moonlight presne,kde kdo.
masove rozsireni+defacto nevratny proces mi na tom vadi uplne nejvic.
moonlight presne,kde kdo.
masove rozsireni+defacto nevratny proces mi na tom vadi uplne nejvic.
Mutziputzi Tetování jako módní doplněk, chápu. To je přesně to, co mi na tom asi vadí nejvíc, že je to prostě jen módní doplněk.
moonlight Já teda tetování jako módní doplněk nemám, nic takovýho jsem neměla na mysli.
Já jen že to přirovnáváš k barvení vlasů, lakování nehtů
atd. Hele, ale zas tak to tetování neprožívám normálně ![]()
Ja už sa neviem dočkať až sa nechám potetovať, páči sa mi farebné tetovanie páči sa mi ak má žena alebo muž potetované celé ruky, tak trochu to musi mat hlavu a pätu, treba rozmýšľať už od začiatku co a ako. Tetovanie Venduly sa mi nepáči, ani umiestnenie ani prevedenie. Nepáči sa mi tetovanie na tvári. A je pravda že je viac testovaných ľudí ale že by to mal kde kdo to nie. Aspoň ja v bežnom živote stretávam len veľmi málo ľudí s viditeľným tetovaním.
Mně se tetování líbí, ale převážně ty "divný" a "flekatý" abstrakce, no. :) Pro mě osobně je z estetickýho hlediska důležitý, aby to tetování bylo pojatý opravdu jako vylepšení/zkrášlení těla, takže s tím tělem a konkrétním místem na něm pracuje, nelíbí se mi izolovaný uzavřený motivy, který by se daly fláknout kamkoli jinam a nic by se nezměnilo. Z Česka a Slovenska se mi momentálně asi nejvíc líbí folklór od Adry, něco takovýho na ruku bych brala...
Mně se líbí Duhovka
Mutziputzi
to jsou jak maluvky z matersky skolky.
Zarinya Já radši to než orient nebo realistický malby
Mutziputzi ja radsi nic.![]()
Karoleena Koukam na ty folklorni motivy a to se mi dost libi.
Mne se tetovani libi dost na vsech. Kdyz je pekny teda. Nedavno jsem videla jednu holku, saty z COS, telo zmalovany asi od Duhovky. Prislo mi to dost dobry.
Duhovka nieee ![]()
No, ja sa priznám, že mám pocit, že tetovanie má strašne veľa ľudí, čo stetávam, ale - nechcem teraz pôsobiť snobsky, aj keď inak to teda vyznieť nemôže - proste nie v "mojej" spoločnosti. Proste sú toho plné nákupáky, ulice, majú to asi všetky predavačky v okolí pod 40 a pod. Ako mne osobne to niekedy príde až ľúto, presne v zmysle buďto nálepky na Lamborginy, alebo módny trend, ktorého sa už nezbaví.
Ako, kým to bolo kde - tu, ešte to pôsobilo celkom zaujímavo, ale tým veľkým rozšírením to proste pôsobí lacno.
Na mňa.
Tým nechcem nikomu hovoriť do toho, čo si spraví s vlastnou kožou, ja len...no...
Já mám pro tyhle formy sebemodifikace slabost, včetně tetování na obličeji, piercingy i tunely, ale mě se líbí i otagované baráky, asi nějaká porucha estetického vnímání.
Zarinya Nevratný proces, právě. Pak se na internetu se slávou prezentují předělávky malého ošklivého nemoderního na velké krásné moderní...A co budou dělat s ním, až taky vyjde z módy, okouká se?
Mne se k nejakym cool satum a kabelce prada libi treba zhruba toto. Nastesti “moje” spolecnost neni zaprdene malomesto. Je to jako se vsim, kdo to umi nosit a nakombinovat, super.

Mutziputzi duhovka je krásná holka, má krásný tělo, krásnej obličej, ale zrovna na ní mi to její tetování přijde vyloženě zohavující
moonlight Moje řeč, proto si nelakuju nehty a nebarvím vlasy, většinou jsem taky jediná
hned jsi mi sympatictejsi
ja totiz obcas mivala pocit, ze kdyz si nebarvim vlasy a nelakuju nehty (ani na nohach), ze jsem lesanoidni smudla ![]()
jinx před asi 6 lety na sv. Patrika dávali k flašce Jamesona takovej navlíkací potetovanej rukáv, užili jsme si s tím spoustu legrace, mě by tyhle megakérky asi vyhovovaly sundavací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.