MP Meri No vidis, na to uz se zapomnelo:-D Tady vidis, ze par excesu si clovek muze dovolit, vsechno odnese casy;-)
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Ježiš no jo vlastně!!
Ale asi jsem myslela, že to bylo naopak!!!
Úplně první dotaz, jak zvládám neustálé zuření, byl na mě, takže asi tak: pije mi to krev, ale už to trvá tak dlouho, že jsem si zvykla. Období vzdoru začalo kolem roku a půl, teď má tři a půl a rozhodně se to nezmírňuje, za takovou dobu si člověk zvykne na cokoliv. Smiřuju se s tím, že tohle nebude období, ale charakter
. Neberu to osobně, když ve vzteku něco zničí, řeknu mu, podívej, jak se zas vztekáš, až jsi to zničil a teď nemáš nic. A dál si ho nevšímám, jdu si po svém, až se uklidní přijde. Křičela bych nejradši taky, jsem cholerik, pořád jen krůček od výbuchu, ale on pak všude žaluje, že maminka řvala
. A ještě mě věrně napodobuje
.
Nejhorší je chtít ho uklidňovat, nebo ho v tu chvíli poučovat, vychovávat. To zatím pořád ještě tcháni nepochopili a z toho vznikají ty úplně nejhorší záchvaty, oni jsou ovšem nepoučitelní.
Evaeva ale to je jasné, mě neva když si vybere kam že chce jit, ja to naopak vitam, mě štve když je vše co si přeje splněno a stejně je to v jejích očích nedostatečné a houká jak sova. A musí se naučit trochu se zapřít, znova píšu jsou dvě, Sára ještě nemá poradní hlas ale nemuze se vse tocit jen kolem starsi....
dzizisketa tezko rict. S dvema detma jsou nektere situace zajimave.
rasaNori já moc nehraju tu hru na kdo s koho. Ta situace s ovečkama mi přišla jako ukázkovej příklad, kdy není potřeba držet pevně otěže. Akorát jste z toho naštvaný obě. Původně jsi nepsala nic o uspávání mimina.
žluťásek psala, ale to je jedno.
rasaNori já se nechci dohadovat ani tě přesvědčovat o svý pravdě. Je mi jasný, že se dvěma dětma je všechno mnohem složitější.
Ale když si představím situaci, že miminko chce spát a starší brečí že chce domů hrát si, tak bych cestou nejmenšího odporu uspala malou doma a velká ať se zasype legem nebo panenkama podle libosti.
Jenže takhle zvenku to vždycky vypadá jinak, jasněji, jednodušeji. Když je člověk v tý situaci zaseklej, často to vidí jinak.
rasaNori já mám taky dvě, skoro stejně staré jako ty. U nás podle mě funguje ten režim, pokud jsme venku od 4 do 6 skoro každý den, tak nějak počítá s tím, že to tak bude. Domů bych v té tvé situaci nešla, když se minimálně 20 minut vypravuju. Samozřejmě že některé dny jsou špatné a nefunguje nic.
betsey možno je to aj tou jogou, ja teda nekricim často, ani to nie je že nepríčetne ziapanie, ale malý stále, ale že stále rozpráva a tým pádom nevníma, čo mu hovorím, tak niekedy to nakoniec zakricim, plus obstaráva hovorenie už dvoch plysakov, takže plním potreby troch osôb
betsey aha, tak toto sa u nás nestane, malý vstáva so mnou, on zapína konvicu s vodou, dáva čaje do hrnčekov, chystá lyžičky, vyberá si termix z chladničky, ...
A teda, väčšina vecí, ktoré ponúknem/navrhnem, je vetovana
aj keď to chce
žluťásek vypada mnohem jednoduseji a tsky si musime pricist spankovou deprivaci a to, ze tech situaci predtim bylo za den treba uz 10
ja fakt diky tomuhle vlaknu druhy dite neporidim!!!:) Nejsem blazen.
betsey aha, tak toto sa u nás nestane, malý vstáva so mnou, on zapína konvicu s vodou, dáva čaje do hrnčekov, chystá lyžičky, vyberá si termix z chladničky, ...
Vydrž ještě chvilku, tohle trénujte a brzy už bude vstávat sám, obstará se a ty si v klidu pospíš ![]()
711990 Neblázni, to je problém jen toho, že ty děti máš nahuštěný. S větším rozestupem je to větší pohoda-a dvě děti se ti vrátí později, fakt vidím kamarádky, co mají jedináčky, jak jsou zoufalé z věčné obstarávání zábavy.
Karja no jo, u nás se odjakživa spí líp doma než v kočáru. Není na ně jeden návod ![]()
711990 podle mě je náročný ten první rok, už teď vidím, jak malý na staršího reaguje, za chvíli se zabaví sami a i potřeby budou podobné. Já už jsem v půlce, tak mi nebořte bábovičky.
S rozestupem tři a víc máš zas první ve školce. Pokud ho tam doručí otec, tak máš až do tří jen jedno. Dvě děti určitě nejsou 2x tolik práce, aspoň u nás.
Karja grrrr!:D zavidim:) ja nakonec nechala desny prachy za dve Lodger, sedi mu, material je hezkej, jedinej problem je cena:)
s tema dvema jsem to nemyslela zle, ja je nechtela ani predtim;) bude mi stacit jeden rozcapenej mamincin chlapecek:D
Pinot Noir Buď ráda, že mužeš odejít. Mladší když zuřil, tak pořád chodil za mnou řvát mi za zády.![]()
Pinot Noirako ťa napodobňuje by som chcela vidieť, to musí byť zábavné ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články