DruI i to je mozny ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Kokoska Jj věřím tomu, on totiž hned věděl, jak se za starší dcera jmenuje. Ne, mě prostě pobavilo, že malamala denně vypráví historky o tom klukovi, a velká malá přijde, poprvý vidí otce a hned o něm vypraví nějaké vtipné historky. No asi to maji prostě v rodinně:D.
Karja Pažouti mají kouzlo osobnosti :-).
999 To asi jo, už je dvakrát rozvedenej a není o moc starší jak já.
Včera taky mi v posteli vyprávěla večer, co malému Pazoutovi říkala na vychazce, jako to byla historka hodná dospělého, převyprávěla mu celou pověstnou návštěvu ségry u lékaře, a dodala ,,ale mami, on mi na to Pažout ani nic neřek,,. Ona používá jen to jeho příjmení, to taky dodá...
Karja Ty tvoje holky jsou stejně super :-),
Pochopitelně nikdo neví, kdo to tam napsal. ![]()

Pinot Noir dokud to nepíše u pediatra, když ho vyzve napsat něco hezkýho.... ![]()
![]()
Dcera měla na preventivce nakreslit postavu. Tak nakreslila mě. Nahou. Naštěstí, než doktor něco dodělal, tak mi namalovala černý šaty. ![]()
Já se nechala přemluvit dcerou, že rostoucí stůl se židli, zásuvkou a kontejnerem objednáme bez dopravy a montáže, protože měli vše skladem. Napřed jsem musela jedno dítě nechat sedět na krabici ve skladu nábytku, protože se všechno nevešlo. Pak jsem část postavila za neustálýho proudu řeči dcery s její pomocí. Teď jsem tu sama a vůbec se mi nechce to dodělat. Nehledě na to, že v návodu na ten stůl stojí 2 hodiny ve dvou lidech. ![]()
Tabea ty jsi holka sikovná, to dáš.
Makara dekuju za projevenou důvěru.
Stůl stojí, dokonce jde i zvýšit a snížit a deska sklopit a vrátit zpět. Bez pomoci to šlo líp, díky chytrým hlavám, že je šroubovák magnetickej a ruka může držet něco jinýho místo šroubu.
Z kartonů si robátka postavily v obýváku bunkr. Kontejnery na papír jsou do pondělka plný, tak snad je to do tý doby přestane bavit. ![]()
Tabea Nakonec to vypadá na moc pěknou sobotu, jsi šikovná.
Dneska jsem podnikli statečný výlet do Farmaparku u Toma v Ledcích u Plzně. Je to tam skvělé, v létě tam musíme zas!
Mají tam spoustu zvířat, spíše domácích, ale i daňky a dvě lišky, jedna je Eliška ![]()
A skoro všechna ta zvířata jsou krotká a dají se krmit. Krmení se dá koupit buď u pokladny, nebo v automatech u výběhů, ty fungují na desetikoruny, musíme si jich s sebou vzít hodně. Ta domácí zvířata nejsou klasická česká, třeba mají skotské chlupaté krávy a švýcarské ovce se zatočenými rohy. Mně se nejvíce líbili daňci a oslíci a pak Kočičkov, ubikace se sedmi kočkami, všechny jsou přítulné a klidné a nechají se mazlit i dětmi. K tomu i spousta jiných dětských atrakcí, jízdy na ponícich, pískoviště, hřiště, odrážedla a taky písková hora, na kterou je povolen vstup a sjezd (za pěkného počasí). Je to vedle Horní Břízy a ten písek je bílý, vyplavený odpad z čištění kaolinu.
Vstup, suvenýry a občerstvení se dá platit kartou, já si dala kávu a byla překvapivě dobrá, mají na výběr z těch nejoblíbenějších typů přípravy (espresso, lungo, americano, cappuccino atd.).
Takže já vřele doporučuji, v dobrém počasí je to na celý den

dzizisketa to vypadá moc pěkně. A hora písku, tam musíme!![]()
Tabea dnes je asi den montování, právě jsem sestavila 2 psací stoly se šuplíkama, ovšem zcela dobrovolně, montování můžu ![]()
JankaM gratuluju
. Mě to taky baví, jen ty návody mi přijdou často překomplikovaný.
Obe děti maj zas novou desnou nudli, asi se pujdu zabít
Potrefenáhusa Soucitim
Je to fakt zmar, cely to obdobi podzim-jaro
Potrefenáhusa Viktor si od včerejška stěžuje na ucho, celou noc si dával mou ruku na ucho. Nejsou to ani tři týdny, co mu obě uši píchnuli. ![]()
Držím palce, ať se to rozežene...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články