Evaeva Jj, myslím, že teď se nechá ochotně změřit, protože to vidí u bráchy
a už funguje i to, že mu pak to měřidlo půjčím na hraní jako odměnu
jinak k nemu přístup nemá, tak to je vzácnost.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Evaeva Tak naše obě děti začínaly nosit boty ve velikosti přesně o jednu větší, než kde končí bobux
ale taky jsem je měla doma na vyzkoušení, líbila se mi hlavně ta odolná špička.
Myrtila mimiňák začal chodit v 10m, takže bobuxy 22 mu byly. Asi měsíc
Ale teď dělají, myslím, podobné ve větších číslech. Odolná špička u nás byla nutnost dlouho, ale tu naštěstí mají i jiné modely jiných značek.
PotrefenáhusaRostik uz bude jako druhak ve Vlcatech, tam uz se asi odvazej je brat do interieru:D
ja mam za sebou taky prvni schuzku ve skautu a vypada to dobre, vsechny novy deti i jejich rodice jsou super!
711990 my ještě nemáme, až v říjnu a ja se úplně netesim, protoze aby vzali i v-prosinci-čtyřletou, chtej spoluúčast rodice (ale jsme takoví 3, tak se snad nějak prostřídáme, ja uz jsem se videla v teple na kafíčku vedle lesa, řehole to byla loni s tříletou na zmrzlým hřišti vedle lesa, tak snad si nepohorším ![]()
u nas je to v lese kvůli návaznosti na lesní školku, nějaký zázemí tam je, ale jsou venku
Potrefenáhusa teď ale budeš tvořit program, ne? Být s jedním vedle v zmrzlým lese mi přijde horší. Ale jinak samozřejmě chápu, za rok kafe bude!
Evaeva doufam, ze nebudu, bude to jen pomoc vedoucí k ruce, kdyz bude nekdo chtít jit v oteplovackach čůrat
Kafe se dočkám, akorat za rok je zas budu rozvážet na dvě různý místa ve dva různý dny (jako je to fakt tezky
)
Potrefenáhusa no jasně, to jsem pochopila. Ale budeš se toho účastnit prostě.
Jj, jak říká 711990, jako vlče bude v zimě vpuštěn do ubikace ![]()
Evaeva No, ta špička je zaklad, my jsme zdědili po neteřích kožené capáčky, a ty vydržely přesně hodinu, než je úplně prorval
tak jsem zkusila ty bobuxy, a když jsem neuspěla, dostal už normální boty s gumou přetaženou přes špičku. Ty to vydržely, jako první boty je měl ještě mladší.
Jinak jsme se byli zapsat na judo, a jsem z toho teda doslova nadšená, naštěstí i dítěti se tam líbilo, tak bude chodit. Už během toho času, co jsme tam my rodiče řešili administrativu a takové ty praktické záležitosti, je trenér dovedl zabavit a zaujmout a při tom i dost fyzicky vyřídit - přesně to, co naše dítě potřebuje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY