Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 13:10

Myrtilakombinace zahrady a zázemí doma je dobrá, to se asi dá zvládnout i v listopadu. Ono taky záleží, jak jseš akční rodič. Někdo třeba připravuje bojovku, syn byl na jedné úžasné, to by šlo i v zimě. Ale my tak akční bohužel nejsme.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 13:11

Myrtila náš starší na některé ty oslavy i sám dojde nebo jde sám zpět, pokud je to někde poblíž. To teda nejvíc stresuje ty pořádající rodiče

Offline continuity
43991 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 13:18

Blankanormálně se udělá grilování v lese. 

Offline Len
2692 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 13:58

Téma se mi zrovna trefili do noty, syn byl teď poprvé (je předškolák) na oslavě kamaráda. Pár dětí, bylo to v prostoru dětské skupiny - jedna větší místnost a krásná zahrada. Občerstvení bylo všechno vlastní - dort, ovoce a nějaký mlsky typu křupky. Něco takovýchto si dokážu představit i pro syna, a to organizovaný zábavy typu majaland a velký herny fakt nedávám. Mít vlastní dům se zahradou, tak mě ani nenapadne dělat oslavu někde externě. Musím probrat se synem, jestli bude taky oslavu s kamarádama chtít. Akci klidně uspořádám, ale další dárky spíš nechci.

Offline Řvousenka
1054 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:10

Tak Betty Za mého dětství v pravěku, když měl někdo ve třídě narozeniny, přinesl bonboniéru nebo sáček bonbonů, každý dostal kousek, oslavenec dostal hobla a byla sranda. Mělo to něco do sebe, jak to tady tak čtu

Offline Tak Betty
6271 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:12

Řvousenka Za mého dětství oslava s rodinou, ve škole nikdo nic .

Offline Řvousenka
1054 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:14

Tak Betty Já mám narozeniny v srpnu, takže jsem nebyla veřejně slavena, ale psychickou újmu z toho nemám

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:15

Řvousenka Tak na hobla jsem uplně zapomněla, ale také jsme ho na prvním stupni dostávali:D:D:D Fakt jsem si na to tolik let nevzpomněla, to asi ukážu dětem:D.

Offline Zuzuli
3913 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:19

Tak Betty Řvousenka za meho detstvi jsem mivala oslavu narozenin s kamarady, doma na zahrade. Hry, dort, balonky a podobne byly. Mam z toho dodnes fotky v albu. A na oslavy jsem chodila i ke kamaradkam. V puberte jsme presly na grilovacky... ale rozlucku se svobodou jsem nemela, baby shower taky ne, svatbu jen na urade bez vyzdoby a fotografa. Tak snad me to slaveni narozenin v detstvi moc nepokazilo

Offline Mohučanka
7389 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:25
Reakce na Tak Betty:

Řvousenka Za mého dětství oslava s rodinou, ve škole nikdo nic .

​Za mého dětství taky tak. Maminka udělala dort, přišli babička s dědou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:25

Zuzuli si to vynahradíš u dcery. Doufám, že už objednáváš skákací hrad na příští oslavu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:29

My oslavu s kamarády mívaly, doma. Já asi dvakrát, ségra skoro pokaždé. Já o to tolik nestála. Ale za ségry hrozně frčela oslava v mekáči, vzali tam děti i do zázemí. Pro nás to byl nedostižný sen, ale ségra byla asi dvakrát pozvaná. To bylo radosti

Malá ségra snad oslavu s kamarády v životě neměla, a to už je z generace heren. Nechtěla. Ona je teda prázdninová, vždycky byla na táboře, ale mamka vždycky musela domluvit, aby jí tam neslavili.

Offline Karja
45113 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:35

Evaeva My jsme ted chtěli udělat oslavu v McDonaldu pro kamaráda, k 35. narozeninám:D:D:D:D Ale prý už je v naší pobočce nedělají:-/

Jinak já oslavy taky měla, dokonce jsme v deseti letech měli vaječňáček...to nás možná poznamenalo. 

Offline žluťásek
8898 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:45

Oni to jakoby vypadá, že se furt slaví ve velkým. Ale z naší zkušenosti mi přijde, že nějakou velkou oslavu v herně apod mají ty děti jednou za pár let. Mezitím jsou řízky a muffiny na hřišti nebo tři kluci doma. 

Syn o tu oslavu teď fakt hodně stojí, vidím že mu na tom záleží. Ale doufám, že desátými narozeninami to pěkně uzavřeme a pak už to nebude potřeba. Roky předtím jsme si vystačili s dortem doma, s babičkou a bratrancem a sestřenicí.

Zimní grilovačku v lese si s dětmi moc představit neumím

Offline Potrefenáhusa
39164 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 14:59
Reakce na žluťásek:

Zimní grilovačku v lese si s dětmi moc představit neumím

​ja si to umím představit s detma outdoorových kamarádů, akorát jsem Jeste nevymyslela, co na tom ohni kloudnyho s detma opejkat 

Offline letfenixa
11000 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:03

žluťásek Lukáško si tak prial teraz na 10.narodeniny ísť do reštaurácie na obed a následne na záhradku. Bola rodina a zavolal si jedného spolužiaka, ktorý prišiel aj so sestrou. Plyš mal tortu od cukrárky. A najbližšie roky sa vrátime k záhradke a domácemu jedlu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:06

Potrefenáhusa hlavně musíš mít ideálně ohniště se záchodem. Jednak někteří rodiče by to asi nedali a minimálně by tam museli dovést ty děti (jinak nabízím cestu od místního metra/školy) a i naši rodinu by to vytížilo celou. 

Offline Zuzuli
3913 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:35
Reakce na Evaeva:

Zuzuli si to vynahradíš u dcery. Doufám, že už objednáváš skákací hrad na příští oslavu

​to bych byla aspon na dva dny nejlepsi maminka na svete

Offline DruI
5627 příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:57

Potrefenáhusa My chodíme každé vánoce s kamarádama a dětma na zimní výlet a na závěr vždycky na ohni opékáme špekáčky. Když necháš děti aby si sehnaly prut a sami nařezaly špekáček, tak to máš i s bojovkou ;o) Ale teda loni tam mělo největší úspěch opékání marshmelounů. To jsem si pak říkala, že jsme těch balíčků měli vzít víc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. zaří 2026 15:59

DruI ještě jdou ty ala trdelníky