wendulka Tak se na to vyprdni
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
999 No šlo by to, ale musela bych zároveň smazat i ta opakovaná upozornění na OT, co tam jsou
.
wendulka Kašli na to, ono se to nezblázní
. Kdo hledá, najde
.
Malvin nevite prosim,jak se rika tomu strihu zivutku na spodni fotce? Mam na mysli to,jak ten top jakoby odstava a prekryva spodni cast satu.urcite je na to nejaky odborny termin:)
Malvin Ty zelený, ty jsou. Nevěsta opravdu krásná. A ten závoj...
Ale Amal naprosto nádherná, jen teda ještě že bylo bezvětří, ta je tak hubená, že by ji to odfouklo.
Pippa, docela retro, ale nevím, z těch možností, co má... Dělá ji to dost starší.
Victoria mimo.
Jak se tam Maxová dostala?
No Gina Torres za mě taky dobrý, sice nevím co si myslet o klobouku, ale šaty jí teda fakt sednou.

Karoleena Tie šaty sú úžasné.
whiskas Právě no. Kdybych to třeba stihla v začátku, ale jakmile je to na dvě strany a víc, tak už to nemá moc cenu. Příště nesmí být 999 tak rychlá a počkat na nás, co nejprve poctivě dosledujeme přímej přenos
.
Ale ta Meghan, to bylo něco úchvatnýho pro mě (šaty, líčení a hlavně účes)
. Vůbec jsem nečekala, že jako nevěsta se mi bude líbit ještě o trochu víc než Kate.

Karoleena Jo, pokud klobouk kvůli barevnému sladění doplňků k šatům, tak nějaký jiný tvar.
Večerní šaty od Stelly McCartney 
Malvin Krása
.
Jednoduchý šaty cajk, ale účes se mi zdál příšernej, jak jí z toho furt lezly ty vlasy, a líčení taky - to obočí celý nakřivo!! ![]()

Jinak já pro samý starosti s čoklem na tu svatbu úplně zapomněla
a tak jsem si pustila záznam... co to jako mělo bejt? Filmovej festival?
A proč Oprah?! Serena Williams?
A ten kněz, ten se snad úplně pomát. Já čekala, že nakonec začne lízt po zdi, a Britové vypadali dost vyděšeně (pokud se nepochechtávali). Kde si myslel, že je? V Alabamě?
barbucha Ty seš jak moje máma. Ta tenhle typ účesů taky nemá ráda. Já se takhle jako Meghan nechala učesat na svůj maturiťák a jí mohlo klepnout
.
Mně se to líbí moc. Mnohem víc, než když má ty vlasy volně rozpuštěný
Na tom obočí ale nic špatnýho nevidím. Fakt
.
A biskup byl náhodou super
.
barbucha Serena je jeji nejka, nejlepsi kamoska. Ten knez byl vostrej, to jsem odesla, ale ja chtela videt saty a cajk!
barbucha musim rict,ze uces by se mi taky vic libil "uhlazenejsi."
A tohle není žádnej účes.

Matinka panny nevěstinky s piercingem na frňáku. To je přínos do rodiny, ach jo.

Malvin Nádherný šaty a Harry v tom smokingu taky kocour
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje