Kokoska já mám vousatý ráda. