Myrtilakombinace zahrady a zázemí doma je dobrá, to se asi dá zvládnout i v listopadu. Ono taky záleží, jak jseš akční rodič. Někdo třeba připravuje bojovku, syn byl na jedné úžasné, to by šlo i v zimě. Ale my tak akční bohužel nejsme.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila náš starší na některé ty oslavy i sám dojde nebo jde sám zpět, pokud je to někde poblíž. To teda nejvíc stresuje ty pořádající rodiče ![]()
Blankanormálně se udělá grilování v lese.
Téma se mi zrovna trefili do noty, syn byl teď poprvé (je předškolák) na oslavě kamaráda. Pár dětí, bylo to v prostoru dětské skupiny - jedna větší místnost a krásná zahrada. Občerstvení bylo všechno vlastní - dort, ovoce a nějaký mlsky typu křupky. Něco takovýchto si dokážu představit i pro syna, a to organizovaný zábavy typu majaland a velký herny fakt nedávám. Mít vlastní dům se zahradou, tak mě ani nenapadne dělat oslavu někde externě. Musím probrat se synem, jestli bude taky oslavu s kamarádama chtít. Akci klidně uspořádám, ale další dárky spíš nechci.
Tak Betty Za mého dětství v pravěku, když měl někdo ve třídě narozeniny, přinesl bonboniéru nebo sáček bonbonů, každý dostal kousek, oslavenec dostal hobla a byla sranda. Mělo to něco do sebe, jak to tady tak čtu![]()
Řvousenka Za mého dětství oslava s rodinou, ve škole nikdo nic .![]()
Tak Betty Já mám narozeniny v srpnu, takže jsem nebyla veřejně slavena, ale psychickou újmu z toho nemám ![]()
Řvousenka Tak na hobla jsem uplně zapomněla, ale také jsme ho na prvním stupni dostávali:D:D:D Fakt jsem si na to tolik let nevzpomněla, to asi ukážu dětem:D.
Tak Betty Řvousenka za meho detstvi jsem mivala oslavu narozenin s kamarady, doma na zahrade. Hry, dort, balonky a podobne byly. Mam z toho dodnes fotky v albu. A na oslavy jsem chodila i ke kamaradkam. V puberte jsme presly na grilovacky... ale rozlucku se svobodou jsem nemela, baby shower taky ne, svatbu jen na urade bez vyzdoby a fotografa. Tak snad me to slaveni narozenin v detstvi moc nepokazilo ![]()
Řvousenka Za mého dětství oslava s rodinou, ve škole nikdo nic .
Za mého dětství taky tak. Maminka udělala dort, přišli babička s dědou.
Zuzuli si to vynahradíš u dcery. Doufám, že už objednáváš skákací hrad na příští oslavu ![]()
My oslavu s kamarády mívaly, doma. Já asi dvakrát, ségra skoro pokaždé. Já o to tolik nestála. Ale za ségry hrozně frčela oslava v mekáči, vzali tam děti i do zázemí. Pro nás to byl nedostižný sen, ale ségra byla asi dvakrát pozvaná. To bylo radosti ![]()
Malá ségra snad oslavu s kamarády v životě neměla, a to už je z generace heren. Nechtěla. Ona je teda prázdninová, vždycky byla na táboře, ale mamka vždycky musela domluvit, aby jí tam neslavili.
Evaeva My jsme ted chtěli udělat oslavu v McDonaldu pro kamaráda, k 35. narozeninám:D:D:D:D Ale prý už je v naší pobočce nedělají:-/
Jinak já oslavy taky měla, dokonce jsme v deseti letech měli vaječňáček...to nás možná poznamenalo.
Oni to jakoby vypadá, že se furt slaví ve velkým. Ale z naší zkušenosti mi přijde, že nějakou velkou oslavu v herně apod mají ty děti jednou za pár let. Mezitím jsou řízky a muffiny na hřišti nebo tři kluci doma.
Syn o tu oslavu teď fakt hodně stojí, vidím že mu na tom záleží. Ale doufám, že desátými narozeninami to pěkně uzavřeme a pak už to nebude potřeba. Roky předtím jsme si vystačili s dortem doma, s babičkou a bratrancem a sestřenicí.
Zimní grilovačku v lese si s dětmi moc představit neumím ![]()
ja si to umím představit s detma outdoorových kamarádů, akorát jsem Jeste nevymyslela, co na tom ohni kloudnyho s detma opejkat
žluťásek Lukáško si tak prial teraz na 10.narodeniny ísť do reštaurácie na obed a následne na záhradku. Bola rodina a zavolal si jedného spolužiaka, ktorý prišiel aj so sestrou. Plyš mal tortu od cukrárky. A najbližšie roky sa vrátime k záhradke a domácemu jedlu.
Potrefenáhusa hlavně musíš mít ideálně ohniště se záchodem. Jednak někteří rodiče by to asi nedali a minimálně by tam museli dovést ty děti (jinak nabízím cestu od místního metra/školy) a i naši rodinu by to vytížilo celou.
Zuzuli si to vynahradíš u dcery. Doufám, že už objednáváš skákací hrad na příští oslavu
to bych byla aspon na dva dny nejlepsi maminka na svete ![]()
Potrefenáhusa My chodíme každé vánoce s kamarádama a dětma na zimní výlet a na závěr vždycky na ohni opékáme špekáčky. Když necháš děti aby si sehnaly prut a sami nařezaly špekáček, tak to máš i s bojovkou ;o) Ale teda loni tam mělo největší úspěch opékání marshmelounů. To jsem si pak říkala, že jsme těch balíčků měli vzít víc.
DruI ještě jdou ty ala trdelníky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY