Sweet Potato Vědomý ano, ale přirozený, nepřiplácávala si pod břicho jinak volný šaty a netočila se v rámci pózovačky ke všem bokem, aby panděro vyniklo, a nevošmatávala si ho půl hodiny 3x do minuty...
a tu poslednu cast ako poznas z fotky?:-))
Sweet Potato Vědomý ano, ale přirozený, nepřiplácávala si pod břicho jinak volný šaty a netočila se v rámci pózovačky ke všem bokem, aby panděro vyniklo, a nevošmatávala si ho půl hodiny 3x do minuty...
a tu poslednu cast ako poznas z fotky?:-))
Chloe staci si vygooglovat BFA 2018
OMG, samozřejmě, že s těma rukama na břiše pozovala.
Mně se líbí ty náramky.
V tom článku v HB píšou, že když to není oficiální tak lak nevadí. Takže jako nebude muset psát 20x tmavý lak se nenosí. My zde královskou rodinu nemáme, ale mít ji, asi bychom taky řešili každý detail. Docela by mě zajímalo, kdyby si to vzala na of. akci, jaký trest by byl? Finanční? Asi ne.
Jinak jsem se tam proklikala na jakési video o Charlesovi a tam píšou, že před Dianou randil s její sestrou. To jsem teda nevěděla.
OMG jasne clovek na podiu celej cas pozuje, dekujeme insiders!
Ale tak samozřejmě že nepózuje. To jen, kdyby si ještě někdo nestačil všimnout...

barbucha ale ona fakt nemusí pózovat, ona jen může mít ten "vyhřezlý" pupík a tak ho prostě schovává... ![]()
Tak pět minut po otěhotnění, od kterýžto doby si ten pupik drží, ho asi vyhřezlej neměla
barbucha pak už mě napadá jen, že ta ruka může být prevencí vyhřezlosti
a to pak čím dřív, tím učinněji? ![]()
Jen aby to pomohlo
Já spíš netrpělivě očekávám nějakou pěknou fotku ve stylu Demi Moore... a taky je nejvyšší čas na nějakou výživnou novoročenku!

barbucha tak to je hodně vydařené ![]()
škoda, že se to nedá využívat při celních kontrolách... ![]()
prďola ano..protože nechce, aby se eklovala Mutzi![]()
stes kdo by to taky chtěl, žejo![]()
tak jasne, ze im o publicitu nikdy neslo. uz len to nacasovanie, kedy tehotenstvo oznamili...sarc
Chloe jim jde urcite hrozne o publicitu, by upadli v zapomeni, kdyby\ to nezivili
Začínám si myslet, že tam nosí polštář a bojí se, aby jí nevypad.

barbucha Tak je to hérečka a přesně hraje svou roli. Momentálně nastávající matky.
Dadoo jj přesně to mě napadlo. že se do toho prostě poctivě položila![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.