Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Sweet Potato
40665 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 13:41

Karja Máme úplně obyčejné z Decathlonu. Držák na pití mají.

Online dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 13:53

Gatita 

Jj, já bych byla to samé. Dokud ty kroužky nejsou ve škole, tak jich budou mít tolik, kolik jich v pohodě zvládneme obsloužit my rodiče

Mě tedy mrzí, že Rosťa nakonec odmítl pokračovat v judu, on má tento sport přesnou tělesnou konstituci a i mi to přijde jako hezky všestranný sport, ale nutit ho nemá cenu. Šárka v něm ale nadšeně pokračuje Takže má akorát jednou týdně kroužek fotbalu v rámci družiny a bude chodit do skautu, tam bude mít víkendové výpravy. Až mu bude deset, může zkusit lezecký kroužek u nás v DDM, to by ho prý bavilo, ale vozit ho někam daleko, kde mají lekce pro jeho věk, nemáme ani jeden rodič čas.

Na druhou stranu, naše děti potřebují hodně volného nestrukturovaného času, rádi se cestou domů staví s náhodně potkanými kamarády na hřišti, venčíme spolu psa, kdy oni jedou na kole a koloběžce a rádi si i doma hrají, Rosťa je vášnivý lego stavitel.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2026 13:59

dzizisketa u nás lezení neklaplo ze stejného důvodu. Myslím, že než to bude reálné, budou už upíchlý v jiných sportech. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. zaří 2026 15:29

Od mimiňáka jsem po dvou hodinách ve školce dostala víc informací než od těch dvou za všechny ty roky

Online dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 17:15

Šárčina výška teď ve čtyřech a půl vs. Rosťova výška ve čtyřech a třičtvrtě. Momentálně je Šárka na 97. výškovém percentilu. 

Online brrr
12396 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 18:19

dzizisketa Holky rostou trochu jinak než kluci, mrkni třeba na fotky z první a deváté třídy (svoje), takže neboj, nebudeš mít doma žirafu a trpaslíčka.

Online dzizisketa
9042 příspěvků moje polička 04. zaří 2026 19:02

brrr 

To já si nemyslím, jen mě to zaujalo. Rosťa je momentálně se 132 cm na 90. percentilu, taky není žádný drobek (v jeho případě už od narození).