Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:24

crazydaisy no ono krom vigantolu totiž nic není, všechno ostatní nejsou leky, ale doplňky stravy, terezie měla minulej rok podle dtestu mnohem menší mnozstvi než deklaroval obal (ale bránila se, ze dtest uvedl sarzi, kterou nikdy nevyrobili) ... takže pediatr ani nic jinyho doporučit nemůže 

u nás se po vigantolu dělo něco fakt strasnyho

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:32

crazydaisy ja davam vigantol doted a dcerka nikdy zadny problem po nem nemela

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:41

letfenixa prosím tě, netestoval syn i tyhle rukavice Alpine pro? Jak vám dopadly v testu? Dnes jsem je holkám koupila, chtěla jsem původně na zip, ale tyhle se navlikaji kupodivu příjemne.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:47

Karja tieto ešte nemá! Zatiaľ najlepšie vyšli Loap (ružové) zo Sportissima. Vyzerá že,  sa v mnohých mu ešte aj ruky potia.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 16:48

Karja a tiež sú navliekacie bez zipsu

Offline Jos
příspěvků moje polička 28. prosince 2021 17:04

Zuzuli U syna taky nic, ale on netrpel ani na ty koliky, takze to nic moc neznamena. Nekterym detem to ale asi neplechu dela. Ja porad zapominam, takze ma obcas treba tri kapky naraz. 

Potrefenáhusa Tu Terezii jsem davala asi tri mesice, zajimalo by me, jestli v tom opravdu bylo decka tam malo. Jak jsi to sem asi ty psala, tak jsem se taky vratila k vigantolu, radsi. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 17:06

Zuzuli U nás ho snese cca od půl roku, taky ho ještě davam 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 17:20

Jos oni se proti tomu ohrazovali, ale kdo ví, no 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:07

Jos Náš junior Vigantol vyžaduje jako součást večerního rituálu, takže zapomenout nelze a naštěstí mu po něm nikdy nic nebylo.

Offline Garfie
28558 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:15

Kan Mně je té tvé neteře líto, ale je to chyba rodičů. Taky bych jí počítač nekoupila a kdybych věděla, že po něm tak moc touží, nějak bych to vysvětlila už před Vánocema. Moje děti věřily na Ježíška dlouho (syn teda věří asi pořád), ale nikdy nepočítaly s tím, že donese, co si napíšou. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:18

Dneska jsme byli s juniorem v Dejvicích v naBOSo, že bychom juniorovi koupili nějaké ty zateplené capáčky a kromě toho, že nic v našem čísle neměli, byť podle netu mít měli, jsem byla poučena, že dokud nebude chodit minimálně 2 měsíce sám, tak mu mám dávat maximálně návleky a vůbec nic jiného. Forma sdělení, že jsem se cítila téměř jako matka herodes, co chce dítěti zdeformovat nohu.

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:25

crazydaisy asi DrowRanger psala, že pomohlo nedávat ten vigantol večer.

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:25

Potrefenáhusa Tak to asi bude muset chudák nějak těch 5 měsíců vydržet. Snacha říkala, že v podstatě nic jinýho není. Nějak jsem doufala, že tady bude mít někdo nějaký zázračný tip, jak to řešit. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:26

Aranel díky

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:27

betsey ach, nepocuvaj ju, alicina reakcia je uplne normalna. Neskusala si inak dat niekomu Koralku a skusit sa venovat v tu dobu kym je prec len Alici? U nas velmi pomaha, ked syn vie, ze stravi nejaky cas kazdy den len so mnou, aj ked je to len blbe vencenie psa alebo doba kedy ho na obed/vecer uspavam. Ale tiez to nie je dobre, tazko nesie celu tuto situaciu ( a to som zvedava co bude, ked pojde o 2 tyzdne do skolky...).

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:28

Aranel já jsem ho dávala vzdycky jen rano, rutinne, než vylezem z postele, abych nezapomnela. Bylo to jedno, akorat ten nejhorší plac nevyšel na noc 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:29

crazydaisy u nas vigantol pri starsom sposoboval bolenie bruska tiez, mensej ho davat nemienim ale budem davat D vit s tym, ze kojim a Decko beriem aj ja. Mozno by pomohlo nedavat ho pred spanim, minimalne nie nocnym.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:38

DrowRanger skúšam, hľadám niekoho, kto by s Koralkou chodil von, aj by som to zaplatila, ale zatiaľ som nikoho nenašla. Nemám odvahu si dat len tak inzerát, bo neznámemu človeku sa ju budem báť dat. Pýtala som sa viacerých známych, ale zatiaľ sa nikto nechytá.

Keby Alica chcela chodiť von, dalo by sa to urobiť opačne, kym by Klára spala v postieľke a muž pracuje z domu, mohla by som ísť sama s Alicou, ale ani to nechce. Zajtra by som chcela, že by sme si samé dve urobili výlet aspoň do DM, som zvedavá, či pojde

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 18:52

letfenixa Děkuji! No já se bála jen toho navlikaji, protože třeba nepromokavost (to jste hodně řešili, že;-)) tak na to holky tolik haklive nejsou ony zase tolik nehrabou;-) 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 28. prosince 2021 19:04

betseydrzim palce, aby sa to upravilo, maly tiez nechcel jednu dobu chodit von a bolo to strasne, sibalo mi z toho. Teraz by von aj chodil ale len so mnou, co este uplne nejde. Ale s muzom uz je schopny ist aspon na polhodinku a so mnou tiez chodi vencit psa. A dnes sme boli 2x kocikovat . A muz ked ma homeoffice, nemoze Koralku vziat aspon usoat von a doma by si ju vylozila v izbe vo fusaku pri dokoran otvorenim okne?