.
tuhle mi kolega neco chtel vyndat z vlasu, navic je mi dost protivnej, no kdybych nesedela a on nade mnou nestal, tak nevim jak by to dopadlo, takhle jsem byla dost uveznena.
chytám nerva řvu mlátím rukama a tak..
.
tuhle mi kolega neco chtel vyndat z vlasu, navic je mi dost protivnej, no kdybych nesedela a on nade mnou nestal, tak nevim jak by to dopadlo, takhle jsem byla dost uveznena.
chytám nerva řvu mlátím rukama a tak..
viktorka_od splavu continuity Haha, tuhle přišel přítel z práce nějakej přepadlej, že něco podělal, tak si říkám, no to bude průšvih, když už to nese i domů, už jsem viděla odměny někde v háji a kdoví cosi. No sumasumárum plácnul kolegyni přes zadek. Tímto pozdravem ho častují dvě starší kolegyně a už ho ta místní kultura prostě pohltila (to je jak u Chandlera z přátel:-D). Až po akci mu došlo, že u chlapa se to nehodí minimálně třikrát tolik:-D. To bych vám přála za kolektiv, kam se hrabou smítka!
Lilly_Ku A keď sa objednávaš s takým predstihom musíš už približne vedieť čo a ako a v akom rozsahu alebo sa ide na konzultáciu potom tesne pred termínom? Pardon za hlúpe otazky.
tady uz se to posunulo, ale aspon strucne: objednavala jsem se s predstihem nekolika mesicu, uz jsem mela predstavu o tom, co bych chtela. poslala jsem podrobnejsi popis a par obrazku + kam to chci a jak velky, navrh se pripravoval myslim tyden dopredu. poslala mi ho dopredu, jeste jsme probraly podrobnosti, na mieste se pak doresila presna velikost a umisteni.
na osobni konzultaci dopredu jsem nesla, ale taterku jsem si vybrala podle jejiho stylu, takze jsem tak nejak mela predstavu, co ocekavat. s vysledkem jsem spokojena.
myslim, ze jsou tateri, co delaji i osobni konzultace dopredu, predpokladam ale, ze se za ne vetsinou plati extra.
na prvni tetovani jsem sla s vytistenym presnym obrazkem, takze tam jsem presne vedela, co si odnesu ![]()
jinak barin instagram zde: https://www.instagram.com/evilhandtattoo/
Mě by zajímalo, čeho souřadnice má vytetované Angelina.
Kokoska geograficke souradnice mist narozeni jejich deti.
continuity Aha. A ta sedmá? Dětí je 6, ne?
Kokoska + Brada Pitta narození
Mutziputzi Sedmé dítě :)
Kokoska Ona je fatalistka, přitom Billyho Boba už mazala a stejně šup Brada, jí rozumim![]()
No, už to nejni co to bejvalo a plastiky ksichtu jsou zřetelný, ale i tak - na babičku přes sedmdesát to jde...
barbucha No ale tie sieťované silonky ![]()
barbucha Ty punčochy.. ![]()
On i ten kožíšek je jako nový
Mně se líběj punčochy i ta chlupatina
Kdyby měla jen černý, tak je to nuda...
barbucha Mě toho přijde moc. Kožich,krajkový vzor na šatech,sít'ované punčochy a to výrazné psaníčko. Ale jinak musím připustit,že vypadá dobře.
barbucha Jo, Catherine Deneuve stárne s grácií, pokud to nebude přehánět s těma plastikama dál. Ale ten outfit za mě teda taky ne.
Jinak bych řekla, že trochu podobný typ jako Catherine Deneuve je i její o šest mladší americká kolegyně Jessica Lange. Na 68 let podle mě taky docela cajk.

Tak tady se mi Jessica vůbec nelíbí... připomněla mi o dvacet let starší Yvettu Simonovou. Mně se teda obecně líbí víc (až na pár výjimek), jak stárnou francouzský a italský herečky.
domenica Jakože vypadá starší než ve skutečnosti je? No možná to dělá ten podobný typ účesu, nicméně jinak bych řekla, že paní Simonová je s těmi 20 roky navíc v obličeji přece jen už někde jinde
.

Ale tak jasně, každému se líbí něco jiného. Vím, že preferuješ hlavně Francouzky a Italky
.
Ne, že by Jessica vypadala starší než je, jen na mě z téhle její fotky prostě vyskočila Yvetta Simonová (šedesátých až devadesátých let, dejme tomu
). Ten účes Jessice podle mě moc nelichotí.
domenica Aha, jasně. Mně k ní docela sedí, i když nepopírám, že jiný typ účesu by jí asi slušel ještě víc. Vyloženě se mi nelíbila třeba s tímto účesem.

Třeba u té zmiňované Catherine Deneuve jí nedělá příliš dobrou službu tento účes. Teď už má na něj podle mě příliš mohutný hranatý obličej
.

Dokud ho jako mladší měla oválný, tak jí slušel moc, když to nosila sčesané dozadu.
No nic. To jsou jen takové detaily ve vnímání. Nic zásadního
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.