Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:19

Karja moje ségra potřebuje všechno vědět, jak co bude, co má říkat, nesnáší překvapení. Mezi cizíma taky trávila čas na klíně, s mým mužem nemluvila minimálně do čtyř let, zná ho od narození. A klidně byla schopná brečet u babičky, že jí dala dárek, aniž by to věděla dopředu. Ale na druhou stranu na tábor jela poprvé po první nebo druhé třídě. Ona se pak naučila, že se jí teď nechce, ale pak si to užije, a že je to normální. Každý to má fakt úplně jinak.

Online Catherinne
10897 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:20

T začal říkat baba, začal dělat pápá a umí slézt z gauče a chodit okolo něj. A když si pro něj přijdu, tak ke mě natahuje ručičky, chce vzít i od maminky z náruče a tulí se hlavičkou

Myslím, že babi úterky přesně splňují to, co jsem si od nich přála. 

Online Catherinne
10897 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:22

Všem školáčkům přeji ať se jim ve školkách a školách líbí den ode dne víc 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:26

Jinak mladší ze školy taky úplně odvařený není. Jako šel tam bez řečí, ale do družiny, dle jeho slov, rozhodně chodit nebude, bojí se dát paní učitelce lísteček, že tam nejde,... Starší je v tomhle úplně jiný.

Offline MPLee
3060 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:30

continuity budou mu 4. 
Evaeva connetixu a spol mrak máme, lega taky. Lego ho teda ani moc nebere teď, ale podle mě je to hlavně tim, že je jim přesycený. Má ho v obou domovech a u našich mají v podstě lego hernu... 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:35

MPLee chápu. U nás tu magnetickou tahají nejvíc a dílů užijeme hodně, staví velké věci a samozřejmě všichni naráz.

Jestli máte místo, tak mi přijdou super ty pohybové věci, hlavně něco, na čem se dá točit. Ve čtyřech mi přijde na boffin malý.

Já mám k Vánocům vymyšlené Tambu, pro všechny.

Offline Pinot Noir
30067 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:37
Offline Pinot Noir
30067 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:39

Evaeva Tambú je super, u nás není dne, kdy by se nerozeznělo. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 10:48

Pinot Noir já si sice myslím, že u nás do toho budou jen bezmyšlenkovitě mlátit ale mimiňák o hudbu zájem projevuje. Pověsí si dva zvonky na kliku, vezme si bubínek a foukací harmoniku a mami, bude písiskaAle beze srandy mám podezření, že umí trochu intonovat a hlavně je vidět, že ho hudba zajímá.

Ještě se mi líbí takové ty barevné zvonečky, ale tam vidím problém, že je musíš najít a srovnat. U nás je mají třeba ve školce, na besídce na ně hráli a bylo to moc pěkné.

Online Karja
44958 příspěvků moje polička 02. zaří 2026 11:10

Evaeva Já si myslím, že to chce pro mladšího hlavně čas. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2026 11:11

Karja ano, určitě. On ty změny nemusí.

Ale je to velký kontrast oproti staršímu, ten se těšil, hned konverzoval s učitelkou, měsíc po nástupu si vyřídil přečipování v jídelně... Tahle schopnost mi taky chybí, v životě to lecos zjednoduší.