Kokoska bud ten korzet mela ve Varech uplne spatne sesnerovany nebo ma ten korzet presity. Je to opravdu velky rozdil.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
Lamicka to mě přesně napadlo, ze má ten korzet nějak presity, protože to vypada úplně jinak a výrazně normalneji. Mám pocit, ze v těch Varech tam snad ten korzet vůbec nebyl, ze to měla jen nějak prapodivne omotane okolo hrudníku a nezpevněne, proto to vypadalo tak strašně.
Mne přijde, jestli treba nezhubla a proto ho už nevypadá tak mohutne.
Korzet je rozhodně výrazně víc vystuženej aby to všechno udržel, zde je vidět že ve Varech byl support nula a celý šaty měla o dost níž. A má vyžehlenou sukni!

Taky se mi libi, ze po te sode kterou dostala, si ty saty vzala znova. Korzet je asi poupraveny a ma to na sobe lip sovnane. Na te fotce od 999 to vypada, ze ma prso uprostred hrudniku.
Kokoska Taky se mi líbí, že to na sebe natáhla znovu. A jestli jsou upravené, tak věřím, že jí bylo líto je opět nezkusit. Taky barva se zrovna hodila
.
Přiznám se, že bych tomu nevěřila, že je znovu riskne.
Nemá na těch prsou i víc prošití? Přijdou mi tam vepředu minimálně dvě navíc. Taky se mi to ale jako gesto líbí, i ta doprovodná řeč k tomu, ale nedívala jsem se, jen jsem to četla přepsané.
Taky se mi to ale jako gesto líbí, i ta doprovodná řeč k tomu, ale nedívala jsem se, jen jsem to četla přepsané.
Je dobrá!
Karja mě ten korzet přijde úplně jiný, možná ho úplně vyměnili. Mě se ty šaty docela líbily už před tím, ale moc jí neseděly. Teď je to dobré.
Teda Venus Williams to mikádo fakt sluší!
tinaTa fotka je tolikrát protažená fotošopem, že vidím upravenou a notně omlazenou Tinu Turner a tudíž hodnotíme neexistující vip zjev
stes tahle taky? Já to asi většinou nepoznám, no...
Já nevím..tady to asi filtrama moc neprolezlo a vypadá teda o moc líp, než kdysi na kurtech..jako účes jí sluší, to zase jo
stes Souhlasím s TT! Mikádo se mi vůbec nelíbí - přemýšlím, zda je to paruka, nebo ostříhané a vyžehlené vlasy.
tina Mně se to líbí, a určitě to musí dát hrozne práce takovýhle účes udržet z těch afrovlasu
Hanka H vidíš, a mě to mikádo jako jediná věc na ní, přijde pěkný
stes dala jsem to sem kvůli vlasům, jinak outfit se mi taky nelíbí. A přijde mi taková mohutnější, než jak si ji pamatuju z kurtů, tak se možná vrhla už na tu kulturistiku.
Hanka H samozrejme ze je to paruka. Vsechny tyhle hladky i copankovy ucesy na tehlech vlasech jsou paruky
Mi se moc líbila na premiéře Batmana (až na ten bílý lak na nohách)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje