VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline viktorka_od splavu
49113 příspěvků moje polička 20. března 2018 21:52
Reakce na continuity:

tuhle mi kolega neco chtel vyndat z vlasu, navic je mi dost protivnej, no kdybych nesedela a on nade mnou nestal, tak nevim jak by to dopadlo, takhle jsem byla dost uveznena.  

chytám nerva řvu mlátím rukama a tak..

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. března 2018 21:59

viktorka_od splavu continuity Haha, tuhle přišel přítel z práce nějakej přepadlej, že něco podělal, tak si říkám, no to bude průšvih, když už to nese i domů, už jsem viděla odměny někde v háji a kdoví cosi. No sumasumárum plácnul kolegyni přes zadek. Tímto pozdravem ho častují dvě starší kolegyně a už ho ta místní kultura prostě pohltila (to je jak u Chandlera z přátel:-D). Až po akci mu došlo, že u chlapa se to nehodí minimálně třikrát tolik:-D. To bych vám přála za kolektiv, kam se hrabou smítka!

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 20. března 2018 22:05
Reakce na paktofonika:

Lilly_Ku A keď sa objednávaš s takým predstihom musíš už približne vedieť čo a ako a v akom rozsahu alebo sa ide na konzultáciu potom tesne pred termínom? Pardon za hlúpe otazky. 

​tady uz se to posunulo, ale aspon strucne: objednavala jsem se s predstihem nekolika mesicu, uz jsem mela predstavu o tom, co bych chtela. poslala jsem podrobnejsi popis a par obrazku + kam to chci a jak velky, navrh se pripravoval myslim tyden dopredu. poslala mi ho dopredu, jeste jsme probraly podrobnosti, na mieste se pak doresila presna velikost a umisteni.

na osobni konzultaci dopredu jsem nesla, ale taterku jsem si vybrala podle jejiho stylu, takze jsem tak nejak mela predstavu, co ocekavat. s vysledkem jsem spokojena.

myslim, ze jsou tateri, co delaji i osobni konzultace dopredu, predpokladam ale, ze se za ne vetsinou plati extra.

na prvni tetovani jsem sla s vytistenym presnym obrazkem, takze tam jsem presne vedela, co si odnesu 

jinak barin instagram zde: https://www.instagram.com/evilhandtattoo/

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 20. března 2018 22:13

Mě by zajímalo, čeho souřadnice má vytetované Angelina.

Offline continuity
42337 příspěvků moje polička 20. března 2018 22:50

Kokoska geograficke souradnice mist narozeni jejich deti. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 21. března 2018 09:02

continuity Aha. A ta sedmá? Dětí je 6, ne?

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. března 2018 09:14

Kokoska + Brada Pitta narození 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 21. března 2018 09:15

Mutziputzi  Sedmé dítě :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 21. března 2018 09:23

Kokoska Ona je fatalistka, přitom Billyho Boba už mazala a stejně šup Brada, jí rozumim

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 22. března 2018 14:39

No, už to nejni co to bejvalo a plastiky ksichtu jsou zřetelný, ale i tak - na babičku přes sedmdesát to jde...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. března 2018 18:09

barbucha No ale tie sieťované silonky 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 22. března 2018 18:46

barbucha Ty punčochy.. 

Offline Kokoska
34405 příspěvků moje polička 22. března 2018 19:54

On i ten kožíšek je jako nový

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 22. března 2018 20:47

paktofonika Dadoo Kokoska 

Mně se líběj punčochy i ta chlupatina  Kdyby měla jen černý, tak je to nuda...

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 22. března 2018 21:41

barbucha Mě toho přijde moc. Kožich,krajkový vzor na šatech,sít'ované punčochy a to výrazné psaníčko. Ale jinak musím připustit,že vypadá dobře.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 15:47

barbucha Jo, Catherine Deneuve stárne s grácií, pokud to nebude přehánět s těma plastikama dál. Ale ten outfit za mě teda taky ne.

Jinak bych řekla, že trochu podobný typ jako Catherine Deneuve je i její o šest mladší americká kolegyně Jessica Lange. Na 68 let podle mě taky docela cajk.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 16:30

wendulka 

Tak tady se mi Jessica vůbec nelíbí... připomněla mi o dvacet let starší Yvettu Simonovou. Mně se teda obecně líbí víc (až na pár výjimek), jak stárnou francouzský a italský herečky. 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 17:12

domenica Jakože vypadá starší než ve skutečnosti je? No možná to dělá ten podobný typ účesu, nicméně jinak bych řekla, že paní Simonová je s těmi 20 roky navíc v obličeji přece jen už někde jinde.

Ale tak jasně, každému se líbí něco jiného. Vím, že preferuješ hlavně Francouzky a Italky.

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 18:09

wendulka 

Ne, že by Jessica vypadala starší než je, jen na mě z téhle její fotky prostě vyskočila Yvetta Simonová (šedesátých až devadesátých let, dejme tomu ). Ten účes Jessice podle mě moc nelichotí.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 01. dubna 2018 23:53

domenica Aha, jasně. Mně k ní docela sedí, i když nepopírám, že jiný typ účesu by jí asi slušel ještě víc. Vyloženě se mi nelíbila třeba s tímto účesem.

Třeba u té zmiňované Catherine Deneuve jí nedělá příliš dobrou službu tento účes. Teď už má na něj podle mě příliš mohutný hranatý obličej.

Dokud ho jako mladší měla oválný, tak jí slušel moc, když to nosila sčesané dozadu.

No nic. To jsou jen takové detaily ve vnímání. Nic zásadního.