Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. května 2020 18:04

letfenixa ako prišla Corona, tak mám v práci úplný útlm a dosť sa mi uľavilo, že môžem prácu pustiť z hlavy a venovať s alebo dieťaťu a domácnosti. Inak pracujem vtedy, keď je muž s malým mimo dom alebo po večeroch - na úkor voľného času. Teraz sa to zas začne všetko rozbiehať a myslím, že mi bude ľúto za každodenným behaním alebo cvičením, to už stíhať nebudem. Ale plánujem už pravidelne chodiť do kancelárie, tie pracovné navyky, že sa všetko snažím stíhať po večeroch sú nanič.  Ale syn sa tiež vie ozvať presne vtedy keď telefonujem, asi na to majú radar :)

Offline Pinot Noir
29852 příspěvků moje polička 05. května 2020 18:16

baltik ty jo, velmi efektní! Ale úplně živě vidím jeho záchvat vzteku a vřískot, že to není tornádo, že není dole do špičky

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 05. května 2020 21:39
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2020 22:19

Prosim vas jeden blby ale internet vravi vsade nieco iné a na dlhy prieskum nemam cas. Môže 10mesacny cícer? Namocila som cicer, zajtra spravim polievku pre nas, ze by som aj jemu spestrila jedalnicek (chudak ma skoro kaxdy den to isté)

Offline continuity
42965 příspěvků moje polička 05. května 2020 22:33

Mrakoplas nevím, či može cicer, ale že má každý den to iste, mu nijak nevadí. 

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 05. května 2020 22:37

Mrakoplas Taky jsem dávala, jestli je to tedy cizrna?!  Ale ne vyloženě samotnou jako hlavní složku polévky, tolik luštěniny naráz se mi zdálo v tomto věku moc těžké na trávení. V kombinaci se zeleninou a masem. Pro začátek bych dala jen trochu, pro ozvláštění chuti. Zkoušela jsi třeba už červenou čočku? Ta bývá dobře stravitelná, tak pokud ta byla bez problému, klidně bych cizrnu zítra vyzkoušela.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. května 2020 23:43

Malenge cervenu sosovicu obcas davam, skusim teda zajtra ten cicer (ano, cizrna) s nejakou zeleninou. 

continuity to hovori aj moja mama ale tak obcas by som mohla dakam pokrocit, som sa zasekla uz par mesiacov

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. května 2020 00:18

Mrakoplas 

Zaseknutí bych moc neřešila, jestli má stravu pestrou. Oni ty děti dají vědět, když se jim něco přejí. A naopak. Syn už asi rok snídá výhradně termix. Vanilkový. Zas mám snadný nákup, stačí nezapomenout.

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 06. května 2020 00:47

dynda až do okamihu, keď už chce čokoládový

Offline Mohučanka
7361 příspěvků moje polička 06. května 2020 09:45

letfenixa u nás dnes ráno hysterický záchvat při pohledu do lednice, že jsou tam Kostíci, které už přece nepapá, uá uá uá.

(Do včerejška jediná možná snídaně )

Offline letfenixa
10861 příspěvků moje polička 06. května 2020 09:54

Mohučanka živo to vidím

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:07

Mohučanka promin ale

Jsem dnes odnesla rano malou do auta, starsi dostala pokyn at si v chodbe sedne a sunda papucky...prijdu z venku, dite nikde, tak jsem se nadechla a z obyvaku se ozvalo truchlivym hlaskem: Baruska kaka, maminka rekla sundat papucky, ale maminka by kricela a prala kalhotky, takze Baruska musela na nocnik...

Offline Pinot Noir
29852 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:13

Mohučanka u nás zase včera řev, když jsem navrhla, že mu večer místo čtení zazpívám (protože jsem viděla, že je tak unavený, že se vůbec nedokáže soustředit), že to nemá rád, vůbec nikdy neměl a nikdy nebude zpívání poslouchat! Přitom jsem až do letošního února denně zpívala snad rok

Online Sweet Potato
40230 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:16

rasaNori Kočička malá. To si člověk teprve uvědomí, jak pro ty malé je někdy těžké vyhodnotit situaci, která je pro nás tak jednoduchá. Ona si naštěstí poradila, ale kolikrát podobné scény skončí křikem právě proto, že dítě vlasně jen chtělo poslechnout.

Online Garfie
28515 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:21

rasaNori ňuňu, to je sladký!!! Šikovná holčička a takový stres! :-)

Mohučanka To mi připomnělo scénu z Betty MacDonald, jak u jejích pubertálních dcer spávali kamarádky, ráno vyjedly co viděly...a tak si jednou Betty přivstala, nasmažila palačinky, tousty, prostě hromadu jídla...a holky po jedné vstávaly a říkaly "děkuji, ale pro mě ne, jsem v dietě, vezmu si jen vajíčko...kávu...nic..."

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:34

Sweet Potato jako jsem si v tu chvili pripadala jak matka Herodes

Garfie haha šikovná:D ona to má v takových vlnách. Někdy je fakt šikovná, a někdy se kouká jak si čůrá po nohách (v kalhotách) a je jí to šumák:D

Offline žluťásek
8858 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:34

Pinot Noir já jsem dlouhé měsíce musela vyprávět Karkulku a zpívat Slunce šlo spát. Pak to nějak upadlo v zapomnění, vyprávěli jsme si různé zážitky z dne nebo co bude. Tuhle nemohl zabrat, tak jsem začala zpívat Slunce šlo spát a najednou jekot, neeee, nejdřív musí být Karkulka přece! Už v tom jedeme nanovo.

rasaNori skvěle to zmákla! Syn nechce chodit venku čůrat, radši to drží celou dobu a když přijde domů, taky se žene občas i v botách a bundě do obýváku. Musím na to myslet a chystat nočník do chodby. 

Offline rasaNori
8831 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:36

Jo a mezi náma, tohle je doslovný přepis toho co řekla a to jí jsou 2,5 roku!

Online Sweet Potato
40230 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:36

rasaNori Jo, podobné chvilky mne dokázaly rozplakat.

Offline Pinot Noir
29852 příspěvků moje polička 06. května 2020 10:43

žluťásek jo a časopis Puntík: přišel nám o pár dní později než vám. Jako první chtěl vystřihnout kamna a jídlo. Jídlo dával samozřejmě taky do ohniště ;) Ale vztekal se, že se tam nevejde, tak jsem se mu snažila vysvětlit, kde je oheň a kde se vaří, i názorně na našich kamnech... Výsledek jsou roztrhaná a rozšlapaná papírová kamna a "ty nemáš říkat naše kamna, to nejsou naše kamna, vůůůbec žádný kamna nejsou!"