Gatita K té matice: na PC by to nešlo? Dcera chodí na na skolakov.eu a ještě jedny stránky teď si nemůžu vzpomenout. Pak zkusím prohledat.
Vše o těhotenství a dětech
Víte, kde pracuje skladatel? - Ve skladu![]()
Dite dnes predvedlo vztyceni ze drepu a asi 5 samostatných kroků na hřišti
rok a půl má popozejtří
Potrefenáhusa housátko to má ošéfovaný!
Potrefenáhusa v roce a půl bude chodit! Gratuluju malé k výkonu![]()
Potrefenáhusa výborne! ![]()
Prvé sme upiekli medovnicky ešte v novembri a dnes suhajdy. Vianoce úplne bez stresu. Samozrejme ajvďaka tomu, že sú predĺžené vianočné prázdniny. Inak by sme asi ani ten sporák nemali umyty.
Potrefenáhusa a ke stromecku si dojde jako profik ![]()
Marieu den jako málokdy! Děti, počasí, všechno. A ještě jsem od syna dostala k svátku obrázek naší rodiny, to je poprvé, kdy namaloval postavy
A asi to děláme s mužem dobře, l na tom obrázku máma a táta je jeden člověk![]()
Evaeva představ si, včera z ničeho nic na eshopu tchiba se objevily kombinézy ve slevě, hned jsem ji objednala a za deset minut už zas nebyly. Že by se všechny vyprodaly ve tři čtvrtě na osm se mi nechce věřit, ten jejich systém je podivný
žluťásek já jsem včera pro zajímavost koukla do slev, a měli jen malé. Občas se asi stane, že někdo tu věc vrátí. Mamka takhle honila kabát pro ségru.
Evaeva měli právě všechny velikosti, to asi nebyla vratka
žluťásek hm, tak to je fakt divný
Evaeva je to ta loňská a kožichem na kapucí, doufám že jde odepnout
tak spis nějaký zbytky z různých prodejen možná... Je tmavě modrá, syn si už plánuje, že v ní bude jako policajt, tak doufám že ho neodradí ten kožíšek ![]()
žluťásek No jo vlastně, K. je náročnější. Původně jsem ti chtěla napsat, že na chlupy bych se klidně povznesla.
Evaeva jsem odhodlána je klidně ostříhat, pokud by to mělo napomoci ![]()
Mimino se v břiše hýbe už tak moc, že mi shodilo ovladač, který jsem si na břicho položila.
žluťásek chlupy jsem loni hned odepla a vrhla do kontejneru ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.