domenica Fotky jsou milosrdný
VIP, na které je příjemné koukat;-)
V těch puntíkatejch šatech (a jejich střihu) už vypadá jak typická italská mamma ![]()
Jo, ale la bella mamma.
Pří vědomí, že víc rozšiřující střih a vzor než co má na sobě těžko pohledat.
domenica Přesně, ty šaty mají tak blbý střih a délku, že by moc parády neudělaly na nikom. Plus blbý boty. Za mě pořád lepší než padesátiletý diblík.
stes ty saty maji skvely strih a sexy delku, jen ani Monica nemladne a ma v nich nejake to kilo navic. Jedine, co se mi nelibi je vzor, ale ja puntiky obecne nemam rada.
barbucha Nevím, kdo to je, ani mi nepřipadá v obličeji moc hezká, ale má šmrnc a moc jí to sluší. A umí nosit malou kabelku :)
Giovanna Battaglia (Engelbert) bejvalá modelka, editorka někde ve Vogue, dneska samozřejmě hvězda instagramu. Mně se líbí i v obličeji, a má dobrej styl...
barbucha mne sa páči a aj tento outfit má super
ji je jen 39? jsem si vek vygooglila na zaklade info o tehotenstvi, protoze mi pripadalo, ze je ji tak (zachovalych a luxusne opecovavanych) padesat.
jinx Mně připomíná Jarku Rytychovou a připadá mi taky jako její vrstevnice. Té je 49.
Pinot Noir rytychova me nenapadla, ani tam nejak nevidim podobu, ale vazne bych te pani s prehledem tipovala o deset vic a to jsem si trochu zkoukla jeji insta, zda to nebyl jen muj prvni mylny dojem a zbytecne ji nekrivdim. No, nekrivdim.
Nevim kam to dat: ale potesila me nova kampan Adolfo Domingues
Ale jo, možná patří mezi ty typy, který vypadaj v 16 na dvacet... a ve čtyřiceti na padesát... a potom dalších padesát let stejně
barbucha Jo, možná bude za deset i dvacet let stejná. Což teda není vůbec špatný!
barbucha Na tu jsem nedávno na IG narazila a tohle je opravdu dobrá fotka, taky jsem myslela, že je starší.
Nosí moc hezké boty, většinou střevíčky do špičky, které jí ještě více prodlužují její dlouhé nohy.
No, brala bych to ![]()
Tenhle outfit mě zvlášť zaujal - normálně si na její (italskej) styl moc nepotrpím (ačkoliv ty outfity jsou zábavný a slušej jí). Ale vzala si Švéda - a je to znát ![]()
continuity to sa mi páči!
Ale jo, možná patří mezi ty typy, který vypadaj v 16 na dvacet... a ve čtyřiceti na padesát... a potom dalších padesát let stejně
![]()
Giovanna je nádherná, protože zajímavá a inspirativní... já ji vidím právě na těch cca čtyřicet /tahle fotka je pár měsíců před těhotěnstvím).
A pro mě je takový dokonalý italsko-francouzský mix Andrey Tatou a Sophie Loren, okořeněný Annou Polívkovou a Penélope Cruz.![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje