Tabea ovšem toto je vyšší level, jsi šikovná ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tabea děkuju
Pinot Noir
achjo. Snad z toho nebude žádný další pichani
Muž dnes pomáhá stěhovat kamarádku a já dopila kafe a proklínám se, že jsem ho "pustila", tak strašně líná a zpruzená už jsem nějakou dobu nebyla, vůbec se mi nechce jít vařit ![]()
dzizisketa a musis? Ja bych se linemu vikendu treba nebranila, vubec mi neprijde nic spatneho na tom, doma posedavat, cist si a pit caj. Vcera bylo hrozne hnusne pocasi, znacka ideal. Ale ne, byl z toho zas dalsi aktivni den s detmi. Jako s nima se proste neda byt v klidu doma, takze to nakonec konci nejakou vypravou ven. Ale hrda na to nejsem, ja bych prave chtela umet ten odpocinek doma. Protoze z tech vyprav se kolikrat vracim fakt unavena.
dzizisketa chápu! Já usnula na gauči, takže vaří muž.
Gatita poslala jsem včera kluky do kina, jinak tu taky líné dny nehrozí
Asi objev roku, ale zjistila jsem že děti občas chtějí být jen tak doma hrát si, dělat si svoje. Přes týden je škola a družina, pak úkoly a spát, to skoro nemají čas. Dokud bylo teplo, tak jsme o víkendech furt jezdili na kolech, k vodě, na výlety, k prarodičům a tak.
JankaM já jsem podobný objev učinila, když bylo synovi rok a tři čtvrtě, že si chce taky občas doma hrát s hračkami. Do té doby jsme chodili 2x denně ven a mezitím spal. Ale ty období se furt mění.
Ja si dneska brala skoro na cely den deti od syna a pri predavani mi ti dospeli vypravovali, co asi vsechno stihnou. Tak kdyz si v 6 pro deti prijeli, priznali se, ze nedelali vubec nic, na obed sli do vedlejsi pizzerky a hlavne si doma uzivali ticho!
Pinot NoirDržím palce, ať je to dobrý.
Gatita Hele já taky, já si odpočinula ve čtvrtek a patek, protože jsem byla nastydlá, tak jsem nemusela nic. A pak jsem doma v jednom kole, a to jsem dvakrát udala mladsi dítě na dvě hodiny za víkend. Hrozně mě všechno štve, muž se věnuje sice dětem, půlku týdne je vodi ze školky a do školky a snaží se s nimi trávit čas venku, ale doma je všechno na mne, ty domácí práce, všechen ten dětskej management, nákupy, zařizování Vánoc, nákupy všeho druhu.....Do toho ta starší je na mě tak drzá, drzá a ošklivá, jako v podstatě mě většinu času schválně odmlouvá a nevnímá, hezká ke mě je třeba 20 minut za den, když táta není doma vycházíme spolu mnohem líp. Nějaká podzimní zoufalost toto....
Kokoska naprosto je chápu!![]()
Evaeva ja taky, pochvalila jsem je!
Jojo, přesně ten management domácnosti mi leze krkem, já bych si taky radši hrála s dětmi a četla jim daleko více, kdybych jim k tomu nemusela chystat svačiny, prát prádlo a před mazlenim vyluxovat ten gauč od věcných drobků!
Gatita Já na to období, kdy si začne dítě spokojeně hrát doma, taky ještě čekám.
Keďže Lukasko stíha všetku prácu v škole, tak nenosí domov žiadne úlohy a žiadne zosity/učebnice. Tým pádom skoro neviem, čo sa učí, pokiaľ sa nechce hrať na školu. Kolegyňa mi posunula svoje slabikare z vlaňajška, tak najskôr samozrejme povedal, že ich nechce. A od piatku stále chce so šlabikarom robiť, trénuje čítanie (6 viet ), zatiaľ mali A, M, E. Trénuje aj písanie v starej pisanke a matematiku mám 2.diel, tak predbieha (to sa snažím zamedzit).
A v stredu majú pasovačku prvákov s prosbou o občerstvenie, tak sme upiekli pernicky, ja som len vážila a obsluhovala rúry, všetko ostatné spravil sám.
Prosimvás, potřebuju nějaký kreativní rady.
Chci vyrábět s dětma sněžítka. Koupila jsem umělej sníh, ovšem vzala jsem kompostovatelnej a ono se to rozloží během pár vteřin ve vodě ![]()
Našla jsem ještě polystyrenovej, to se zas bojím, že bude plavat jen na hladině.
Pak jsem našla na netu tip, že se dá použít strouhanej kokos. Nezkoušel jste to někdo? Já ho nemám doma a trochu se obávám, že to pak zakalí vodu a bude mléčná.
Kde se kupuje sníh do sněžítek a co je to zač?!?!
dzizisketa já nemůžu říct, že by toho muž doma hodně nezastal, ale leží na mě skoro všechna ta mentální zátěž. Když mu řeknu co, tak nakoupí, když řeknu, ať vezme děti do kina, udělá to,...Ale na všechno myslet, plánovat volný čas, řešit změny počasí,... to musím já. A někdy toho mám fakt plné zuby.
žluťásek já myslela, že to jsou třpytky. Ale kokos doma mám, tak ti můžu něco vyzkoušet, když řekneš, co přesně mám udělat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články