Zina to je nejhorší, když tu malý dite řve ham ham ham a cokoliv, na co ukáže a já podám, zahodí
Ale teda starší dite je zmrzlinovej maniak, já ty domácí neomezuju (jahody, smetana, jogurt) sežere jich klidne 5 za sebou
Zina to je nejhorší, když tu malý dite řve ham ham ham a cokoliv, na co ukáže a já podám, zahodí
Ale teda starší dite je zmrzlinovej maniak, já ty domácí neomezuju (jahody, smetana, jogurt) sežere jich klidne 5 za sebou
Haha, já měla zrovna dneska v jídelníčku naplánované jahodové knedlíky, kynuté, ty mám nejradši. Tvarohem posypat.
Potrefenáhusa L. sa teraz v necelých 8 rokoch dostal do bodu, že už dokáže zjesť celý nanuk. Alebo 1 celú malú zmrzlinu.
letfenixa naše dítě v některých případech nemá dno
letfenixa Ríša sní jediný druh nanuku, takový ten vodový, z Rohlíku, musí to být ten konkrétní, jiné mu nechutnají. Zmrzlinu výjimečně, nemá rád kornoutek, lžičkou ho to nebaví. Aspoň si to už přiznal a nemusím to pořád dojídat.
O víkendu obědvá oba dny masové koule a hranolky, večeří každý den stejně obložený rohlík - máslo, šunka, 3 kolečka Herkulesu, pár sýrových nití, vaječný bílek, deset koleček okurky. Jinou zeleninu nejí. Ke svačině má každý den totéž, rohlík se šunkou nebo salámem, občas Actimel, občas pribinákovou kapsičku.
Každý den stejný, pestrost nula. Ale pořád na něj koukám jako na toho, který dobře jí. ![]()
Jinak ty výčty toho, co všechno zdejší nejedlíci jí, přeskakuju, jde z toho na mě deprese. ![]()
Potrefenáhusa no, ono sa to párkrát stalo, že nemal dno, následne sa povracal a odvtedy odmieta na to jedlo čo i len pozrieť. Napr melon, palacinky, rezance s tvarohom, ...
Pinot Noir tak tá večera pestro vyzerá. L. vyslovene uprednostňuje sladké jedlá. Ale my ich tak.er nesladime, len ovocim, tak je to snáď lepšie.
Pinot Noir Na vás si vždycky vzpomenu, když řešíme, že je teď období, kdy nechce jíst. Mě ta malá pestrost vadí hlavně kvůli přidružený alergii, která už tak jídelníček dost omezuje. Ale pořád si pamatuju na období "ham, ham, ham!!", kdy ale všechno nabízený bylo fuj a tak se radši nevyjadřuju a jsem ráda, jak to teď je.![]()
Já si ráda přečtu, jak zdejší děti (ne)jí a připomenu si to, když mám na talíři, jak (ne)jí moje děti. ![]()
Například že syn skoro nejí maso, protože ve školce vařili bez masa a určitě mu to tam zprotivili. To že já vařím (i maso) skoro každý večer je irelevantní stejně jako to, že dcera, která chodila do stejně školky, maso jí, nebo aspoň ochutná.
V sobotu jsme byli na dvou návštěvách. Na stole byly super dorty a další sladké pečivo, šunky, sýry, .... Na první návštěvě jedl syn jen jahody a skané tyčinky, na druhé cherry rajčata. ![]()
Pinot Noir já v tom vidím víc masa než jedí naši. Je teda pravda, že masové koule by jedli. Ale šunku nebo salám nikdy. Ale nejedlíci právě nejsou, zmrzliny, koláčů a sušenek snědí neomezené množství, na druhu nezáleží. Zároveň když se nenají, tak mají hlad, nejsou ten typ, co žije klidně ze vzduchu, něco jíst chtějí každou chvíli.
Mně teda v tomhle režimu nebaví vařit. Jedno jídlo pro mimino, jedno pro kluky (spíš dvě že jo) a další pro nás
Takže odmítám přistoupit na to, že jim budu vařit to, co by jedli rádi a věřím, že jednou se to zlepší. Ono se to teda i lepší (když pominu to maso), starší zařadil za poslední rok domácí pizzu, rybičkou pomazánku a několik polévek. Mladší okurku a papriku.
Len fazi ham ham a neeeeee máme teď ![]()
nejhorsi je, ze jak chodíme do ty lesní školky, tak tam je společná svacina, kdy maj děti u stolecku otevreny krabičky se svacinou a mimino to obchází a snaží se z cizích krabiček sežrat, na co dosáhne
z ciziho chutná proste nejlíp
Tabea L. by nezjedol ani to, pokiaľ by to nebolo v čase jeho jedenia ![]()
Já občas u toho kvílení tohle nejím, to nechci, to mi nechutná ukazuju fotky a říkám K, podívej, tady jsi jedl brokolicí, tady jsi jedl růžičkovou kapustu, hele tady jíš květák... ![]()
To vymýšlení co o víkendu, aby to jedli všichni nebo vaření dvou rozdílných jídel mě fakt otravuje.
žluťásek a fungují ty fotky?![]()
se vsema maminkama nejedliku soucitim, akorat vy mate nadeji, ze z toho vyrostou. a kdyz i nevyrostou, jednoho dne se odstehuji a bude to resit nekdo jiny![]()
Evaeva však já ho za nejedlíka nepovažuju. Ale mnozí by považovali. Neřeším to, vařím, na co máme s mužem chuť, koule a hranolky není nic, co by mě zatěžovalo jako vaření navíc. Ať je jí dvakrát týdně, a k tomu 14 rohlíků, mně je to fuk. ![]()
Ja jsem u dvojcat jeste neprisla na nic, co by nejedli, protoze jim to nechutna. Oni neji, protoze je to proste nezajima. Takze jednou mi polivku sni, kdyz ji uvarim znova, tak se ji ani nedotknou. Coz je taky na palici, neda se to odhadnout dopredu.
Pinot Noir mně by teda koule a hranolky zatížily
nezatíží mně akorát chleba se sýrem. (Tuhle možnost mají vždycky). A rozčiluje mně, že si pak chodí pro "něco dobrého" klidně celé odpoledne. Teda chodili by, kdyby mohli.
Pinot Noir Mně by teda jedlík jako Ríša docela vyhovoval, nemusela bych vymýšlet, co vařit ;o)
Takhle furt vymýšlím, co bude jíst jedno dítě, druhý dítě a pak večer překvapeně zjistím, že jsem se, během toho přesvědčování ať jedí a pijou, sama zapomněla najíst ![]()
Takze jednou mi polivku sni, kdyz ji uvarim znova, tak se ji ani nedotknou. Coz je taky na palici, neda se to odhadnout dopredu.
Tohle mě taky pěkně štve. A taky to, že neexistuje jídlo, u kterého by bylo jisté, že ho vždycky snědí, a které bych jim předložila, když třeba vím, že budeme mít náročnější program a potřebuju, aby bylo najedení a spokojení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.