VIP, na které je příjemné koukat;-)

01. zaří 2014 21:45
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2018 08:27
Reakce na barbucha:

Jinak já pro samý starosti s čoklem na tu svatbu úplně zapomněla  a tak jsem si pustila záznam... co to jako mělo bejt? Filmovej festival?  A proč Oprah?! Serena Williams?

A ten kněz, ten se snad úplně pomát. Já čekala, že nakonec začne lízt po zdi, a Britové vypadali dost vyděšeně (pokud se nepochechtávali). Kde si myslel, že je? V Alabamě?

​a proc ne Oprah? A Serena? 

Offline Gatita
8554 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:44

No, mně se líbily všechny šaty a proti nikomu nic nemám, proč bych taky měla, ale jako chápu, že sňatek s rozvedenou starší herečkou z rozvedené rodiny (aspoň myslím), která není ani Angličanka, může budit v jistých kruzích rozpaky. Myslím, že se svatební tým odborníků na protokol asi hodně zapotil :) 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:45

jinx 

Protože spolu nemaj nic společnýho?  Když tam pozvali ansámbl z toho seriálu, kde nevěsta účinkovala, tak to chápu, že se chtěla kolegům pochlubit. Ale zvát celebrity pro celebrity...

To je jak s tím pohoršením nad naším pohoršením: jsou věci vhodný a nevhodný - tohle nebyla svatba dvou hippíků, alébrž svatba v britský královský rodině, svatba v pořadí šestýho následníka. A královskou rodinu si Britové vydržujou kvůli udržení tradic. Do nich nepočítám, že ve windsorský kapli bude poskakovat histriónskej tajtrlík, takto "kazatel"... že tam nebude přesilovka celebrit (který se ani neuměj slušně chovat, viz Oprah a černý brejle v kostele)... že si matinka ani nevyndá piercing... 

Mohli se vzít někde v jižanským kostelíku, užít si veselý kázání a křepčení při zpívání gospelů nebo bejt naboso na floridský pláži, hosty pořídit mezi místníma bezdomovcema a bylo by jim přáno  Ale nemůžeš mít všechno, eat the cake and have it too 

Ale vy jste jiná generace, možná jen já stará nerudná osoba to vidim jinak  

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:49
Reakce na Gatita:

No, mně se líbily všechny šaty a proti nikomu nic nemám, proč bych taky měla, ale jako chápu, že sňatek s rozvedenou starší herečkou z rozvedené rodiny (aspoň myslím), která není ani Angličanka, může budit v jistých kruzích rozpaky. Myslím, že se svatební tým odborníků na protokol asi hodně zapotil :) 

​To je další věc - rozvedená nevěsta celá v bílém, s panenským závojem na hlavě  To si nedovolil ani Charles, kterej chudák musel mazat na civilní obřad na radnici.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:52

barbucha POkiaľ viem tak Dianina a Charlesova svatba bola dôležitejšia keďže Charles je prvý v poradí a bolo tam mnoho celebrít, rovnako ako na Dianinom pohrebe. Nechápem prečo by nevesta alebo ženích nemohli mať na svatbe kamarátov. Hádam je jedno či je to doktor, herečka, tenistka alebo futbalista. 

Mne sa svatba páčila, kňaz zaskočil ale nevidím nič hrozné na jeho vystúpení, Harry a Meghan to seklo a je to veľmi sympatický pár. Šaty krásne, páči sa mi symbolika závoja, šaty od Stelly takisto super. No nemám tejto svatbe čo vytknúť. Veľmi sa mi páčilo ako hral violončelista. 

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:54

barbucha 

Hele, že ty sis na Harryho myslela, jinak si to neumím vysvětlit .

Za mě Meghan perfektní, v obou modelech. Minimalismus šatů se mi naopak líbil moc, stejně jako decentní líčení. Nakonec i ten účes by byl fajn a k modelům mi korespondoval, jen s tím provedením si mohl dát někdo víc práce, to vypadávání pramenů moc hezky nevypadalo, to souhlasím.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:54

barbucha Jak víš, že nemaj se Serenou a Oprah nic společnýho? Tajtrlík? Standardní episkopální bohoslužba.

