Těšte se až já budu těhotná, každej den vám sem naperu pět fotek do tří vláken jak se držim za břicho, vy hydry!
A první ban v historii Parfumánie vyhrává...
![]()
Těšte se až já budu těhotná, každej den vám sem naperu pět fotek do tří vláken jak se držim za břicho, vy hydry!
A první ban v historii Parfumánie vyhrává...
![]()
Mutziputzi hlavne pupik nezapomen
at je pekne videt ten krater:P
Mutziputzi Hlavne obouruc, at je to takovyto mimochodem!
Moc jim to slusi!Ach ty kozacky.![]()

Zarinya ale ta kabelka je tak...zvláštní :-O
To neni penál?! ![]()
Jiná Realita Vypadá jak rakvička,spolu s tím tmavým zbytkem. Ještě že se usmívá,aspoň
Jiná Realita rozarka To byla moje první reakce "ta rakvička je dost cool". ![]()
Zarinya já bych měla pořád tendence si popotahovat rukávy dolů
Zarinya Skvely!!![]()
Zarinya Krásný
.
Zarinya skvele, miluju tuhle delku plus kozacky
Rakvicka se mi dost líbí
Jiná Realita Něco pro Jinou Realitu? ![]()
Krásná ukázka pro mě stylovýho nebe a dud![]()

Mutziputzi kate je vedle ni jak stara mlada![]()
Meghan chodí oblékaná krásně. Líbí se mi moc i ta kabelka, přijde mi dokonalá.
Mělo by mi to být fuk, ale docela by mne zajímalo, proč chodí Meghan tak často v tmavomodré, která vypadá skoro černá, když by černou nosit neměla, pokud je pravda o tom prokotolu královské rodiny. Ona chodila v této barvě i před sňatkem? Já nevím, neznala jsem ji jako herečku. Sama chodím převážně jen v černé, ale protože ráda ctím tradice, přišlo by mi to hloupé.
notna Jo, tak přesně nad tím samým jsem uvažovala taky. Přitom jí světlé barvy moc sluší.
Když nemá nosit černou, tak bude nosit modročernou? Aby se vlk nažral..? ![]()
Dadoo zase se to rozjede...
ale taky jsem nad tim uvazovala - mam zakazanou cernou, tak nosim 90 % modrocernou? Ve stylu na me si neprijdou?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.