DruI a jedli to? Nase deti po tom vzdycky strašně touzi a pak to jen steče lepkavý z klacku, ble
Evaeva hadi dobry, ale jsem radsi, kdyz to připraví někdo jinej než ja ![]()
Potrefenáhusa tak to je vždycky lepší ![]()
Potrefenáhusa Kupodivu všechny děti to nadšeně jedly (teda kromě syna, kterej si svůj příděl snědl v neopečeném stavu :o)
Evaeva Jako že bych byla takový nadšenec, že bych sebou na výlet táhla ještě kynuté těsto, zase nejsem ;o)
Potrefenáhusa Naše děcka (počítam i synovce a neteř) si od určitého věku (nevím, tak osmi, devíti nejstaršího) už opékají špekáčky sami. Poskytnu proviant a oni si naštípou drevo, udělaji oheň,... sami. Hned se mi zlepšil život
Myslím, že tvoje holky to taky brzo zvládnou samy (skaut je naučí).
Takhle jsme pořádali i nějakou prázdninovoh párty s kamarády kluků. Akorát tam se to trochu zvrhlo, dělali si pak z papíru a trávy (jako fakt nějakého sena) cigára a kouřili.
DruI dá se to i jen z mouky a vody ![]()
Snacha je týden po termínu porodu a juniorovi se mezi nás nechce, nervozita stoupá... zkouším sílu parfumanie :-)
ja si to umím představit s detma outdoorových kamarádů, akorát jsem Jeste nevymyslela, co na tom ohni kloudnyho s detma opejkat
namotaný těsto na pizzu kolem dokola jako rohlík
Ja si teda neumím představit jak jdu sama s x dětma někam dělat oheň a táhnout tam ten proviant.
jednou jsem pro dceru udělala oslavu doma dort a venku stopovačku a byl to pro mě takovej stres, že už ani náhodou. V jednom člověku se to nedá vůbec. Bylo to v dubnu a byla děsná zima a k tomu vítr, děti v zimních kombinézách a rukavicich. Ani nechtěly zůstat na hřišti, tak jsme šli zas domů.
berush držím palce, ať už!
berush držím palce. Bude řádně dopečený:)
Tabea my dělali stopovačku na 9. narozeniny a také to byl děsný stres. Vydatně pomáhal muž, jel napřed a nachystal trasu, já tam pak dojela s klukama autobusem (les máme asi 3 zastávky). Nebyla to úplně vydařená akce, někteří kluci se rvali už v tom autobuse, bylo jich prostě moc a ještě taková nesourodá skupinka, což už vyžaduje určitý talent, aby je člověk zorganizoval.
Na 10. narozeniny jsme měli všechny kluky ze třídy doma na dort a pak jsme s nima jeli na laser game. To bylo fajn, ale uz to nechci opakovat. Mám za to, že tyhle akce má člověk dělat jen v případě, ze je dělat chce, ne z musu. Syn má tu třídu moc fajn, tak jsem i chtěla jim něco dopřát všem, když měl syn kulatiny. Ale letos už ne, je to prostě náročné, stresuje mě to, stojí to spoustu peněz. Takže letos jsem povolila max 4 spolužáky pozvat po škole domu na dort. To mě stresuje taky, ale přežiju to:)
Já ani nemám moc ráda to věčné shánění dárků. Nechci, aby rodiče cizích dětí kupovali synovi drahé věci, ani mně se nechce co měsíc něco objednávat. Protoze za tři čtyři stovky dneska nic kloudného v obchodě nekoupím, kolikrát ani knížku, takže to znamená objednávání a vymýšlení - a je to zátěž navíc. Aspoň pro mě teda jo, nevim jak to mají ostatní.
Gatita je to zátěž navíc. Ale moji kluci nemají tolik kamarádů
za rok jde každý tak na tři, čtyři oslavy. A starší už kolikrát i ví, co by si oslavenec přál, to zjednodušuje situaci. Ale já si to asi trochu komplikuju sama, když chci, aby se kluci na výběru podíleli, takže je třeba i táhnu do obchodu, když neví, co mám objednat.
Gatita Tabea No, já jsem dělala letos to hledání pokladu a nebudu to opakovat! Bylo to hrozný, dcera u toho asi tak trikrat brečela a pak řekla, že už žádnou oslavu nechce....ale zapomněla na to evidentně, už si to planuje;)
Ale jednou se mi povedla bezvadná stopovacka do lesa a to byli všichni spokojeni asi dobrá skupina. To vzniklo tak, že to měli dělat tatinci a co myslíte, ti se na to totálka vykašlali, ale jako úplně, stačilo, že vedle točili pivo, to ze tam deti skandovaly, kdy to zacne jim bylo uplne jedno. A tak jsem během pulhodinky udělala trasu, úkoly, všichni spokojeni.
berush V sobotu je úplněk, tak do tý doby umejt okna, vypít červený víno a je na světě!
Zjevně Váha už před narozením ![]()
Aranel chybí ti v tom výčtu sex![]()
Já pak hrozila vyvoláváním, že to nechce ani jeden z nás
(zabralo to)
Myrtila
No já chtěla. A u dalších dětí jsem i věděla, že ta doba potom může být dlouhá a příležitostí bude taky míň
(Já myslím, že snacha to zná)
Já jsem šla na Vyšehrad, smerem od Vltavy:D. Tak to není tak kontroverzní rada ani od tchyně. Ale obě dvě děti jsem měla přesně v den terminu;)
Karja já přenášela všechny tři a každého dýl! Asi že jsem nešla na Vyšehrad
Doktor na příjmu si z toho dělal legraci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.