Jo, zajímavá a pikantní. Na rozdíl od plastový Anny Wintour, na rozdíl od dryáčnický (z nouze ctnost) Anny Dello Russo, o naší reprezentantce Vogue ani nemluvě
je pohledná a osobitá. Ráda se na ni koukám ![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Souhlasím. Je to dáma...
mne jen prekvapil jeji vek, jinak se mi taky libi. A jeji italsky hravy a barevny styl taky, protoze TOHLE je skutecny styl, ne jako ty strasidla, co na sebe natahnou veci sice ze stejne cenove kategorie, ale pak v tom jedna vedle druhe vypadaji jako luxusni k... takhle se ma moda nosit a vyznit. A taky se mi libi, kolik to musi stat penez, treba jen ty strevicky do spicky
barbucha AdR je poslední dobou fakt čím dál tím horší, pomalu se mi sune do kategorie guilty pleasure, jinak už ji na instáči sleduju asi jen kvůli tomu jejímu božímu baráku v Apulii... :)
Ona vždycky chodila značně bizarně oblečená... jako figuru má hezkou, vo to nic - ale ty outfity jako hezký už většinou označit nejdou. Neměly by nositelce aspoň trochu slušet? To ta Giovanna umí líp...
Já ji vždycky podezřívala, že tu bizarnost schválně přehání, aby byla "zajímavější" a přebila ten (jak to slušně říct?) nepříliš pohlednej obličej.
je to too much, ale je to boží, ustřihla bych ty ramena a bejt to černý, tak to chci!

Mutziputzi hned se mi vybavil dil sexu ve meste pojednavajici o tom, ze newyorcanka nikdy za zadnych okolnosti nenosi culik![]()
viktorka_od splavu nenosí gumičku, bacha!![]()
Mutziputzi mne se ty saty libi, jak jsou. Vymenila bych nositelku![]()
Mutziputzi jako nikdo nemladnem, ale ty vlasy.. kdysi jsem ji je zavidela:-)
saty se mi libi
jinx ale jo, možná jo, jsou zajímavý...nebyla bych tak přísná, vyměnila bych nositelce jenom obličej![]()
viktorka_od splavu vlasy má stále super
šaty jsou boží, s rukávy i bez...
a přesně - nenosí látkovou gumičku (což je pochopitelné, neb je to peklo a vždycky bylo :-))
Mutziputzi Ty jsou super :-). Nositelka mi nevadí.
a jak se vam libi coby tvar Intimissimi? (to fotku, co je u nas v casopisech s fialovou podprsenkou nemuzu najit)
baltik Mně se ta reklama líbí i SJP, vypadá tam výborně.
baltik zrovna vcera jsem sla okolo vylohy Intimissimi s velkou tvari SJP a rikala jsem si, ze to neni dobry
baltik za mě super
Mne sa SJP páčila na prehliadke Intimissimi v Taliansku.

Skoro bych ji v obličeji nepoznala. Kterej chirurg se tak nadřel? ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje