Dcera chce koupit k narozeninám penál. Zatím mám vybraný jednopatrový a dvouchlopnovy, ale nevím, zda je to praktické, při každém vlezu do penalu to obracet. Máte nějaké recenze, zkušenosti, co je fajn?
Vše o těhotenství a dětech
Karja vezmi ho a uvidíš časem, takový výdaj to není... Ríša dostal taky takový, nešikovné mu to nepřipadalo, ale jak pořád kreslí a tráví odpoledne v družině, chtěl pak třípatrový, aby se mi tam vešly barevné fixy a několik černých k tomu, pastelek taky co nejvíc. Dostal ho k Vánocům. Myslím, že běžně stačí ten, co máš, někde ani fixy nosit nesmějí.
Pinot Noir Jj, vydja to není, spíš je to tak, že ji když se něco zalíbí, tak to už prostě nevymluvíš, takže když to bude na nic, bude to tahat furt. Zkusím mrknout, ještě, aby to mělo třeba jednu tu chlopeň jen, že se to nemusí tolik rozkladat
Karja syn si taky nakonec vybral se dvěmi chlopněmi, podle vzoru;) Do teď mně nenapadlo, že by to mohlo být nepraktické. Kdyžtak mu tam dám nějaké věci, co nebude používat tak často. Přijde mi to praktičtější než ty patra. (Syn potřebuje tak čtyři barvy
)
Mrakoplas chůdě
Ale třeba to bude rychlovka. Syn měl horečku na švp ve čtvrtek, teď už má jen lehce zvýšenou teplotu odpoledne, neměřit ho ani to nevím. A u moře se všechno léčí líp. (Teď trochu lituju, že jsem ho měřila. Mohla jsem se tvářit, že je zdravý
)
Evaeva Jj, tak to jsem na tom stejně jako tvůj syn:D. No hele ta fria mívala takovw fakt prakticke a už to není skladem. Skoda:D
Karja tak to je škoda. K té naší tašce dělají akorát nějaký set za další dva tisíce, to jsme nevzali. Tak máme, myslím, Minecraft ![]()
Karja Jeste zvaz, jestli bude ochotna vracet pastelky do gumicek. Syn ma jednopatrovy, rozkladaci, ale vsechno si tam haze halabala. Az bude potreba nove pouzdro, koupim neco s volnou komorou, kde muze mit pastelky volne. Neco jako prodava baagl.
Karja L. má 1-poschodový, čo bol v sade s aktovkou, ale potrebuje viac poschodový, lebo aj Lily má ![]()
ziginka Tak to má teď ta fria, má jednu volnou komoru, kde toho podle mě vejde dost a pak vedle apar s gumičkami. Přijde mi to praktické, ale myslím, že dcera právě bude chtít ten s gumickama, protoze to tak maki vsichni. Jinak ona je hrozně neporadna, ní si neusporadava, takze asi by to bylo dobrý pro ni:D
Karja ten s jednou komorou volně a jednou odklápěcí malou chlopní má syn a přijde mi to geniální. Pero a tužku má v tý gumičce nahoře, volně všechny pastelky a nemusí to pořád vracet a ve víku je ještě kapsa velká na zip, tam má kartu do školního automatu, průkazku do knihovny, dávám mu tam peníze na různý akce aby je nezapomněl a neztratil.
Tenhle typ

Syn teď taky přišel s tím, že by chtěl ten s gumičkami jako mají všichni. Tak jsem mu řekla, ať si dává pastelky teď do těch gumiček zespoda a když to vydrží, koupím mu novej do druhý třídy. Tak ani den to nevydrželo a prej tohle je dobrý mami ![]()
Moje děti měly ty gumičkové a normálně to v pohodě udržovaly. Teď už samozřejmě ne,ale vydrželo jim to většinu prvního stupně. Hlavně mi přijde,že v tom společném prostoru to musí stejně udržovat rodič, protože tam pak nosí leccos včetně obalu od svačiny.
continuity svačinu má v krabičce, v penálu nikdy nic jiného neměl. Naopak tam není potřeba údržba žádná. Výhodou jsou i menší rozměry, v pohodě ho bereme s sebou na výlety a dovolené do batůžku.
continuity já ten gumičkový taky udržovala, i jsem si skládala pastelky do řady podle barev. Synovi jsem koupila stejný, protože mi to přijde přehlednější, ale jestli to bude udržovat, je otázka ![]()
Na druhém stupni jsem měla pouzdro, kam se vešel i malý trojúhelník s úhloměrem, to bylo teprve geniální ![]()
žluťásek na dovolené vozíme takové placaté pouzdro, beru i lepidlo a nůžky. A pak to obvykle ani nevyndají ![]()
Ta malá mrcha hází dudlíky za postýlku a pak se mi směje, když je hledám ![]()
Evaeva to je oblibenej forek :-)
nase malý dite teď úderem roku a půl najelo do batoleciho módu jak z příručky, porad tu kvůli něčemu řve, všechno sama, jeci jen nenene.....snad tahle fáze nebude moc dlouhá, uf ![]()
Potrefenáhusa no kluci to taky dělali, ale určitě ne v sedmi měsících. Tohle dítě nám ještě ukáže. (Ale už se skoro pokouší chodit, tak co se divím
)
Jinak kluci měli nejhorší uřvané období už dřív, v roce a půl už to byla pohoda celkem. Tak pevné nervy, přes léto můžete být dost venku, tam se to líp snáší.
Evaeva my máme tohle druhy dite taky o dost rychlejší. Je to někdy dost divoký...
a leto nevim, včera tady byla strašná scéna kvůli nutnosti klobouku na sluníčku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články