dynda Brambůrka je vždycky k dohodnutí![]()
Čeština - chrám i tvrz
Zaregistrovala jsem na farmářským trhu novej stánek: Hamušky papušky (odkaz, abyste mi věřili).
![]()
![]()
coralline to je slovensky, ne? Tak se u nas mluvi na malinke deti, maximalne batolatka.
continuity Netuším, prodejnu mají v Brně. Jako název obchodu mi to zní příšerně.
coralline mne by to znelo priserne i jako obchod s potravinami pro batolata, ale alespon by to bylo jasne.
Kdyz jsme u tech batolat, ja mam problem s predlozkou "na" ve spojeni s vekem deti. Na dvou letech jsme byli s honzikem poprve u more, na trech letech by deti mely byt bez plen...Slysim to ted docela casto.
To už tu jednou proběhlo a je to pořád stejně hrozný. S jakým věkem to končí, že? Na 25 dokončil školu nebo na 15 se zamilovala se už neříká...
Gatita Haha, to jsem tu už psala. Ale někdo mi tu odpovídal, že v jejich kraji je to běžné. Já to ovšem vidím jen na eMiminu :)
Ja teda chvili poslouchala Evropu a to bylo neco ![]()
Jako muze mit vuci me cestine vyhrady, kdo chce jake chce, ale alespon nerikam storycko.
Pinot Noir odpovídala Solathis ze prej na MB, mě to teda taky tahá za uši
Uf a dycky tu hrubku stihnout opravit, než mě někdo ocituje
Pinot Noir aha, pardon, to jsem tu nezaregistrovala.
Ja to mam z mluveneho jazyka, pouzivaji to i moji znami (nejsou rodili prazaci,ale ani nejsou z exotickych koncin).

Přitom taková tvrdá žena.
Me stvou divne vazby, dneska jsem slysela v rozhlase Kdyz vyslysi tomuto pozadavku...
MUHEHE!!

Podřený! Co je to zas za slovo? Figurky jsou podřené, police trochu podřená.
Tak snad odřené nebo poškrábané, ne? Co je to zas za paskvil, na fb se šíří jak mor.
Nebo se takhle někde mluví? V životě jsem to neslyšela, jen vídám u inzerátů.
žluťásek
Podřený je patrně odřený jen docela maličko, nekup to za ty prachy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025