VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:28

Potrefenáhusa Chvíľu mi trvalo než som prišla na to že to nieje päsť ale brucho (videla som iba spodnú časť obrázku) 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:33
Reakce na Mutziputzi:

viktorka_od splavu to neber vubec osobne, proste i blby tetovani muze bejt soucasti zivota, vzpominka, nemusi mit filozofickou hloubku nebo umeleckou vysi, proste proc to obecne soudit

Jiná Realita Třebav mým okolí sel idi začali tetovat před 20 lety, teď naopak je to spíš trochu na ústupu, nebo už nemají na těle místo :-]].

A nenapsala jsem, že to nemá nic vyjadřovat, naopak jsem napsala, že si myslím, že by to mělo být nějaký osobní, jen že v tom hned nemusí být skryta nějaká všeobsahující a všezahrnující pravda. A jak tu někdo psal, že si tím každý něco dokazuje, buď sobě, nebo okolí, tak to si myslím, že taky není pravda, troufám si tvrdit, že většina lidí má tetování prostě proto, že se jim to líbí, ne že tím chtěli hned zaujímat a vyjadřovat nějakej postoj (krom toho, že se jim líbí tetování).

A líbí se mi, co k tomu napsala Mutziputzi o té vzpomínce na nějakou část života, tak nějak to vidím taky.

Offline Isca
4887 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:36

Potrefenáhusa Jé, ty kytky jsou hezký, asi se mi to líbí nejvíc z toho, co tu proběhlo. 

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:49

Potrefenáhusa Jo, to mne taky. I zviratka, u me specialne vazky:

Ale hluboky vyznam by to teda, aspon u me, nemelo.

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:53

nellielovett Musa je fakt kus :-). A naživo je to ještě horší, ta kombinace zvláštní plachosti a zároveň je dost kontaktní... Jako že si s tebou povídá a všimne si, že máš na rameni peříčko z kabátu. Řekne pardon a velice pomalu ti ho sundává a nepřestává mluvit...Ta Vica se má :-).

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. března 2018 10:56

Luna fuj hmyz teda nee!

Offline mitford sister
1691 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:02

já se taky přiznám - taky lehce za zenitem a uvažuju o velkoformátový kéře skoro na celý záda nebo, když se to podaří dostatečně zmenšit, aby se zachoval detail a nevypadalo to jak flek, tak bok (přece jen bych se na to ráda někdy podívala). motiv mám, ještě si ho musím nechat upravit od autora, vybrat tatéra a počkat si. styl old school (mi to přijde, moc se v tom nevyznám). mně se ty moderní věci líběj (abstraktní, herbáře, vesmíry, něco jako knižní ilustrace apod.), akorát mi přijdou hodně trendový -jakože jó, tohle se "nosilo" v roce 2018!

20970 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:06

Já kdyby to nebylo profláklý, tak šňůru co nosim na ruce nosim vytetovanou, jenže bohužel to nenapadlo mě a už jsem to zahlídla příliš mockrát.

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:07

999 Jsem si ten rozhovor pouštěla několikrát a mám z něj přesně tento dojem. No...

Offline Malvin
1643 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:10

Tetování se mi na některých lidech líbí. Sama bych si ho nedala, neb vím, že by se mi za pár let nelíbilo a štvalo mne. A živé vzpomínkové album ze sebe nechci dělat. Nechápu tetování na zádech. Si tam nevidím, tak k čemu je? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:12

Malvin no,to neni spatna taktika.Az se znelibi muze se delat,ze neni.

20970 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:12

Malvin To je jak nečesat se vzadu na hlavě

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:15

Malvin když chci, tak si na záda úplně v pohodě vidím. Kdybych měla tetování třeba na noze/na ruce, tak taky nebudu denně koukat, jaké mám hezké tetování. Prostě tam je, stane se součástí.

Offline Luna
10862 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:19

Mutziputzi Hmyz ne, ale vazka jo. Jedina vyjimka u me. Ale nedam si nic stejne, jedine kdyby treba dosla dcera, ze pujdem spolu. Ale mam dojem, ze me spis jednou posle...do tmavych mist.

20970 příspěvků moje polička 20. března 2018 11:26

Luna A já jak to tady čtu, necham si něco do léta novýho, na předloktí

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. března 2018 12:08

Potrefenáhusa 

Dala bych přednost těm atlasům 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 20. března 2018 12:17

Malvin ja jsem treba na kerku, kterou mam zezadu na krku, jednu dobu uplne zapomnela. az me na to pak kdysi nekdo upozornil: "jeee, ty mas tetovani na krku"... chvili jsem byla stejne prekvapena, jako dotycna osoba :D

Offline Just me
138 příspěvků moje polička 20. března 2018 13:06

Manžel, má od dětství přezdívku indián. Několik let jen mluvil o tom, jak si dá udělat kérku indiana. Pak dostal k 65 poukaz a má tedy: 

Offline martek01
1439 příspěvků moje polička 20. března 2018 13:51

mám tetování, na rukách a na vnitřní straně chodidla až ke kotníku. všechny pro mně něco znamenaj, u všech mám pocit, že mně zdobí. na první pohled není vidět žádný, což jsem chtěla, ale já si vidím na všechny, což jsem taky chtěla. nejnovější a největší mám na vnitřní straně bicepsu a to prakticky nevidím nikdy, jen když cvičím nebo si ležím na ruce a vždycky mně překvapí. fakt se mi moc líbí. být chlap nebo mít pořádný koule, tak už mám rukáv. jinak je zase jaro a zse to na mně jde, takže asi bude něco nového

edit: všechny jsem si nechala udělat až po třicítce, takže v realivně zralém věku a s rozumem.

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 20. března 2018 16:43
Reakce na 999:

nellielovett Musa je fakt kus :-). A naživo je to ještě horší, ta kombinace zvláštní plachosti a zároveň je dost kontaktní... Jako že si s tebou povídá a všimne si, že máš na rameni peříčko z kabátu. Řekne pardon a velice pomalu ti ho sundává a nepřestává mluvit...Ta Vica se má :-).

​haha v mým případě bych mrkla, co dělá a pak to pírko jedním rychlým pohybem setřela