Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 09:52

DruI i to je mozny

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 10:09

Kokoska Jj věřím tomu, on totiž hned věděl, jak se za starší dcera jmenuje. Ne, mě prostě pobavilo, že malamala denně vypráví historky o tom klukovi, a velká malá přijde, poprvý vidí otce a hned o něm vypraví nějaké vtipné historky. No asi to maji prostě v rodinně:D. 

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 10:17

Karja Pažouti mají kouzlo osobnosti :-).

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 10:26

999 To asi jo, už je dvakrát rozvedenej a není o moc starší jak já. 

Včera taky mi v posteli vyprávěla večer, co malému Pazoutovi říkala na vychazce, jako to byla historka hodná dospělého, převyprávěla mu celou pověstnou návštěvu ségry u lékaře, a dodala ,,ale mami, on mi na to Pažout ani nic neřek,,. Ona používá jen to jeho příjmení, to taky dodá...

Offline 999
19808 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 10:49

Karja Ty tvoje holky jsou stejně super :-),

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 13:39

Pochopitelně nikdo neví, kdo to tam napsal.

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 15:04
Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 16:03

Pinot Noir dokud to nepíše u pediatra, když ho vyzve napsat něco hezkýho....

Dcera měla na preventivce nakreslit postavu. Tak nakreslila mě. Nahou. Naštěstí, než doktor něco dodělal, tak mi namalovala černý šaty.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 16:08

Já se nechala přemluvit dcerou, že rostoucí stůl se židli, zásuvkou a kontejnerem objednáme bez dopravy a montáže, protože měli vše skladem. Napřed jsem musela jedno dítě nechat sedět na krabici ve skladu nábytku, protože se všechno nevešlo. Pak jsem část postavila za neustálýho proudu řeči dcery s její pomocí. Teď jsem tu sama a vůbec se mi nechce to dodělat. Nehledě na to, že v návodu na ten stůl stojí 2 hodiny ve dvou lidech.

Offline Makara
3637 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 18:48

Tabea ty jsi holka sikovná, to dáš.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 20:07

Makara dekuju za projevenou důvěru. Stůl stojí, dokonce jde i zvýšit a snížit a deska sklopit a vrátit zpět. Bez pomoci to šlo líp, díky chytrým hlavám, že je šroubovák magnetickej a ruka může držet něco jinýho místo šroubu. Z kartonů si robátka postavily v obýváku bunkr. Kontejnery na papír jsou do pondělka plný, tak snad je to do tý doby přestane bavit.

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 20:35

Tabea Nakonec to vypadá na moc pěknou sobotu, jsi šikovná. 

Offline dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 20:45

Dneska jsem podnikli statečný výlet do Farmaparku u Toma v Ledcích u Plzně. Je to tam skvělé, v létě tam musíme zas!

Mají tam spoustu zvířat, spíše domácích, ale i daňky a dvě lišky, jedna je Eliška

A skoro všechna ta zvířata jsou krotká a dají se krmit. Krmení se dá koupit buď u pokladny, nebo v automatech u výběhů, ty fungují na desetikoruny, musíme si jich s sebou vzít hodně. Ta domácí zvířata nejsou klasická česká, třeba mají skotské chlupaté krávy a švýcarské ovce se zatočenými rohy. Mně se nejvíce líbili daňci a oslíci a pak Kočičkov, ubikace se sedmi kočkami, všechny jsou přítulné a klidné a nechají se mazlit i dětmi. K tomu i spousta jiných dětských atrakcí, jízdy na ponícich, pískoviště, hřiště, odrážedla a taky písková hora, na kterou je povolen vstup a sjezd (za pěkného počasí). Je to vedle Horní Břízy a ten písek je bílý, vyplavený odpad z čištění kaolinu.

Vstup, suvenýry a občerstvení se dá platit kartou, já si dala kávu a byla překvapivě dobrá, mají na výběr z těch nejoblíbenějších typů přípravy (espresso, lungo, americano, cappuccino atd.).

Takže já vřele doporučuji, v dobrém počasí je to na celý den

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 20:47

dzizisketa to vypadá moc pěkně. A hora písku, tam musíme!

Offline JankaM
3099 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 21:11

Tabea dnes je asi den montování, právě jsem sestavila 2 psací stoly se šuplíkama, ovšem zcela dobrovolně, montování můžu

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 21:34

JankaM gratuluju . Mě to taky baví, jen ty návody mi přijdou často překomplikovaný. 

Offline Potrefenáhusa
38823 příspěvků moje polička 11. listopadu 2023 22:55

Obe děti maj zas novou desnou nudli, asi se pujdu zabít

Offline Suya
příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 00:28

Potrefenáhusa SoucitimJe to fakt zmar, cely to obdobi podzim-jaro

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 07:20

Potrefenáhusa Viktor si od včerejška stěžuje na ucho, celou noc si dával mou ruku na ucho. Nejsou to ani tři týdny, co mu obě uši píchnuli.

Offline Tabea
8094 příspěvků moje polička 12. listopadu 2023 07:22

Pinot Noir

Držím palce, ať se to rozežene...