viktorka_od splavu ale jdi, obzvlášť tahle paní nedělá nic takovýho promyšleně![]()
VIP, na které je příjemné koukat;-)
stes sevi![]()
stes Tadle rozvedená zlatokopka hérečka to má nejpromyšlenější! Její matka má piercing v nose, to je kinderstube tě povim!...to už sme si po tý jejich trapný veselce vysvětlily!![]()
Mrakoplas není trapný jiný názor, trapné je svůj jiný názor pořád někomu cpát...
Mutziputzi co se čílíš ty advokátko...
stes se směji, nečílím, ty znalkyně
Mutziputzi ale já nejsem znalkyně, já mám jen, s dovolením, názor![]()
stes jako všechny báby na pavlači, ale jo, povoluje se![]()
Mutziputzi dík..vítej mezi nás
viktorka_od splavu Hele, ty jsi to nedělala, ale některé jiné jo. No a? Někdo se zase furt hrabe ve vlasech a já na ně nesáhnu celý den. Má mě to u jiných pohoršovat?
stes to ne, já to v ženskejch kolektivech neumim nezlob se, já radši mezi chlapama, ty jsou přímý, v dětství jsme spoli lezli po stromech
Pinot Noir pokud me tema svyma camfourama nemrskaji po hube, jako tuhle jedna slecna na spolecenske akci, co uz jsem ji minila upozornit kdyby sama nepoposla, tak necht si peri natrasaji. oboji je prosta nevychovanost:-)
a co si o tom myslis ty je tva vec, ne? ja si myslim toto, a tez na tom nebudu nic menit.
Esteze ja vam svoje nazory neustale necpem :)
Mutziputzi smůla, už jsi naše. jinak já měla na stromě i domek (s klukem od sousedů)![]()
viktorka_od splavu sahání na vlasy je nevychovanost? třeba s tim šťouráním v nose srovnatelná nebo horší?
Mutziputzi nevychovanost je kdyz sebou clovek na verejnosti neustale sije, mele se, vochmatava, skrabe, upravuje.. je o tom pekna scenka v pretty woman;-)
viktorka_od splavu To jsem viděla jednou omylem ještě na gymplu, strašnej film...takže nevim
Mutziputzi no jo, vim, ale j. roberts ja teda ![]()
To obouruční obložení břicha že není vědomé? Tomu neuvěřím, ať je dotyčná sebekrásnější.
Sweet Potato Vědomý ano, ale přirozený, nepřiplácávala si pod břicho jinak volný šaty a netočila se v rámci pózovačky ke všem bokem, aby panděro vyniklo, a nevošmatávala si ho půl hodiny 3x do minuty...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje