Mrakoplas já měla s vytíráním (jiný) a použila jsem to tak dvakrát. Na kapky od mlíka nebo džusu to nestačilo.
Domáce spotrebiče
Mrakoplas ten mám, je super
Mrakoplas na také to rýchle umytie sa dá, ale prevažne ako vysávač, to je fakt dobrý
Ok dakujem. Kupim asi len ten vysavaci.
Mrakoplas mám ho taky - jako vysavač celkem ujde, Dyson je asi lepší, ale cenově je ještě zase výš. To vytírání jsem použila dvakrát, není to ono....
Mrakoplas Mám ho, ale asi starší model. Používám převážně jako vysavač. Na stírání jen občas. Setře lehčí špínu jako když se tu projde někdo v botech ze zahrady, cákance vody apod. Zaschlé staré věci nevezme např. sladké nebo stopy vodního kamene z kapek vody.
Peetra1 než jsem si koupila Philips, viděla jsem srovnávací testy, asi někde na YT?, vycházel tehdy líp Philips. Dyson má teď bratr a ten říká, že žádný zázrak, prý má náš Philips lepší výkon. Dyson má podle mě akorát lépe řešené vysypávání nádoby.
notna prosim te, a kdyz vysavas nejake tezsi veci, kaminky z bot treba, to vysaje?
viktorka_od splavu Ano, vysaje. Ale musí být čistý filtr. Jak to nevezme kamínek nebo kočkolit, mám znamení ho vyčistit. Mám ho primárně na vysávání podlahy v kuchyni, kde je vstup přímo ze zahrady a v jednom rohu záchod koček.
notna diky. mne dosluhuje dyson a budu muset vyresit jestli novou baterku nebo vysavac:-)
viktorka_od splavu Baterka tě asi vyjde levněji, ne? Bych si tipla.
notna to ano, ale i kdyz koupis origo baterku, nikdy neni takova jak ta puvodni
viktorka_od splavu A jak ho máš dlouho? Nebavili jsem se tady o tom, když jsme si ho obě kupovali? Můj má něco přes 3 roky. To by bylo na novou baterku brzy asi.
notna ne to uz jsem ho davno mela:-) takovych 6-7 let mozna?
viktorka_od splavu Aha, tak to jo.
Potrebujem vymeniť ručný parný čistič a neviem sa rozhodnúť, či uprednostniť veľkosť nádoby, alebo silnejší tlak...
Ako nie je to priamo tlakový čistič, len parny a ak mi niečo vadilo na starom, tak častédopĺňanie, ale doteraz malo všetku (na ktoré som narazila) rovnako 3 bary.
Nemáte s niektorým skúsenosť? Pripadne, ktorý by ste uprednostnili?
(alebo ak mate obľúbený ručný, šup sem s ním....nepotrebujem príslušenstvo, to strácam a parný mop mám, takže vysl9vene len taký šup-šup do ruky).
https://www.alza.sk/bissell-steam-shot-titanium-d4946326.htm
https://www.alza.sk/polti-vaporettino-first-pgeu0011-d2412278.htm
Dam se po par mesicich recenzi na roboticky vysavac. Uz jsem tu psala opakovane, ze uz 4 vysavace za ty roky staly za prd, nebo aspon me nenadchly. Jeden skoncil reklamaci atd. No tak tentokrat jsem netroskarila a mame Xiaomi X20max se zakladnou a konecne tohle je naprosto ono. Vysava, vytira, pozna koberce, laserova navigace, sam se vysype a vycisti, dobra aplikace...
Jos Hustý. Jak se sám vysýpá a čistí?
Sweet Potato ano, jen mop se musi sundavat treba po dvou trech cyklech max, jinak proste smrdi zatuchlinou. Ale jinak fajn. Zatim jediny minus je, ze nedojede uplne naknop ke zdi, je dost opatrny. Samozrejme nevim, jak dlouho vydrzi, ale jezdi denne, takze zatim spokojenost. Ale nikdy jsem nemela tenhle samocistici, takze mozna i proto jsem zatim tak spokojena
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje