jinx Mutziputzi To dáte :-). A z vlastní zkušenosti můžu říct, že to ani nebolelo...
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Tak to já budu mít v padesáti ještě docela malý děti, takže já jedině v softshellu a pohorkách ![]()
Pinot Noir na padesatku mam naplanovanej trek v Nepalu
to uz budou deti dost velke, aby to usly a ja jeste dost mlada, abych to prezila. pohorky included ![]()
continuity Ja mam tez podobne plany.
Pinot Noir Děti?
Kokoska Nejmíň dvě ![]()
Pinot Noir to je fajn :)
Kokoska Ale ne, budou MAXIMÁLNĚ dvě, na třetí už bych byla vážně stará matka ![]()
Mutziputzi Sharon naprosto boží. Taky bych se sobě tak líbila. u toho chlapa mi to trošku kazí, že vypadá jak Mr. Bean. ![]()
jinx Mutziputzi To dáte :-). A z vlastní zkušenosti můžu říct, že to ani nebolelo...
.
mohu potvrdit taky. A ten trek v Nepálu máme taky splněn, jen teda bez dětí. Teď plánujeme a realizujeme, co chceme stihnout do 60![]()
Takhle bych to taky v 60 chtela
Pěkný. Mohla bych stihnout aspoň ty kožený kalhoty ![]()
Hezkej jednoduchej outfit.

barbucha Ten pasek bych dala pryc, kalhoty na jeji velikosti dobry, jinak by to bylo divny, ja radsi rovny uzky
I úzký by šly (taky bych jim osobně dala přednost). Ale tohle mi přijde takový pohodový a přitom úpravný... pásek bych nechala, já nerada kalhoty bez pásku (i u druhejch) - jako by tam pak něco chybělo ![]()
barbucha Taky jsem to s tim paskem tak mela, ale pokrocilej minimalismus me toho nutkani do vsech poutek naprat pasek zbavil, ve vetsine pripadu je jeho absence vic sik podle me![]()
Krasna je

jinx skvělá, už jsem četla že se řeší ten tmavej lak, pro royals prý nepřípustné![]()

Mutziputzi jinx fakt vypadá super...
Je krasna ale hrozne mi to kazi ako sa od zaciatku este ked jej ani brucho nebolo vidno, drzi za ten pupok. Videla som ju tak na vela fotkach a priznam sa, ze aj ked som uz druhy krat tehotna, nepochopila som potrebu niektorych tehotnych sa drzat furt za brucho. (moj problem, ja viem)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje