Pinot Noir Tak to já jsem asi taky nevychovaná...
.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Spinifex ano to me hned napadlo ze to mas 999 jak napoleon![]()
meghan to proste hraje moc dokonale, to je vse, mne je volna teda, ale mam obcas puzeni upozornit ze ne, fakt se nezda uplne kazdemu ze je krasna, mne treba ne a to se mi nikdy nelibila ani Kate. ve srovnani s Meghan je ovsem sice ne tak uzasne stylova, ale prirozene puvabna
Pinot Noir já jenom když nejsem vyžraná![]()
moonlight Závist a zášť jsou dvě rozdílná slova. ![]()
Zjevně to neleze na nervy jen nám zloprckům. Návštěva v domově důchodců a luxusní konverzace s místní rezidentkou:
Babka: Jak se máte?
Megan: Velmi dobře. Dneska se cítím fakt těhotně. (významný pohled na břicho)
Babka: Ano, já o tom vím. Čteme noviny.
jinak ja Meghan fandila ale uz mi tez leze na nervy - kdyby se za to bricho drzela nejaka normalni matka (nebo porad zduraznovala tehotenstvvi), tak ji tady houfne zkritizujeme ...Ja jsem matka, kdo je vic
edit: to poposednuti - co bude pred porodem.
Ja videla jine video z prijezdu a tam mi prislo, ze si posunula kabat, aby ji bylo videt bricho ale to uz opravdu ryju. Co me zaujalo, kdyz odchazela, nemela kabelku.
jinak ja Meghan fandila ale uz mi tez leze na nervy - kdyby se za to bricho drzela nejaka normalni matka (nebo porad zduraznovala tehotenstvvi), tak ji tady houfne zkritizujeme ...Ja jsem matka, kdo je vic
Tak přece takový kritizujeme odjakživa, ty selfíčka s pupkama a zprávy o kdejakým těhotenství... u ní selfíčka holt nebudou, aspoň ne veřejný - musej to teda zastat novináři ![]()
Candance presne. Jakoze jeji tehotenstvi by melo byt stredobodem nejen jejiho vesmiru, ale vsech.
barbucha Ja ti rikam, ze az Meghan sladi sebe a holcicku, napari ji ruzovou kvetovanou celenku, tak pujde vedle do zjevu a hotovo!
Karja spekuluje se, ze to budou dvojcata ![]()
continuity Takze Harry s mladym budou mit stejnou bekovku! Tak jo, tesim se, co z toho nakonec bude!
Jo, bude stěhování bez milosti ![]()
Těšte se až já budu těhotná, každej den vám sem naperu pět fotek do tří vláken jak se držim za břicho, vy hydry!![]()
Těšte se až já budu těhotná, každej den vám sem naperu pět fotek do tří vláken jak se držim za břicho, vy hydry!
Andula hadr!
MP Meri Mnohem horší!!!
Vcera se me muz zeptal, jestli nejsem tehotna, ze si posledni dobou hladim bricho
. Asi se tu chytaji nejen choroby, ale taky hlazeni bricha. Tak bacha na to
.
Zjevně to neleze na nervy jen nám zloprckům. Návštěva v domově důchodců a luxusní konverzace s místní rezidentkou:
Babka: Jak se máte?
Megan: Velmi dobře. Dneska se cítím fakt těhotně. (významný pohled na břicho)
Babka: Ano, já o tom vím. Čteme noviny.
Tak tohle nemá chybu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje