Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8713 příspěvků moje polička 03. zaří 2026 22:54

A zatím se jen seznamují s prostředím. Včera měli exkurzi po škole a učili se odemykat skřínku:) Dostali teda taky jeden úkol. Naučili se jméno paní ředitelky a měli si ho zkusit zapamatovat do druhého dne. To vím teda od ostatních, ne od syna, ten vůbec netušil, že má škola ředitelku a on úkol. Zato ho nadchla jídelna a denně mi líčí, co všechno si naložil na tác. A na schůzkách se mi líbil přístup učitelky k úkolům. Budou prý denně od pondělí do čtvrtka, ale nebude řešit jejich nesplnění. Říkala, že radši žádný úkol nedělat, než ho dělat ve stresu v sedm večer, když to nelze zajistit jinak. A celkově jsem měla dojem, že nebude tlačit na výkon. Asi ne všichni z toho byli nadšeni, ale já ani nedutám a doufám, že rozjezd bude opravdu pomalý. 

Online Pinot Noir
30081 příspěvků moje polička 03. zaří 2026 23:40

Pinot Noir

Na jedné ukázkové lekci se všichni přítomni dozvěděli, že ho ty hry pěkně serou, 

My šli na podobnou akci poprvé, byla to nabídka kroužků místní ZŠ a sportovní haly. R. chodil dosud do družiny, tu nemají volnou, ale formou kroužků. Na každý den si vybere jeden kroužek z několika, po třech měsících se nabídka mění. Letos už tam chodit nechce, a já se mu ani nedivím, jsou to vesměs různé výtvarky, dramaťáky, tance, šachy, deskovky, to ho nebaví. Ale nechtěla jsem aby denně hnil jen u tabletu (i když on má školu denně minimálně do 15:30, jen v pátek do 14:45, takže zas tolik volného času nemá). Ale teda až takový odpor a scény jsem nečekala. Ne, na žádný stánek se nepodívá, nic nechce vidět ani slyšet, nikam chodit nebude, všechno je blbý a na hovno... . Nakonec řekl, že chce jen "normální cvičení, jako máš ty nebo táta", což říkal už dřív, takže jsem ho už dřív přihlásila na ukázkovou hodinu Kruhového tréninku pro děti od 10 let. To jsem mu řekla, bohužel jsem ještě dodala, že ve stejném sportovišti jsem ho přihlásila i na ukázkovou lekci Jumping + dysbalance, což je nějaká kombinace cvičení na trampolínách a cviků k nápravě vadného držení těla. A přišla další vlna vztekání a odmítání a blbých keců, takže jsme se nasrali všichni čtyři a šli každej sám deset metrů od sebe domů.