A nemuze to byt proto,ze se ji to libi?Musi to byt proto,ze chce delat schvalnosti??![]()
Pokud modra neni zakazana,proc ji nemuze nosit?Je to elegantni barva.
A nemuze to byt proto,ze se ji to libi?Musi to byt proto,ze chce delat schvalnosti??![]()
Pokud modra neni zakazana,proc ji nemuze nosit?Je to elegantni barva.
Zarinya ja mam pocit, ze tu tmavou barvu zacala az po svatbe?
Candance a co se tim meni?
Myslim, ze obecne jsou tmave barvy jeji styl, tak ho nosi... je to elegantni, tak proc ne... nakonec pri dane prilezitosti, ze ktere je fotka nebyla v tmave barve jedina...a nekde jsem cetla, ze zakazana cerna neni, jen ji kralovna nema rada, ale samozrejme nevim, zda to je pravda :)
Zarinya nic, mne osobne to prijde zvlastni ale je to pocit a domnenka
Zarinya třeba se nad tím jen tak zlehka zamýšlíme.. napíšeme, co nás napadlo. Snad jako momentální postřehy v diskuzi.
Už chápu potřebu dvaceti smajlíků na jiných webech. Jeden asi nestačí. Aby to bylo pochopitelné pro všechny ![]()
![]()
Vsimly jste si, že najednou zapomnela drzet si břicho?
staci rakvicka do jedny ruky, manžel do druhy a hned vypada pricetne. Slusi ji to, ale K mi nijak hrozna nepřijde.. Ma proste jiný postaveni, tak musi vic sekat latinu. A figuru ma v tom kabatu na 1.
.
Dadoo konverzaci: zlehka zamyslime si predstavuji o dost jinak.
Mne prijde, ze Meghan tmave barvy slusi mnohem vic nez svetle. Jak je snedsi, tak ji tmava podtrhne, ve svetlych barvach mi prijde vyblita. Nejvic se mi libi v tmave zelene, krasne ji rozzari oblicej.
Kate ma jiny styl, ale taky se mi libi. Mam rada vypasovane stihle siluety a Kate ma krasne stihly pas.
Zarinya nejsem zodpovědná za tvoje představy. Já zase nechápu tu tvou nedutklivou utocnost kvuli takove hlouposti.
Friga A mně zase přijde, ze v těch tmavých barvách, resp. v té cernomodre, vypadá její kůže tmavší. Ta zelená ji slušela hodně moc. Mně se moc líbila v takových světlu růžových šatech,nějak těsně po svatbě. Seděla na fotce vedle královny.
Ono ji sluší tedy snad všechno.![]()
Kate mi přijde královský důstojná za všech okolností. Umírněně, konzervativní,bez výstřelků. Meghan do outfitu propasuje vzdycky něco pikantniho. Něco,čím tu elegantní důstojnost elegantně popichne. Viz teď naposledy ta divné kabelka. ![]()
Mně se Meghan moc líbí, snad nikdy jsem jí neviděla v něčem blbym, má styl prostě, smůla je to pro Catherine, vedle Meghan vynikne její nic moc obličej a mimózní vkus, nejde vůbec o postavení, Catherine vkus prostě nemá.
Dadoo nedutklivou utocnost.......?radsi toho nechme![]()
Dadoo ty svetle barvy Meghan prave vysajou, udelaj ji vyblitou. V tmavych barvach vypada “zdraveji”. Je tak sneda, ze ty svetle barvy ji nezpusobi, ze vypada jako mrtvola, ale v tmavsich vypada urcite lip.
Vsimly jste si, že najednou zapomnela drzet si břicho?
Ovšem jako jediná z přítomných má rozepnutej kabát... nějak se to břicho prostě uplatnit musí. Nebo že by jí byl malej? ![]()
Kate je ale extrémně hubená už. Že se oblíká usedle mi nevadí, je to její styl... i když zrovna v týhle barvě vypadá ještě vycmrdlejší ![]()
barbucha Ja myslim, ze ho ma rozepnutej, protoze zapnutej by prave kvuli brichu nevypadal tak pekne.
Karja hele NĚCO blbě prostě udělat musela, neuděláš nic![]()
barbucha Ja myslim, ze ho ma rozepnutej, protoze zapnutej by prave kvuli brichu nevypadal tak pekne.
Za prvý má pravdu Mutziputzi
a za druhý si mohla nějakej těhotenskej půjčit od Kate, mívala pěkný i zapnutý ![]()
Mutziputzi ja ji teda neberu za ikonu ani me nijak nebavi. Ale treba o te tmavomodre myslim, ze ji jde proste ke ksichtu a celkove je ted trend voblikat sedy, cerny hadry, takze to je jedno s druhym a zadnej vzdor.
barbucha Ta si ty hadry nechava na ctvrty;-)
No tak to už se ztratí před očima, s každým dalším je hubenější a hubenější ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.