Oooo. ![]()
Čeština - chrám i tvrz
Martin Chodúr o svatbě s o 17 let starší matkou svého syna:
![]()
Jak co nejsložitěji popsat a nejmenovat?
Mha To aby si člověk nakreslil.
I tady Papež naznačil své liberálnější postoje. Sice jednoznačně neřekl ano ani ne, ale kardinály nabádá, že vždy je nutné brát v úvahu individuální situaci a koukat se na kontext doby. Papežovi rozsáhlé odpovědi mnozí vnímají především jako kritiku bigotních postojů.
Já snad přestanu číst články na internetu, vždyť to musel psát absolvent základů vzdělávání (ten, co nemá 9 let ZŠ)
Nebo mám bigotní postoj k jazyku ![]()
Mha Chjo. Mne teda stylisticky dráždí i ta věta, kde nabádá kardinály, aby koukali na kontext doby.
Ten člověk by neměl psát...
Dnes mi přišel pracovně rozmilý dotazník od MŠMT, člověk by čekal, že si to po sobě autor přečte. A ono ne, ono to bylo na podobné úrovni jako koukání na kontext.
Máme to vzdát? Nikoho už to nezajímá? Jsme relikty zašlých časů? ![]()
Co když pravopis skončí jako krasopis? ![]()
Mha asi jo![]()
A teď se tím budeme chlubit, stejně jako znalostí esperanta, švabachu a kurentu![]()
Podle toho se pozná náš věk.
Mha jako by nestacilo, ze pisu sms ukazovackem misto palcem - uz to me zarazuje k dinosaurum![]()
Moment, musím jít zkusit odeslat SMS...
viktorka_od splavu Palcem???![]()
viktorka_od splavudvěma palcema? ![]()
viktorka_od splavu Čau sestro![]()
Kdo ty titulky pise? Cancellnul? Mam z toho osypky.
Mia Khalifa podpořila Palestince a spustila lavinu kritiky. Cancellnul ji i Playboy
Kokoska jo, to je hantýrka mých dcer. Tomuto ještě rozumím, ale taky se v těch novodobých výrazech dost ztrácím. ![]()
Mia Khalifa je stejně dobrá, Hizballáh na její hlavu vypsal odmenu, takze té její podpoře rozumím méně než tomu titulku.
continuity Miu nehodnotim, vyrazu rozumim a chapu i pouzivani podobnych vyrazu mezi mladezi. V titulcich i jinde, byt je to internet, bych prece jen radsi videla ceske slovo.
Když úbytek, tak opak je příbytek? ![]()
V důsledku toho pak brzy hledají další svačinku, kterou by zaplnili žaludek, což poté vede někdy i k nežádoucím příbytkům na váze
Kokoska mně to přijde v pořádku - je to podstatné jméno odvozené od sloves přibýt, přibývat
SunEclipse no spíš bych řekla přibývání. V téhle souvislosti jsem "příbytek" snad ještě neslyšela, přišlo mi to divné.
Kokoska SunEclipse na vaze prirustek, ne pribytek:-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje