A samozřejmě to znamená, že v patek 26.6., kdy mam prace jak na kostele, protože by mě taková kravina v životě nenapadla, ze ji dodatečně zvládnou vymyslet, si muj prvňáček půjde natěšeny pro vysvědčení, bude očekávat aspon zmrzlinu chudak, skončí v 8:45 a ja nekdy vecer
dekujeme, pane ministre.
Vše o těhotenství a dětech
Plaga na X uvedl, že jde jen o drobnou změnu bez dopadů na vzdělávací cíle, jejímž smyslem je, aby závěr školního roku dával větší smysl pro děti, rodiče i samotné školy.
„Moje zkušenost je taková, že do té školy stejně nikdo jako nepřijde,“ zastává se Plagy předseda školského výboru a bývalý ředitel gymnázia Matěj Ondřej Havel
To je vidět, jaký mají rozhled ve svém oboru
Bez dopadu na vzdělávací cíle... A ty děti půjdou kam, když ani družina ani příměšťák nebude. No a bývalý pan ředitel taky uvažuje jen mezích svých zkušeností s puberťákama, kteří se na konci roku ulejvají.
A jinak to vypadá, že už na ministerstvu asi všechno vyřešili, když mají čas na tohle.
Takovýhle gesto s koncem školního roku mě vytáčí a to se mě ani netýká. ![]()
Mate nekdo doma morce? Manzel slibil dcerce dve morcatka, tak co mam vlastne ocekavat ![]()
Ja mela rok ve sdilenem byte spolubydlici, ktera dve morcata mela, obcas jsem je krmila, kdyz byla pryc, tak nejakou matnou predstavu mam. Ale asi nezdrhaji jako krecci, ktere jsme v detstvi porad lovili pod nabytkem, ze? A je to zvire na mazleni pro dite a nebo to neni uplne spravna volba? Oziraj nabytek jako kralik?
Zuzuli Ja mám tu zkušenost, že smrděj. Synovec má křečky a osmáky a ty necejtim, ale morče a králíka jo a to i v čistých domácnostech, kde si fakt myslím, že se o to hodně staraji
Zuzuli Morče jsem měla od mala až do VŠ, nejdřív asi 8 let u babičky a pak asi 8 let doma, je to skvělý mazlíček
Lepší je vzít si je od chovatele, aby bylo vymazlené (i když nevím, jestli se ještě prodávají ve zverimexu jako za mého mládí), ráda se pak mazlí a chovají. To naše domácí na nás reagovalo na každého jinak, podle toho, kdo ho nejvíc drbal, kdo krmil, kdo nosil mrkev
a slyšel i na jméno. Doma se v prostoru můžou schovávat pod nábytek, ale je mnohem snazší je ulovit než hledat křečka
Naše domácí si mohlo pochodovat po mém pokoji, jenom je potřeba počítat s tím, že čůrají a dělají bobky kdekoli (to naše jsem vždycky vypouštěla na chvíli, takže z něj moc nepořádku nebylo). Taky okusují cokoli, kabely, oblečení na zemi, nábytek. To moje kousalo i klec, přivolával si tak naši pozornost. Jsou dost akční, povídají si spolu, hvízdají, lítají v kleci dokolečka, honí se, proto ne kdyžtak lepší mít je někde, kde ten hluk nevadí. Ale jsou to fakt mazlíci ![]()
Zuzuli My jsme měli dva bráchy a v pohodě. Smrad jsem necítila, drbat se nechali. Myslim, že jdou i něco naucit, aspoň lezení přes nějake schůdky. Zkus SunEclipse , ta je odborník (myslím).
Jen na okraj samotné jedno morče dost trpí, potřebují společnost takže kdyby jedno nahodou umřelo dřív, ať se nedostanete do takového morčecího perpeta mobile.
Myrtila Prodávají. Chodíme se do místního občas pokoukat![]()
My měli králíka a ten chodil na takový jakoby kočičí záchod. Jinak měl volný výběh. Ale ohlídal taky kde co. Jinak byl super, slyšel na jméno, hrál s námi "fotbal"... Dalšího už jsme měli v kleci. Smrdí míň než morče.
Neměl jste někdo v ruce tašku Baagl pro první stupeň? Tu Baagl skate. Tu reklamovanou nám nakonec vymění, takže vybíráme z nabídky toho obchodu. Tu Baagl jsem nikdy neviděla, nevím, jak moc je třeba polstrovaná nebo tak.
Evaeva Vidíš, už jsem dlouho nebyla ve zverimexu, asi od té doby, co nemám to morče, myslela jsem, že se tak už prodávají jenom zvířata jako třeba rybičky.
K tomu konci skolniho roku:
Už při oznámení prodloužení prázdnin ministerstvo napsalo, že školy stále mají možnost školní rok prodloužit. „Mohou standardní cestou požádat ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy o úpravu organizace školního roku. Po posouzení žádosti pak může ministerstvo rozhodnout o jiném termínu ukončení období školního vyučování,“ sdělilo.
Zdroj: https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/644322-rodice-rozzurilo-prodlouzeni-letnich-prazdnin-co-ted-mame-delat-ptaji-se?campaignsrc=tn_clipboard
Pripomina mi to opet dobu covidu, kdy se neco vyhlasilo, odvolalo, upresnilo a zavrhlo. At zije chaos!
Zuzuli brrr No za odborníka se nepovažuji, morčíky jsme si pořídili jen jednou, a měli jsme asi víc štěstí než rozumu, že se snesli a dožili se oba celkem vysokého věku. S mazlením je to o štěstí - morčata nejsou kontaktní od přírody. Naši kluci rozhodně po mazlení netoužili, a my jsme je ani nenutili. Doporučuji na youtube videa od Alue a spousta rad je i na stránkách Reny.
Myrtila já si to myslela taky než tady před dvěma třemi lety otevřeli tuhle pobočku
Kokoska tvl, ty fakt nemají co na práci ![]()
Kokoska Napadlo mě úplně to stejné. Chaos jako za covidu. K čemu tohle bylo dobrý, by mě fakt zajímalo. U dcery na škole mají jazykové pobyty v zahraničí, některé turnusy se vrací v pondělí. Už jsou to skoro dospělí, tak u nich je to fuk, ale vedení školy musí být nadšeno dalším papírováním s ministerstvem. Předpokládám, že rušit to nebudou, zálohy se platily v prosinci, doplatky byly do dneška :-)
Dúfam, že sa to nedozvie náš minister školstva ![]()
marná nadej, ved mali to společne rokovanie.
Damage control, někomu došlo, že to voličstvo většinove nepřijme pozitivně.
Akorát v rámci boji proti byrokracii zas vyrobíme další tuny dokumentů.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí