barbucha Novou etapu dresscode k audienci zdatně započal už náš pan Z. těma křuskama :D
Mně se ta svatba líbila, jen ten kazatel mě trochu zaskočil. Ani ne tak projevem těla, jako tím, co všechno semlel v projevu svatebním.
barbucha Novou etapu dresscode k audienci zdatně započal už náš pan Z. těma křuskama :D
Mně se ta svatba líbila, jen ten kazatel mě trochu zaskočil. Ani ne tak projevem těla, jako tím, co všechno semlel v projevu svatebním.
Ježiš no jo vlastně
barbucha no ale to neva, já si myslím, že bílý šaty na svatbu by se něměly ‘přidělovat’ na základě zahájení/nezahájení sexuálního života,když to napíšu takhle teda. Já považuju za přežitek tohleto požadování ‘nevinnosti’ a doufám, že už je v propadlišti dějin, aspoň u nás. Samozřejmě si nemyslím, že zrovna ty bys byla vyžadovačka neposkvrněnosti, jen sem navázala na myšlenku,když to tu bylo zmíněno..
Mne se svatba taky libila. Komplet. A ta jednotliva "uvolnění " etikety mi přišly já svěží závan . Ne tak sesnerovane. Oboje šaty skvostné a uvolněné prameny vlasů mi taky nevadily. Aspoň to působilo nevyumelkovane. Není dokonalosti bez malé nedokonalosti.
Kněz zvláštní, ale proč ne. Ma to vazbu na nevěstu A novou normou se nestane.
Pokud jsou celebrity přátelé,tak proč by tam být neměly?
A stejne byl nejlepší ten kůň ![]()
barbucha heh, z hľadiska absolventky kurzu diplomatickej etikety: biele šaty sú ok aj pri rozvedenej neveste, odporúča (nevyžaduje sa) jednoduchší strih.
Ale mně nejde o povinnou neposkvrněnost ani o zákaz dalších sňatků rozvedenejch. Vůbec ne... Jen prostě bílý šaty plus závoj plus dokonce věnec na hlavě (byť nahrazený diadémem) bych nechala pro první svatbu dotyčný. Dál už mi to přijde neadekvátní - stejně jako když bude babička chodit v růžový minisukni a s mašlí na hlavě.
Camilla taky neměla závoj, šaty (po kolena) měla aspoň smetanový, a do kostela na to "požehnání" šla v šedomodrý... Anne měla při druhý svatbě světlej kostýmek... tak to prostě má bejt. Že je dneska možný všechno, nepovažuju za extra výhodu, ale asi je to fakt věkem ![]()
barbucha no a teď si představ ty davy natěšený na róbu nevěsty, a ona by přišla v kostýmku páč je rozvedená... je to show, se s tim smiř:D
To je fakt. Ale pěknou róbu by mohla mít i v jiný světlý barvě, a místo závoje klobouček... No nic. Někomu se to líbí, někomu ne, snad se tady nepoperem!
barbucha Tak bílé šaty i se závojem asi neurážely přísný britský protokol, Harry se ženil poprvé, tak v tom nevidím problém, že nevěsta byla přiměřeně honosná. A žlutozelená královna s fialovou kytkou na klobouku ti nevadila? V kapli to vypadalo jako žlutá, ale na denním světle do hrálo dost do limetkova. Jasně nepřehlédnutelná, takže účel splněn.
barbucha no já ti rozumim, jak to myslíš, ale právě píšu, že mně to neadekvátní nepřijde - když to chce (nebo jak píše trefně viktorka, je to trochu show), protože kdo to určil,že bílý šaty na první svatbu a dál už ne? Jako pokud o to žena nestojí, nemusí (konec konců nemusí ani na tu první, že jo), ale jestli chce, tak by imho mělo bejt jedno, kolik má za sebou vztahů (včetně manželství).
A edit: nechci se s tebou prát ![]()
Ounz Bílá se brala vždycky jako barva nevinnosti, stejně jako věnec na hlavě. Dneska už se to tak přísně nebere, že neměla Camilla bílé šaty, bych řekla bylo spíš kvůli věku. Tam by to působilo už trochu divně.
Královna mě tou barevnou kombinací poněkud zaskočila
Ale já se vždycky těším, co zas bude mít na sobě
Většinou teda jede tón v tónu, tentokrát se taky odvázala...
Kokoska To chápu, bílé šaty - barva nevinnosti, jen bych tedy chtěla vidět, kolik takových nevěst v současné době ještě existuje. ![]()
MP Meri Tak pokud jsem se dobře dívala, brali se v roce 1979. To už době hippies dávno odzvonilo, proto se mi to odvážný nezdá vzít si v té době na svatbu obyčejný košilový šaty a kvítí do vlasů. Spíš že trochu zaspala dobu
.
Ale šlehačka by byla ještě větší hrůza. To se zase shodneme.
Já mám holt "staromódní" představu, že na svatebních šatech by mělo být aspoň trochu vidět, že jsou svatební, no. Ne prostě jen nějaký bílý šaty. A ženich pan Markle vedle ní, to už úplně no comment
.
A zároveň přiznávám, že košilový šaty se mi líbí na málokom.
whiskas No právě :D
A co svatební dort? Taky není moc tradiční! Styl Hrnečku vař! ![]()

Pan Markle byl teda fakt fešák i za mlada ![]()
barbucha Tak to ten včerejší je umírněnost sama :) Mně se líbí, i když je nezvyklý, zatím jsem to neviděla. Třeba je to nový trend, já jsem zamrzla u "nahatých" dortů.
Kokoska no já vim, že se to tak bralo, jak sem psala výše. A pak sem dodala svůj osobní názor, že si myslim, že je to přežitek, a pokud někdo chce mít bílý šaty ať si je má a pokud ne aťsi je nemá. Ale nebude barva svatebních šat odviset od toho jak moc je nevěsta nevinná ( koneckonců Meghan neninná je, nikoho snad nezabila ani neokradla
) panč co je komu do toho..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.