Sweet Potato 125-130 cm, tak nějak.
Ale nechci vás připravovat o oblíbený kus garderoby ![]()
Musím říct, že starší si přeje vzduchovou a to vybírání nás s mužem baví o neco víc.
Sweet Potato 125-130 cm, tak nějak.
Ale nechci vás připravovat o oblíbený kus garderoby ![]()
Musím říct, že starší si přeje vzduchovou a to vybírání nás s mužem baví o neco víc.
continuity Co medvídek? Nebo u téhle paní by to stálo za pokus, třeba něco pěkného bude mít i skladem. Viděla jsem u ní inzeráty na sysla, krávu, králíka, žabku a další, ale nezkoumala jsem podrobnosti.
Zuzuli gratulujem!![]()
Nevím už, kdo to byl, ale děkuji za doporučení knížky Cvrček a mravenci. Nejdřív jsem myslela, že toho našeho motoristu nezaujme, ale už týden ji čteme každý večer a pak si o příběhu ještě povídáme
. Piluju přednes, a to tak, že dokážu dojmout sama sebe ![]()
Pinot Noir ta je super
my mame uplne historickou snad jeste po mojem tatovi, rok 1970:)
Zuzuli gratuluju![]()
Kdyby se to nekomu hodilo, bezplatne ockovani proti meningokokovi je pro deti narozene od 11/2019 a musi se naockovat do pul roku. Ostatni maji smulu:)
711990 ja to ted zrovna resim. Máme na to poslední týden. Zatim teda ani doktorka nic nevěděla. Pokud malou necham ockovat, tak si nejspis první davku budu muset zaplatit a pak to poslat na pojišťovnu. Tak ted zvažuju, jestli očkovat nebo ne. V plánu jsem to mela určitě, ale chtela jsem, az bude mala starší.
Help! Dítě si k svátku přeje ten strašlivý plyšový zviratkovy overal. Našla jsem to jenom na čínských eshopech, což bych asi zkousla, ale bojím se, že to už nedorazí.
Já bych se bála, že dorazí ![]()
Zřítelnice si před pár lety dovezla nějakou flekatou vobludu, snad kráva to měla bejt... a trvala na tom, že v ní bude chodit ven. Strašný to bylo moc!
tenzie Tondovi je presne 8mesicu, ale asi bych to klidne dala idriv, zatim (nastesti) snasel ockovani dobre...
Jo a kdyby nekdo potreboval, Lindex ponozky ve 21 perfektne sedi i na nohu 38![]()
Strasne se mi cestou k doktorce odrely nohy, tak jsem musela improvizovat![]()

711990
Co to mas za pyzamko, vypadá, ze by ladilo se zřítelnicí?
Potrefenáhusa kdo je u tebe pyzamko???
to jsou moje novy saty z Lindexu!!![]()
Potrefenáhusa i kdyz takhle po blizsim prozkoumani....moje nemaj kaupuci!![]()
711990 Přišerka byla taky zatím po očkování celkem OK, třeba jeden den teplota a bylo vidět že jí není dobře, ale nic hrozného. Bexero má za sebou první dávku v cca 18m a byla to celkem síla. Dávala jsem jí panadol (nebo ibuprofen, nevím)už před očkováním a musela jsem ji to dávat další ještě skoro dva dny po těch 6-7 hodinách, jinak jí teplota pokaždé vyletěla k 39 a první den na tu nohu kulhala. Teď se právě odhodlávám k tomu ji objednat na tu druhou dávku. ![]()
Taky jsem na ten tvůj model docela koukala... ![]()
barbucha ona v tom chce spát někde po chalupách. Strašný to bude taky, no.
Jeste ze ta starší ma rozum.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.