Potrefenáhusa Ted zacne faze vyklizeni dalsiho patra skrinek ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa kluci měli celoročky, i v únoru:) trochu nižší a šněrovací, na ty první kroky to stačilo. Já jsem mu do těch návleků vystřihla vložky z ovčích vložek, což bylo takové střední řešení:) Tou dobou udělal tak tři kroky v kuse, to mu vydrželo asi dva měsíce, to byly boty zbytečné, když stejně pořád lezl.
Jos tak slečna už nějakou dobu stojí, tak už mají vyklizeno, tohle husu čeká, až přijde na to, že si může přisunout židli![]()
Potrefenáhusa ale to je moc krasny, vykrocit do zivota zrovna ve vanocnim case!
Potrefenáhusa Nooo jak bych to...ještě vydrz!
Potrefenáhusa Ted zacne faze vyklizeni dalsiho patra skrinek
a tak za rok se spodni patra zaplni hrackama, pak postupne dalsim detskym majetkem ![]()
Potrefenáhusa Ja ted dvojcatum koupila zatepleny capacky freycoo, na insta je doporucovala detska fyzio a za me jsou fajn na tohle obdobi, kdy udelaji jen par krucku.
šťastné a veselé Vánoce všem!

Potrefenáhusa teda Housátko si to umí načasovat!
Ty frodda jsou fajn. Máme tedy nezateplenou verzi. Prewalkers dělá i Bundgaard a Bobux. My máme kotníkové nezateplené Ricosty a zateplené capáčky Lilliputiens a ty jsou teda na chůzi už blbý. Takže po dovolené asi budu taky pořizovat nějaké ty teplé prewalkers. Já právě četla, že je lepší nechat dítě déle v nich, než hned kupovat "opravdové" boty, ale ty capáčky fakt na chůzi nejsou ![]()
MPLee s myma narozeninama úplně zkraje ledna se mi moc líbilo, ze dal od Vánoc si narozeniny vybrat nemohla :-)
Tak jsme si večer strihli výlet s alergickou reakci velkémale na pohotovost, abychom dostali předpis na léky, které jsme v krajském městě v 8 večer už nikde nepořídili;(. No snad bude mít zítra nějaká lékárna otevřeno i u nás, zatím nejhorší zabral fenistil.
Uf, na co reaguje? Dali jí něco na pohotovosti?
Karja ajaj, snad to bude brzy dobre!
dynda Ne, dali ji ten předpis. No ale bohužel jsme to fakt o minuty nestihli koupit...Ale ono se jí to zlepšilo už když jsme tam dojeli. Zřejmě asi nějaké jídlo, a zhoršuje to pobyt venku. Ona měla vyrážku a večer už dost otok v obličeji a na rukou, ale než jsme tam dojeli tak ten otok dost zeslábl.
Malenge Určitě, ona sice vypadá fakt děsně, ale ani o tom neví, že to má. A ten výlet si hrozně užila, že jede jen mamka taťka a ona a ségra je doma. Měli tam hezkou hernu se skluzavkou, úplně nadšená a pak jsme jeli do obchoďáku, tam nadšená z výzdoby a jezdících schodů (tak to jsem se nad sebou zamyslela dost, že bych ty děti měla taky jněkam vzít). Takže na celej obchod křičela, že jede úplně sama a nespadne:-D. Malamala úplně nadšená doma s dědou,ponocovali do půl 10 a měli na sobě kostýmy, když jsme přijeli, myslím že to byl jeden z jejich nejhezčích večeru.
Karja chudák! Do rána se z toho snad vyspí.
Potrefenáhusa Dočítám se zpožděním, housátko stojí jak profík![]()
Evaeva ona už to má od včerejška, i jsem psala do školky co se tam tak jedlo mimo jídelníček abych měla přehled. Tak uvidíme. Právě odpoledne to měla dobre, pak šla ven a po příchodu vypadala jako melounek!
Karja to je zvláštní, že se to venku zhoršilo.
Dnes jsme byli něco řešit v bance, strávili jsme tam asi dvacet minut. Celou dobu kluci seděli za rohem v jednom křeslu a něco si povídali. Úplná reklama na děti! Oni nejsou úplní ďáblíci, ale tohle se mi v životě nestalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.