VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline Ronna
1088 příspěvků moje polička 19. března 2018 21:30

Ta Duhovka má některé věci krásné, i když nevím, co mají znamenat ty různé šrámy šikmo přes prsa apod., neboť tetování jde mimo mě. Možná právě šrámy. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 19. března 2018 21:36

Já se teda přiznám, že už tak rok dva koketuju s myšlénkou na nějaký tetování u kotníku... jak nosím pořád ty krátký kalhoty že by to jako vykukovalo  a v zimě či případný nutnosti se to zakreje ponožkou...  ale nevím, jestli to na důchod má cenu 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 19. března 2018 22:07

barbucha di do toho 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 19. března 2018 22:48

Ja mam tetovani uz sedm let a chystam se na druhy. Vim i presne co a od koho, tak jeste ty prachy. Mam ho vysoko na stehnepet cisel pod kycli cca. Motiv jsem si vybrala a s taterem pak debatovala nad navrhy, nez mi nakreslil presne to, co jsem chtela. U toho druhyho ocekavam podobnej postup. Predpokladam, ze nikomu krome me to moc nerekne, ale pro me ta kerka (resp. obe) vyznam maji.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 19. března 2018 23:05

Strašně bych chtěla tetování! Moc se mi to líbí. Např. Lukáš Musil, nebo to, co má Hrachovcová, a jiné.

Jenže nemůžu kvůli ředění krve 

A směšný mi přijdou ty nekonečný řeči, že ve stáří se pak bude člověk chytat za hlavu.. prdlajs. Dneska je to tak normální, že to bude normální i na starých lidech.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. března 2018 07:29
Reakce na ice:

Já bych chtěla tetování, ale jen od Lukáše Musila 

​Toto sa mi páči ale pozerala som sa na iné a toe čierno červené čarbanice sa mi nepáčia. 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. března 2018 07:48

paktofonika on má něco super, něco zvláštního, něco úplně normálního...Samozřejmě, že ne vše od něj bych chtěla, ale to je asi vždy na individuální domluvě.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:00

ice a on jeste tetuje? Ja myslela, ze to uz taky povesil na hrebik...

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:06

razorblade jé tak to nevim. Já jsem nic blíže nezjišťovala, jsem s kérkou celoživotně ve fázi Co by...kdyby..že by..? Ale jestli se rozhoupu, budu muset teda za něj najít náhradu.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:15

razorblade já myslím, že už netetuje. Jedině se někde seznámit s ním a nebo s Vicou a zkusit to na kamošsko. 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:27

nellielovett uz netetuje. taky jsem od nej jednu dobu neco chtela, ale preslo me to a ted radsi oldschool :)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:37

Lilly_Ku jsem s ním viděla nějakej rozhovor a asi bych se spíš nechala tetovat, jen abych mohla strávit nějakou tu hodinu s ním. hodinu

Já mám oldschool, bych řekla, už mě napadlo k tomu i něco dotetovat, nějak to pozměnit, ale ty trendy se tak mění, že tomu nechám ještě nějakej ten rok nejspíš. A chtěla bych si přidat něco malého, ale viditelného, třeba na prst u ruky nebo na loket, no furt nějak není čas.

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:39

nellielovett ty mas na zadech jsi psala, ne? 

o prstech se rika, ze se dost rozpijeji a moc to nedrzi, tak jestli se odhodlas, tak jsem zvedava.

no jo, je to dycky akce. tady maj dobri tateri statuty uplnejch celebrit a ceka se na ne tak rok, takze na posledni dve jsem byla v praze u evil hand v hellu a jsem spokojena.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. března 2018 08:49

Lilly_Ku A keď sa objednávaš s takým predstihom musíš už približne vedieť čo a ako a v akom rozsahu alebo sa ide na konzultáciu potom tesne pred termínom? Pardon za hlúpe otazky. 

Offline Karja
44215 příspěvků moje polička 20. března 2018 09:08

barbucha Jdi do toho! Prave ti to tam nebude strasit celej zivot;-). Ale musis vybrat neco aby to nevypadalo jako spina nebo modrina naa kotniku, kdyz to bude jen vykukovat.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. března 2018 09:19

Lilly_Ku ano, na zádech. Jako já to nijak nehrotím, jsem si plně vědoma toho, že to pár let mít budu, tak není kam pospíchat. 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:02

Karja 

Celej život mi to tam strašit bude - je pouze otázka, jestli to bude rok-dva nebo víc  Jestli to má na tu chvilku eště cenu  

Špínu nebo modřinu nechci, žádnou rozpitou modernu... nějakou spíš klasiku ornamentální. No než si vyberu...

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:07

barbucha Mít hezkou nohu, frknu si tam něco podobnýho jako má Dara, tam cokoli malýho jako kožní defekt vypadá, to se nedá svítit!

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:24

mně se líběj botanický věci a ala rytiny ze starých atlasů

Offline Potrefenáhusa
38537 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:24