Šaty krásné, i když mi připadají spíš na jaro či léto, než zimu, zvlášť v kombinaci s kabatem.
Ovšem podezření na polštář jsem měla už u minulých černých šatů z předávání fashion ceny, že si sáhne pod sukni, vytáhne polštář a zařve Tadaaaaa!
Šaty krásné, i když mi připadají spíš na jaro či léto, než zimu, zvlášť v kombinaci s kabatem.
Ovšem podezření na polštář jsem měla už u minulých černých šatů z předávání fashion ceny, že si sáhne pod sukni, vytáhne polštář a zařve Tadaaaaa!
barbucha Tak je to hérečka a přesně hraje svou roli. Momentálně nastávající matky.
Jasný, ona nežije. všechny její životní události jsou role. omg
Mě fascinuje s jako zlostí, nebo záští jí kritizujete, jako proč??
Mě fascinuje s jako zlostí, nebo záští jí kritizujete, jako proč??
Jakou záští? Kde, nic nevidím...
moonlight hérečka, polštář, letní malý šaty, blbě to i oznámila to těhotenství, neni to jenom tady, i pod článkem v Harpers Bazaar psalY podobný věci, jak to jinak nerada používam, tu předpojatou negativitu musí způsobovat prostě to jak je hezká, vkusná a dobře vdaná, moc to nechápu
Jojo, určitě je to závist, to je jasný ![]()
moonlight to si zameťte každá štěkna před svym prahem co to je
Mutziputzi Hele, "hérečka" vyjadřuje její umělecky spíše druhořadou kategorii. A kdo nevěří, že herečky hrají i v běžném životě, notabene pokuid je na ně upřena pozornost kamer a objektivů, je naiva. To neustálé držení pupíku mi přijde legrační. Však to všichni dávno vědí, i vidět už to je, ale stejně je potřeba to pořád připomínat.
Nic víc a nic míň. pořád vidíš závist nebo něco jiného??
Pořád zůstává hezká, vkusná a dobře vdaná, Jenom nám přijde na ní něco směšné. no a? ![]()
Dadoo I já už vidim, že si to břicho vošmatává v jednom kuse, ale tak prostě řeknu že je trapná, hérečku vlastně taky snesu, ale vytáhne polštář Tadaaaa nebo jí kritizovat, že blbě vykvákala že je těhotná mi přijde směšný, nicméně ona asi přivolává ty hledačky co je špatně, tu píšou jak se kvůli ní hádá Harry s Williamem, tu že Kate jí nesnáší, služebnictvo prchá....nevim no![]()
moonlight hérečka, polštář, letní malý šaty, blbě to i oznámila to těhotenství, neni to jenom tady, i pod článkem v Harpers Bazaar psalY podobný věci, jak to jinak nerada používam, tu předpojatou negativitu musí způsobovat prostě to jak je hezká, vkusná a dobře vdaná, moc to nechápu
Prostě svět je ve všem rozdělenej na dvě půlky, se s tim smiř.
Ten lítej boj vo Megan probíhá na všech frontách a platformách (už jsem četla i mnoho poznámek ať se nebojí, že jí ten meal ticket přece nikdo nevezme)... čehož důkazem je i fakt, že se jí, v rámci politický korektnosti, musej jiný zastávat i veřejně.
Holt jednomu táboru leze na nervy to neustálý "prodávání" pupku, druhej zas to naopak chválí. Tak to prostě je ![]()
barbucha beru to tak, předsedo! ![]()
To jako že se nepohádáme do krve?! Co teď? ![]()
barbucha to dělaj ty zas*aný Vánoce asi co?![]()
A fakt není možné, že to dělá mimochodem? Já si taky na břicho sahám, dost lidí si toho všimlo, většinou se mě ptají, jestli mě bolí.... Je to zlozvyk z doby, kdy mě hodně trápilo zažívání.
999 je fakt, že já když dosáhnu požadované plochosti po sérii hladovění, saham si na něj taky furt a kolikrát se v zrcadle pokocham, to bude stejný jako Meghan jenom máme jiný priority![]()
999 Já si na těhotný břicho taky hodně sahám. Podvědomě. Kdyby mě furt někdo fotil, tak takových fotek taky nastřádá hromadu. Dozvěděla jsem se tu, že je to nevychovanost, ale na převýchovu jsem už stará ![]()
Mutziputzi Já si na něj sahala z opačného důvodu - kontrolovala jsem, jak moc ho mám ten den nafouklý
.
Třeba ta ruka na břichu je něco jako Napoleonova póza.

Jedna z teorií je, že si držel břicho, protože ho bolely žaludeční vředy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.