Evaeva skladatel ![]()
U nas zase bylo zdeseni, ze na vylete se skolkou videl chlapecek na Hrade teroristy. Nez se vysvetlilo, ze to byli turisti.
Evaeva skladatel ![]()
U nas zase bylo zdeseni, ze na vylete se skolkou videl chlapecek na Hrade teroristy. Nez se vysvetlilo, ze to byli turisti.
Hezký večer všem! Naše dítě bude mít mezi svátky 15 měsíců. Nejen,že by šlo s každým kamkoliv, ale dneska nám nazorne ukázala, že by asi radši odešla i sama, než být doma s rodiči. Vzala si z šuplíku klíče, šla ke dveřím a pokoušela se strčit klíč do zámku. A my ji v tom ještě podporujeme, takže už dva měsíce chodí do jesli a moc ráda. Podle té teorie jsme teda rodiče zralí na ospod. A taky vidíte, že máme všude totální bordel, tolik k těm svatecnim přípravám
zdravíme z Brna

Kokoska Pinot Noir ještě pak říkal mladšímu, že je pěkný nápadník. Jakože má dobré nápady![]()
Teroristi super![]()
Ava Hezká šikulka![]()
Mně to tehdy dál najevo starší syn, že doma s matkou a miminem není žádná zábava. Řekl "Táta práce" a odešel k výtahu, akorát když jsem kojila mladšího![]()
Evaeva syn si teď hodně zpívá koledy, je to strašná sranda
Panímámo vstaňte, kolegy nám dejte
Slyšte, slyšte papouškové
A ještě nějakou třetí úpravu měl, ale nemůžu si vzpomenout
žluťásek jo koledy (a podobné varianty) frčí i u nás
Taky se dost bavím. A co teprve když začne mladší![]()
žluťásek to jsem už jsem psala, když bylo mladší rok a půl, měla ještě dudlík. tak s ní starší nacvičila představení na půjdem spolu do Betlema. A na dujdaj zpívala dudlaj, dudlaj dá mladší k tomu strčila do pusy ten dudel. Hrozně mě mrzí, že to nemáme natočené. ![]()
Ava holcicka vypadá jak jeden z těch Santových pomocníků ![]()
Evaeva kluci si zase říkají válečníci, když se válejí v posteli ![]()
Ava ale holčička vánoční téma splňuje, tak nevýzdoba ne a
Pinot Noir continuity Evaeva My měli 'ty podvádníku!', když se podvádí, protože pod vodou nebyl
žluťásek to dcerka prisla jednou loni cela nadsena ze skolky, ze zpivali: Majdom Majdom tydlidom ![]()
Avakrasna zrzecka
Ona vanocne oblecena je, dalsi vyzdobu netreba ![]()
Ava teda ta už je veliká!
Pořád žiju v tom, že je ještě miminko. (Ale to teda i u těch mých válečníků.
)
Ava zrzečka
krásné svátky!
Pinot Noir válečníci![]()
mnum konečně koleda o ní![]()
Krásne pribehy a Ava krásny vianočný skriatok ![]()
U nás sa hrá hokej, buď na chodbe s hokejkami ( včera kúpené) alebo stolný s úpravami: synov protihráč nemá brankára alebo je synova strana vyvysena, aby sa loptička kotulala od jeho bránky ![]()
Ava To je skřítek roztomilej! A to chodí denně? Pro mě je to úplně nepředstavitelné, že to teoreticky i lze jak mám tu teroristku malou! Úplně jak kdybys mi napsala, že zítra letis na Mars nebo tak něco:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.