Čeština - chrám i tvrz
Musela jsem to číst asi 5x, než jsem pochopila tento titulek.
Když fotí Radovan. Nikol Štíbrová zveřejnila fotky od moře, fanoušci si utahují z její na snímku výraznější zadnice
Po voľbách na Slovensku nás asi čaká pekný Absurdistan
SunEclipse Odvozené to sice je, ale tento význam to slovo nemá.
Ovšem, může se stát, že se to ujme, tak se jazyk přirozeně mění.
Sweet Potato prej pro machry![]()
Sweet Potato Já si myslím, že ry hranolky jsou už uznaný oba tvary, tuším, že letos v únoru.
viktorka_od splavu No, asi máme posunutá měřítka.
Kan Já myslím, že to zatím pouze doporučili ke kodifikaci.
Ono to nefunguje tak, že k nějakému datu se odklepne jedno slovo.
Sweet Potato pro machry ![]()
Tak prr, já mám jen devět bodů, páč neumím správně napsat tchýně. ![]()
Sweet Potato Aha, aha, tak já na jaře četla v nějaké fb skupině, že už to platí a byl u toho odkaz na ústav chytrých hlav. Zbytečný zmatky v tom dělaj.
Asi jsem podle nich taky machr, ale většinou si připadám spíš jako Neznalek. Dost často píšu spíš intuitivně než se znalostí pravidel. A co se týká třeba psaní velkých písmen, tak na těch myslím ztroskotá každý druhý (a tomu prvnímu je to fuk)
Mha Ta otázka na velká písmena v tom testu byla strašně lehká. Kdyby vzali jednu z těch víceslovných možností a dali ji ve třech variantách, to by bylo mrtvých.
Vkládám jeden vydařený kousek:
Žena uvázala v Brně před lékárnu pejska. Zvíře pod dohledem matky ukradlo oprsklé dítě
Mha myslím, že jsou v životě každé matky dny, kdy by si nechala ukrást své oprsklé děti. Obzvlášť zvířetem pod dohledem matky. Jenom mi není jasné, byla-li to matka pejska nebo matka matky, čili babička.
Mha Sweet Potato Ona se ta pravidla pro psaní velkých písmen nějak měnila v devadesátých letech, ne? To už jsem měla po základce a tudíž jsem tím zůstala nedotčená.
I když maminka-učitelka se mě snažila přeučit....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje