Dekuji Daniele P. za to, ze po hodine tenisu zapinam jeste behaci pas![]()

Dekuji Daniele P. za to, ze po hodine tenisu zapinam jeste behaci pas![]()

Nádherná žena, hneď som odložila chrumky![]()
A Khloe K. po porodu, takze po pul hodine nezastavuji![]()

Mutziputzi Si nestezuj, bud rada, ze mas moznost hrat tenis a pak behat, ja bych to brala.
Mutziputzi pod tou mikinečkou zavázanou se toho schová ![]()
Mutziputzi Jenže Khloe má to inkriminovaný místo právě zakrytý! Já teda patřím k těm šťastným, kdy se mi břicho dostalo zpátky do konce šestinedělí, ale při odchodu z porodnice jsem si ho, teda tu povolenou kůži, mohla rolovat do kalhot.
No...

A já si jdu dát s klidným srdíčkem dortíček ![]()
A Andy foti v prirozenem stylingu plavky a este kilometr a nazdar!

Mutziputzi Až ji uvidím v plavkách, tak uvěřím. Myslím to břicho. Jinak je prostě ve formě, hezké. Zrovna ji jsem vzhledem k anamnéze podezřívala, že v těhotenství povolí životosprávu.
Andy je taková celá přirozená...
Carolina Herrera denim saty a JBrand clutch ![]()

Mutziputzi moc pěkné...
Mutziputzi Perfektné
Mutziputzi Nádhera
.
Mutziputzi tak to je dokonalý
Mutziputzi já vím, že jsem děsná, líbí se mi to moc, ty šaty jsou dokonalý...akorát...lodičky
(hlavně v kombinaci s tím přírodním psaníčkem a denimem...) možná něco jinýho? ale jako fakt se mi jako celek líbí, ne že ne.
Šaty za 70.000? Psali...
Catherinne ty megan? Muze byt...
Catherinne nolita přes 2000 dolarů, tak to tak bude. Carolina Herrera myslím
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.