jerry uz o tom vie
?
Čeština - chrám i tvrz
RoSa to je na osmilety gympl??![]()
viktorka_od splavu Píšou na střední školu.
RoSa To je učivo třetí třídy, ne? Vždyť tam nic závratně těžkého nebylo. Navíc odpověděla jsem do vteřiny a vyhodnocení každé jedné otázky dvě minuty?
To nejsou přijímačky vůbec nikam. Zas idnes. Pokud si chcete zkusit přijímačky, zkuste stránky cermatu, jsou tam testy z minulých let.
Navíc cílem testu na přijímačky není otestovat znalosti a rozsadit uchazeče podle znalosti. Takový drobný detail, ale docela zásadní.

Tak Betty to víš, učitelky tvrďačky sídlí zásadně v kabynetech! ![]()
Tak Betty Ta redaktorka musí být úplně blbá, přitom v článku jde o logopedickou nedostatečnost u šestiletých dětí a o žádné ,,zlé vynadaní" se tam vůbec nejedná.
Kan Úplně blbej je spíš editor, kterej chtěl skandální titulek a ke všemu neumí česky.
Řvousenka Hele podepsaná je pod tím novinářka, žádnej editor.
Kan Titulky často dělá někdo jiný, titulkář nebo třeba šéfredaktor. Dokud dcera dělala v redakci, párkrát jsem jí spílala za clickbitovej, zavádějící titulek, prý se jí nikdo neptal.
To psala nějaká kapybara.
Sweet Potato Strašný.
Když si představím, co ji to muselo stát energie a času. Práce snů.

To je furt penzijko, ubytko... a nakonec jsem zahlídla velkou reklamu na... ano, na cestovko!
To se lidi nedokážou vyjadřovat normálně? Slovník jak pro debily z mimibazaru a po mně lezou slimáci ![]()
A dopolko, odpolko, pohodinda![]()
A na pisnu jsem uz alergická.
A nejhorší na tom je, že to nepoužívají jen ty z mimibazaru....
jerry to je zbytečně dlouhé, já používám jen dopo, odpo ![]()
barbucha Cestovko, životko, penzijko...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje