Připojuju se k otázce Sweet Potato : jak se sám vysype?
Domáce spotrebiče
barbucha navim jak ten xiaomi, ale roomba to vyfoukne do zasobnikuna nabijecce. ten nakonec samozrejme musis vysypat do smeti sama, ale treba po tydnu, ne kazdej den.
Aha. To mi nějak nedošlo ![]()
No nevim, u nás by týdenní zásobník musel mít snad velikost normálního odpadkovýho koše
Prach... čokl... A beztak se ten pomatenec vždycky hodinu všude motá, než by našel domeček - většinou na to nemam nervy a radši ho ručně přiblížim (a při té příležitosti ho teda už i vysypu).
barbucha jj presne jak pise viktorka. Ten muj ma pytlik a jeste jsem ho nemenila. Ty pytliky musis kupovat a nejsou nejlevnejsi, ale treba tri mesice to asi da
barbucha jak uz tu nekdo psal, robot se zasadne pousti, kdyz nejsi doma!![]()
a velky to je, se zviraty nevim, to by mohlo casem smrdet, ale kdyz je tam jen prach a drobky, tak asi hafo dlouho (ja to mela jen ve vypujcenem bydleni, tak za 14 dnu nebylo potreba resit jak se to vysypava![]()
viktorka_od splavu ano, ty drobky celkem vydrzi. Psa doma nemam. Treba u mamy, kam smi psi by to nestacilo.
Sama cekam, kdy vysavac zahlasi vymenit pytlik. Ale na ty jasny nehody mam takovy obyc tycovy a jwdnou za cas vezmu vsechno velkym vysavacem. Spis mi vyhovuje ze je to takove poklizene vytrene denne.
Jos no jasne. mela jsem to stejne
Napadlo mne,že koupím dítěti nějaký stolní mixér na Smoothie a hlavně shake, které si dělá že zmrazeného ovoce.
Teď používá velký mixér , který se blbě rozdělává I myje, takže to vždy nejdu večer ve dřezu.
Líbil by se mi ten přenosný nutribulet, kdyby to fungovalo. Nebo jinou značku?
https://www.datart.cz/stolni-mixer-nutribullet-nbp003nbl-modry.html#recenze
Našla jsem ještě ninja blast, ale nemá to prakticky recenze.
Nechci žádnej další gerät se základnou a nevím čím, na který nemám absolutně misto. To radši přežiju ten mixér.
continuity tak už mám pocit, že něco takového taky potřebuju.
Tak Bettyještě počkej, ty recenze jsou všelijaké, aby to i fungovalo ![]()
Doporučily byste robotický vysavač do panelákového dvoupokojáku?
Rozhodně! Aspoň to zvládne na jedno nabití.
barbucha jak to cestuje přes práh?
Jo, to je různý... překážky zvládaj asi podle typu. Já mám jen dva prahy který ten můj nepřejede, půlku bytu kde jsou jen nízký lišty dává normálně. Ale to myslím bejvá napsaný v popisu...
barbucha aha, diky, uz vybírám a koukám..
Já vybírám tyčový vysavač. Jako parametry mi přijde podstatná hmotnost a výkon. Co dál?
Sweet Potatoten náš nepobere ani větší zrníčka písku, zůstanou dole v té hlavici a pak se vysypou jinde. Výkon má dobrý, spíš vada konstrukce. Zároveň v dtestu dopadl velmi dobře. Tak radím dobře přečíst recenze
Sweet Potato jelikož já jednou koupila úplně blbej, tak vím, že důležitá je výška v placatým stavu, aby zajel pod nábytek a snadnost čištění - ty nádobky zase tak složitý nebejvaj, ale aby šel jednoduše vycvaknout/vytáhnout kartáč, odmotat vlasy a zase zacvaknout. fajn je, když je rozebíratelnej na více místech, když se někde zacpe trubka, aby to člověk našel a snadno vytáhl.
mitford sister Dobrý postřeh, dík.
Evaeva Jméno, řekněte jméno!
Sweet Potatojo, ta výška ja zásadní, máme jeden "tlustej", co se nevejde pod gauče, to je na prd. A světýlko, ale to snad mají všechny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje