Ta Duhovka má některé věci krásné, i když nevím, co mají znamenat ty různé šrámy šikmo přes prsa apod., neboť tetování jde mimo mě. Možná právě šrámy.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Já se teda přiznám, že už tak rok dva koketuju s myšlénkou na nějaký tetování u kotníku... jak nosím pořád ty krátký kalhoty že by to jako vykukovalo
a v zimě či případný nutnosti se to zakreje ponožkou... ale nevím, jestli to na důchod má cenu ![]()
barbucha di do toho ![]()
Ja mam tetovani uz sedm let a chystam se na druhy. Vim i presne co a od koho, tak jeste ty prachy. Mam ho vysoko na stehnepet cisel pod kycli cca. Motiv jsem si vybrala a s taterem pak debatovala nad navrhy, nez mi nakreslil presne to, co jsem chtela. U toho druhyho ocekavam podobnej postup. Predpokladam, ze nikomu krome me to moc nerekne, ale pro me ta kerka (resp. obe) vyznam maji.
Strašně bych chtěla tetování! Moc se mi to líbí. Např. Lukáš Musil, nebo to, co má Hrachovcová, a jiné.
Jenže nemůžu kvůli ředění krve ![]()
A směšný mi přijdou ty nekonečný řeči, že ve stáří se pak bude člověk chytat za hlavu.. prdlajs. Dneska je to tak normální, že to bude normální i na starých lidech.
Toto sa mi páči ale pozerala som sa na iné a toe čierno červené čarbanice sa mi nepáčia.
paktofonika on má něco super, něco zvláštního, něco úplně normálního...Samozřejmě, že ne vše od něj bych chtěla, ale to je asi vždy na individuální domluvě.
ice a on jeste tetuje? Ja myslela, ze to uz taky povesil na hrebik...
razorblade jé tak to nevim. Já jsem nic blíže nezjišťovala, jsem s kérkou celoživotně ve fázi Co by...kdyby..že by..? Ale jestli se rozhoupu, budu muset teda za něj najít náhradu.
razorblade já myslím, že už netetuje. Jedině se někde seznámit s ním a nebo s Vicou a zkusit to na kamošsko. ![]()
nellielovett uz netetuje. taky jsem od nej jednu dobu neco chtela, ale preslo me to a ted radsi oldschool :)
Lilly_Ku jsem s ním viděla nějakej rozhovor a asi bych se spíš nechala tetovat, jen abych mohla strávit nějakou tu hodinu s ním.
hodinu
Já mám oldschool, bych řekla, už mě napadlo k tomu i něco dotetovat, nějak to pozměnit, ale ty trendy se tak mění, že tomu nechám ještě nějakej ten rok nejspíš. A chtěla bych si přidat něco malého, ale viditelného, třeba na prst u ruky nebo na loket, no furt nějak není čas.
nellielovett ty mas na zadech jsi psala, ne?
o prstech se rika, ze se dost rozpijeji a moc to nedrzi, tak jestli se odhodlas, tak jsem zvedava.
no jo, je to dycky akce. tady maj dobri tateri statuty uplnejch celebrit a ceka se na ne tak rok, takze na posledni dve jsem byla v praze u evil hand v hellu a jsem spokojena.
Lilly_Ku A keď sa objednávaš s takým predstihom musíš už približne vedieť čo a ako a v akom rozsahu alebo sa ide na konzultáciu potom tesne pred termínom? Pardon za hlúpe otazky.
barbucha Jdi do toho! Prave ti to tam nebude strasit celej zivot;-). Ale musis vybrat neco aby to nevypadalo jako spina nebo modrina naa kotniku, kdyz to bude jen vykukovat.
Lilly_Ku ano, na zádech. Jako já to nijak nehrotím, jsem si plně vědoma toho, že to pár let mít budu, tak není kam pospíchat. ![]()
Celej život mi to tam strašit bude - je pouze otázka, jestli to bude rok-dva nebo víc
Jestli to má na tu chvilku eště cenu
Špínu nebo modřinu nechci, žádnou rozpitou modernu... nějakou spíš klasiku ornamentální. No než si vyberu...
barbucha Mít hezkou nohu, frknu si tam něco podobnýho jako má Dara, tam cokoli malýho jako kožní defekt vypadá, to se nedá svítit!

mně se líběj botanický věci a ala rytiny ze starých atlasů

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje