Mutziputzi Kušuj babo, nesrovnávám s jinýma. Porovnávám ji s ji samou, vypadá tak unaveně, použitě a docela tvrdě. Myslím, že to umí líp.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
brrr vypadá hrozně. Vyzila a utahana . Drogovou minulost nezapře.
Mezi stejně starými celebritama vypadá viditelně sešle.
Dadoo No promiň, hrozně, vyžilá a utahaná? To já pak teda taky, jsem soudná
Mutziputzi a to jsem zapomněla napsat,ze taky nezdravé. Ty vypadas stokrát lip.
Dadoo No děkuju, leč nemyslím si![]()
Mutziputzi mně se teda taky nelíbí, přijde mi jetá už nějakej ten pátek a neni to věkem. Ono to bylo její kouzlo, taková trochu jak zfetovaná jetost, ale v těch 45 už mi přijde, že to teda moc nefunguje.
Kate Moss a Priyanka Chopra - nádhera
Vendule je 46. A že se s ní život fakt nemazlil. Vypadá skvěle.

Mně se Kate Moss líbí, vypadá tak něžně zfetovaně. Vendula teda vůbec, trochu babochlap.
Já mám pro tyhle trošku vyžilý slabost.
vendula vypadá dobře na svůj věk, aspoň na té fotce, ale jinak typově se mně nelíbí vůbec... kate moss vypadá dobře na svůj věk a navíc je to kočka, takže za mě je kate jasný vítěz...
Kate fakt začíná vypadat tvrdě, má už lehký hospodský nádech. Jezdí se mnou jedna v trajfu a i když je asi umytá a vše vyprané, na dálku mám pocit, že z blízka bude vše načichlé hospodou a kouřem (i když je už dnes zákaz).
Ale Kate se mi vždycky líbila, je nevšedně krásná.
Dadoo Vendula je mi sympatická, vypadá dobře, ale nelíbí se mi vůbec upřímně řečeno
Mutziputzi Ja Vendulu rada nemám, vždycky mi přišla taková moc tvrdá, hrubá. Vlastně se mi ani nijak zvlášť nelíbí. Dala jsem ji jako protipól ženské ve stejném věku. Protože vypadá objektivně výborně.
Ronna Přesně jsi to popsala. Taky mi Kate přijde jak po noci v hospodě. Úplně mi evokuje ten ranní puch ![]()
Přijde mi hodně zajímavá, byla velmi nevšední, ale dneska je už hodně jetá. Prostě to hospodský ráno páchnoucí starým chlastem a cigaretama.
Sorry jejím obdivovatelkám, ale Ronna to pojmenovala naprosto přesně ![]()
Dadoo Mne Vendula prijde jako panmama a Kate Moss proti ni jako mlada holka![]()
Mutziputzi to je celkem presne... ale to je ten typ no....
nolita výhodu má ale v tom, a všechny podobnýho typu, že s věkem se to zlepšuje, podle mě v 50 bude vypadat líp než ve 20
Mutziputzi jj to je fakt... resp. nevím, zda zlepšuje, ale věk ji nebude ubližovat...
Ronna Přesně jsi to popsala. Taky mi Kate přijde jak po noci v hospodě. Úplně mi evokuje ten ranní puch
Mně se zdá, že ta Kate vypadá jetě vždycky, když je v civilu - sama za sebe. Pokud dělá přehlídku nebo fotí, stylisti ji upravěj a cajk.
...tohle - oba - se mi hodně líbí:
Miru jen jakoby šlo každý na jinou akci. On zřejmě na celodenní výlet do přírody ![]()
Ona má fantastické lodičky. Líbí se mi celá.
On teda bohužel vypadá na víc než na 51.
I postojem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje