Mutziputzi ale to je v poradku,vnimej to jak chces.Muzu si ponechat,ze se mi to nelibi??
souhlasim s
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Zarinya Muzes![]()
Mutziputzi tak dik.![]()
Zarinya tak je tetovani nevkusny a vkusny, esteticky az umelecky treba..jestli na chlapovi nebo na zensky nevidim rozdil. Je to navic strasne individualni, tetovani ala Beckham na originalu nebo na white trash loserovi je neco jinyho. Ja vnimam tetovani stejne jako vulgarni slovnik, nekdo muze a porad je to clovek rekneme na urovni, u druhyho to je znamkou upadku, nuance proste
To je presny. ![]()
A Vendula je skvela, musi byt strasne silna. Vzdycky kdyz ji vidim, tak se citim trapne, ze si vubec kdy na cokoli stezuju.![]()
Taky se mi tetování nelíbí, žádný a na nikom
. Ale samozřejmě ať si má každej, co chce.
moonlight A já vědět co, hned si dam další![]()
Mutziputzi Na mě osobně působí každý tetování stejným dojmem, prostě modrej nebo barevnej flek, takže za mě se ten výběr přeceňuje
.
zrovna včera som v jednej talkshow počula, pýtali sa dotyčného, prečo nemá žiadne tetovanie. On na to, že to je ako dať si nálepky na lamborghini :-)
Ale inak mne sa tetovanie na mužoch dosť páči, na ženách mi nevadí, ale ja som srab, žiadne nemám
Mutziputzi já bych fakt chtěla někdy na někom vidět tetování, o kterým bych si řekla, tyjo, fakt pěkný, nemyslim na nějaký fotce, tam se mi líbí kde co, ale v reálu na ulici jsem ještě nic neviděla nic, co by se mi líbilo, spíš si většinou říkám, jestli to fakt mělo vypadat takhle?
zrovna včera som v jednej talkshow počula, pýtali sa dotyčného, prečo nemá žiadne tetovanie. On na to, že to je ako dať si nálepky na lamborghini :-)
presny!
Potrefenáhusa Nevim no, to je věc vkusu, mně se líbí co má Koblížková na zádech, Hrachovcová dobrý..to zas tak nesleduju u cizích
viktorka_od splavu Taky se cítíš býti lambo?![]()
Potrefenáhusa
"jestli to fakt melo vypadat takhle"
Mutziputzi no asi cokoliv lepší než toto...

Potrefenáhusa No to je strašný samozřejmě!
Mutziputzi jisteze. dokonaly produkt maticky prirody
Navíc to má teď opravdu kde kdo. Když se někde ocitnu na akci, koncertu atd. tak jsem tam kolikrát doslova jediná, kdo nemá tetování. Nějak se to obrátilo ![]()
moonlight Moje řeč, proto si nelakuju nehty a nebarvím vlasy, většinou jsem taky jediná![]()
Potrefenáhusa kamarád má dvě barevná tetování, vypadá to trochu jako akvarel a dost se mi to líbí. Akorat u mě teda nic nehrozí neb a) jsem srab a nemám ráda jehly, b) jej ani nemám kam dát skrz pihy a znamínka a c)jsem nenašla motiv, který bych snesla natrvalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje