nase ma ted tmave modry s trpytivejma hvezdickama, zatim je teda odklon od ruzovy pozvolnej (ale blejskání to vynahradí)
Vše o těhotenství a dětech
Já věděla, že mladší dítě to nebude mít ve škole snadné, ale říkala jsem si, že po omezení těch odkladů bude tempo pozvolnější a nějak to dáme. Takže dnešní úkol z matematiky byla plná A5 číselných řad od 0 do 5 a pozpátku, s vynechanými číslicemi k doplnění. Takže se to muselo domyslet a dopsat. Naše matematické představy jsou dosti omezené, ale budiž. Ale nějak jsem nepostřehla, že by se děti učily ty číslice psát. Syn je hrozně houževnatej, nenechal se rozhodit, že pomalu neví, že se píše zleva doprava, a že nulou se začíná a pětkou končí, a co tam kde chybí, když se počítá naopak od pětky do nuly, ale byl úplně dojemnej, jak se snažil tam ty cifry vymalovávat. Samozřejmě blbě, zrcadlově, vzhůru nohama.... jako dneska asi nebudu spát. Vím, že většina dětí to v té tříde umí nebo je schopná se to rychle naučit, ale naivně jsem si myslela, že to bude trochu uzpůsobené těm nezralým, inkludovaným a já nevím, komu ještě. Přijde vám takový úkol v půlce září ok? Mně je z toho pekelně úzko. Muž je v zenu. Ten jen prohlásil, že lituje ty ostatní děti, že na nás holt budou muset počkat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY