VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. března 2018 11:47

moonlight presne,kde kdo.

masove rozsireni+defacto nevratny proces mi na tom vadi uplne nejvic.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 19. března 2018 11:56

Mutziputzi Tetování jako módní doplněk, chápu. To je přesně to, co mi na tom asi vadí nejvíc, že je to prostě jen módní doplněk.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 11:59

moonlight Já teda tetování jako módní doplněk nemám, nic takovýho jsem neměla na mysli.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 19. března 2018 12:23

Já jen že to přirovnáváš k barvení vlasů, lakování nehtů

atd. Hele, ale zas tak to tetování neprožívám normálně 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2018 12:25

Ja už sa neviem dočkať až sa nechám potetovať, páči sa mi farebné tetovanie páči sa mi ak má žena alebo muž potetované celé ruky, tak trochu to musi mat hlavu a pätu, treba rozmýšľať už od začiatku co a ako. Tetovanie Venduly sa mi nepáči, ani umiestnenie ani prevedenie. Nepáči sa mi tetovanie na tvári. A je pravda že je viac testovaných ľudí ale že by to mal kde kdo to nie. Aspoň ja v bežnom živote stretávam len veľmi málo ľudí s viditeľným tetovaním. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 19. března 2018 12:37

Mně se tetování líbí, ale převážně ty "divný" a "flekatý" abstrakce, no. :) Pro mě osobně je z estetickýho hlediska důležitý, aby to tetování bylo pojatý opravdu jako vylepšení/zkrášlení těla, takže s tím tělem a konkrétním místem na něm pracuje, nelíbí se mi izolovaný uzavřený motivy, který by se daly fláknout kamkoli jinam a nic by se nezměnilo. Z Česka a Slovenska se mi momentálně asi nejvíc líbí folklór od Adry, něco takovýho na ruku bych brala...

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 12:57

Mně se líbí Duhovka

https://www.instagram.com/duhovka/

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. března 2018 12:59

Mutziputzi  to jsou jak maluvky z matersky skolky.

20970 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:01

Zarinya Já radši to než orient nebo realistický malby

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:05

Mutziputzi ja radsi nic.

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:08

Karoleena Koukam na ty folklorni motivy a to se mi dost libi.

Mne se tetovani libi dost na vsech. Kdyz je pekny teda. Nedavno jsem videla jednu holku, saty z COS, telo zmalovany asi od Duhovky. Prislo mi to dost dobry. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:09

Duhovka nieee 

Offline slniecko admin
19466 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:37

No, ja sa priznám, že mám pocit, že tetovanie má strašne veľa ľudí, čo stetávam, ale - nechcem teraz pôsobiť snobsky, aj keď inak to teda vyznieť nemôže - proste nie v "mojej" spoločnosti. Proste sú toho plné nákupáky, ulice, majú to asi všetky predavačky v okolí pod 40 a pod. Ako mne osobne to niekedy príde až ľúto, presne v zmysle buďto nálepky na Lamborginy, alebo módny trend, ktorého sa už nezbaví.

Ako, kým to bolo kde - tu, ešte to pôsobilo celkom zaujímavo, ale tým veľkým rozšírením to proste pôsobí lacno.

Na mňa.

Tým nechcem nikomu hovoriť do toho, čo si spraví s vlastnou kožou, ja len...no...

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 19. března 2018 13:52

Já mám pro tyhle formy sebemodifikace slabost, včetně tetování na obličeji, piercingy i tunely, ale mě se líbí i otagované baráky, asi nějaká porucha estetického vnímání.

Offline Sweet Potato
39941 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:01

Zarinya Nevratný proces, právě. Pak se na internetu se slávou prezentují předělávky malého ošklivého nemoderního na velké krásné moderní...A co budou dělat s ním, až taky vyjde z módy, okouká se?

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:06

Mne se k nejakym cool satum a kabelce prada libi treba zhruba toto. Nastesti “moje” spolecnost neni zaprdene malomesto. Je to jako se vsim, kdo to umi nosit a nakombinovat, super. 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:11

Mutziputzi duhovka je krásná holka, má krásný tělo, krásnej obličej, ale zrovna na ní mi to její tetování přijde vyloženě zohavující

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:13
Reakce na Mutziputzi:

moonlight Moje řeč, proto si nelakuju nehty a nebarvím vlasy, většinou jsem taky jediná

​hned jsi mi sympatictejsi  ja totiz obcas mivala pocit, ze kdyz si nebarvim vlasy a nelakuju nehty (ani na nohach), ze jsem lesanoidni smudla 

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:14

jinx  před asi 6 lety na sv. Patrika dávali k flašce Jamesona takovej navlíkací potetovanej rukáv, užili jsme si s tím spoustu legrace, mě by tyhle megakérky asi vyhovovaly sundavací.

Offline dzizisketa
8864 příspěvků moje polička 19. března 2018 14:16