Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5479 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:21

Evaeva Zuzuli Tady jsem viděla jenom jednu rodinu, kytku měli strčenou pod kočárkem v ruce ji nemělo asi ani jedno dítě. Takže asi opravdu krajová zvyklost. Sama si nepamatuju, že bychom první den nesli kytku. Spíš občas během roku něco ze zahrady do vázy ve třídě.

Offline Mohučanka
7373 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:21

Pinot Noir tak to je děsný s tím mobilem, to se mi za těch 7 let, co vozím holky do školky a školy, nestalo. Ale do toho metra to určitě nějakou zábavu chce, u nás to vždycky byla knížka, ale tak to samozřejmě záleží na dítěti...

Držím vám na dojíždění palce, nám dcera dnes řekla, že jednou týdně chce jezdit sama! Asi to s husí kůží kousneme a důvěru udělíme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:23

Gatita platby jsem zadala muži. Ale inkaso pro mladšího se asi nějak nezdařilo, takže obědy v apce nevidím. On chodí až od příštího týdne, ale stejně je potřeba to řešit

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:26

Zuzuli jo, je to možný. Já jsem přesvědčená, že já tehdy kytku nesla. U staršího už jsme měli wa skupinu před zahájením školního roku a rodiče se tam domlouvali, tak je možné, že někteří podlehli volání většiny. U kornoutu ale teda ne, tam mělo tenkrát tak pět dětíTeď jeden.

Offline Gatita
8707 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:30

Evaeva ja uz to mam hotove, ale u Bakalářů jsem se zapotila, nemohla jsem tam najít nějaké naše identifikační číslo, v appce jsem ho neobjevila, dopídila jsem se az po přihlášení přes webové rozhraní. Ještě že jsem si dnes vzala nějakou dovolenou, schůzky byly celé dopoledne a nebralo to konce. Dítě to v družině zvládlo, zato já jsem jak praštěná...trvalo to přes dvě hodiny, než se všichni zeptali na všechno. Jako já vím, ze od toho ty schůzky jsou, ale málem jsem tam omdlela. 

Offline letfenixa
10962 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:36

Pinot Noir Viki to zvládol super!

Lukáško na dvore kecal počas prejavov, tak bol napomenuty p.uč.triednou, ktorá mi to hlásila na obede, verím, že si takéto zbytočnosti odpusti. Kecali tam všetci, aj ja. 

Vlani na konci roka počas slávnostného ukončenia prišli smetiari, tento rok len pár minút po konci zahájenia prišiel kuriér s veľkým počtom balíkov učebníc. 

Kvety deti na 1.stupni nosia takmet všetky, na druhom ešte tak piataci.

Offline letfenixa
10962 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:36

Pinot Noir Viki to zvládol super!

Lukáško na dvore kecal počas prejavov, tak bol napomenuty p.uč.triednou, ktorá mi to hlásila na obede, verím, že si takéto zbytočnosti odpusti. Kecali tam všetci, aj ja. 

Vlani na konci roka počas slávnostného ukončenia prišli smetiari, tento rok len pár minút po konci zahájenia prišiel kuriér s veľkým počtom balíkov učebníc. 

Kvety deti na 1.stupni nosia takmet všetky, na druhom ešte tak piataci.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:56

Gatita to máte ty schůzky takhle první den, jo? To musí být náročné.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 01. zaří 2026 14:57

letfenixa aha, tak tady jen prvňáci (pokud vůbec)

Offline žluťásek
8886 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 15:14
Reakce na Tabea:

Pinot Noir "Děkuju vám za cennou radu, škoda že nemám drobný, korunu bych vám za ní dala."

"To mluvíte na mě? A proč?"

"Proč mi to říkáte?"

Až zas baba udeří.

Proč mi to říkáte mi přijde úplně geniální. Nekonfliktní a zároveň odzbrojující. To si musím zapamatovat. 

Offline Myrtila
5479 příspěvků moje polička 01. zaří 2026 15:18
Reakce na letfenixa:

​Tě mi zbytečnostmi jsi myslela to hlášení tobě na obědě?