Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5525 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 09:30

Evaeva Jj, myslím, že teď se nechá ochotně změřit, protože to vidí u bráchy a už funguje i to, že mu pak to měřidlo půjčím na hraní jako odměnu jinak k nemu přístup nemá, tak to je vzácnost. 

Offline Myrtila
5525 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 09:32

Potrefenáhusa Evaeva Tak naše obě děti začínaly nosit boty ve velikosti přesně o jednu větší, než kde končí bobux ale taky jsem je měla doma na vyzkoušení, líbila se mi hlavně ta odolná špička. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 09:47

Myrtila mimiňák začal chodit v 10m, takže bobuxy 22 mu byly. Asi měsícAle teď dělají, myslím, podobné ve větších číslech. Odolná špička u nás byla nutnost dlouho, ale tu naštěstí mají i jiné modely jiných značek.

Offline 711990
18338 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:16

PotrefenáhusaRostik uz bude jako druhak ve Vlcatech, tam uz se asi odvazej je brat do interieru:D

ja mam za sebou taky prvni schuzku ve skautu a vypada to dobre, vsechny novy deti i jejich rodice jsou super!

Offline Potrefenáhusa
39117 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 11:41

711990 my ještě nemáme, až v říjnu a ja se úplně netesim, protoze aby vzali i v-prosinci-čtyřletou, chtej spoluúčast rodice (ale jsme takoví 3, tak se snad nějak prostřídáme, ja uz jsem se videla v teple na kafíčku vedle lesa, řehole to byla loni s tříletou na zmrzlým hřišti vedle lesa, tak snad si nepohorším

u nas je to v lese kvůli návaznosti na lesní školku, nějaký zázemí tam je, ale jsou venku 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:30

Potrefenáhusa teď ale budeš tvořit program, ne? Být s jedním vedle v zmrzlým lese mi přijde horší. Ale jinak samozřejmě chápu, za rok kafe bude!

Offline Potrefenáhusa
39117 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:35

Evaeva doufam, ze nebudu, bude to jen pomoc vedoucí k ruce, kdyz bude nekdo chtít jit v oteplovackach čůrat 

Offline Potrefenáhusa
39117 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:36

Kafe se dočkám, akorat za rok je zas budu rozvážet na dvě různý místa ve dva různý dny (jako je to fakt tezky )

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:36

Potrefenáhusa no jasně, to jsem pochopila. Ale budeš se toho účastnit prostě.

Online dzizisketa
9057 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 12:39

Potrefenáhusa 

Jj, jak říká 711990, jako vlče bude v zimě vpuštěn do ubikace

Offline Myrtila
5525 příspěvků moje polička 16. zaří 2026 13:06

Evaeva No, ta špička je zaklad, my jsme zdědili po neteřích kožené capáčky, a ty vydržely přesně hodinu, než je úplně prorval tak jsem zkusila ty bobuxy, a když jsem neuspěla, dostal už normální boty s gumou přetaženou přes špičku. Ty to vydržely, jako první boty je měl ještě mladší. 

Jinak jsme se byli zapsat na judo, a jsem z toho teda doslova nadšená, naštěstí i dítěti se tam líbilo, tak bude chodit. Už během toho času, co jsme tam my rodiče řešili administrativu a takové ty praktické záležitosti, je trenér dovedl zabavit a zaujmout a při tom i dost fyzicky vyřídit - přesně to, co naše dítě potřebuje