Jinak s těma tradicema, co byste tady s holkama udržovaly, je to asi jako s tou výstavbou v centru Prahy, co byste jí zakázaly, dodržování tradic a úcta k historii nespočívá v konzervování.

A teda že zrovna ty bys někomu vyndavala piercing mě překvapuje, co je na tom pohoršujícího? Pochopila bych to u báby z Horního Benešova, ale ty?

Otíka pozdravuj a že na něj myslim!!!

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:55

cinkja Ty vypadlý prameny jsou právě fajn, vy byste z ní udělaly Boženu Němcovou

Offline AlexQ
96 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:57

barbucha Serena je prý nevěstina kamarádka, proč by nemohla jít na její svatbu? A jen poznámka "pod čarou": chápu, že Pražáci mají svou vlastní "čestinu" - nicméně aspoň do písemného projevu by trochu spisovné češtiny nezaškodilo

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2018 09:59

barbucha a to vis jak, ze nemaji nic spolecneho? No a ten zbytek, nezbyva, nez se divit, ze ze te tam nemeli jako vrchni guru etikety na kralovskem dvore. Evidentne jsou bez tebe ztraceni. 

20970 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:00

AlexQ Nikdo ti tady spisovnou češtinu nezakazuje, s tim buzerováním prosim tebe něco udělej, to je mi velice nepříjemné...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:01
Reakce na Mutziputzi:

cinkja Ty vypadlý prameny jsou právě fajn, vy byste z ní udělaly Boženu Němcovou

​mne se libi k tem vecernim satum,ale k tem svatebnim bych trochu upevnila.ale i presto byla krasna!

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:07

Když vidím "královské" nevěsty takto vedle sebe, tak se mi Meghan líbí téměř nejvíce.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:08
Reakce na wendulka:

​Sim tě, ty naděláš s piercingem. Když to srovnám s tím, v čem a jak vyhastrošená se sama vdávala za otce Meghan, tak tady jí jakžtakž dali do pucu - to jsem nemohla, když to na mě google vyplivnul.

​Vyhastrošená? Mně se to líbí, dneska se v takových šatech vdává kdejaká hipsterka, za takový outfit by jí utrhaly ruce. Na tu dobu to musel být odvážný a netradiční outfit, za mě lepší, než ta šlehačka, co v té době frčela 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:09

cinkja 

Nemyslela - ani náhodou, Harry mi nikdy moc přitažlivej nepřipadal  Proti šatům nevěsty v zásadě nic nemám, ten jednoduchej styl se mi líbí! Jen, jak jsem už řekla, u rozvedený osoby ta bílá nevinnost moc nesedí  

jinx 

Viď! Že se mě nezeptali!! 

Mutziputzi 

Zdraví tě bába a Otík z Horního Benešova! Ten piercing... hele to povolíš piercing, povolíš šaty bez punčoch... a za chvíli ti budou chodit ke královně v džínách a v tílku! 

Offline rozarka
4199 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:10

cinkja No je to tak nějak civilnější,ale ona Diana,pokud by se vdávala dnes,by taky vypadala jinak.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:11

barbucha no dikybohu za to! 

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:11

Já to vůbec neviděla, jen fotky tady (dík, že ste to sem daly) až na vyjímky všichni hezký, ale jen taková poznámka pod čarou, kdyby měly mít bílý šaty na svatbě pouze a jedině panny, tak asi bílá skončila..to už je trochu pasé ne?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:12
Reakce na barbucha:

... že si matinka ani nevyndá piercing... 

​A sakra ... mě nikdy nenapadlo si ho na nějakou slavnostní událost vyndat  Možná jsem vyměkla u maturity, abych nepohoršovala starý kádry v komisi, ale už si to nepamatuju, možná abi to ne. A to považte, že někdy si zapomenu sundat dokonce i tetování! 

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 20. května 2018 10:13

Ounz 

Tak to je přece jasný. Jenže rozvedený jsou ne-panny tak nějak oficiálně, úředně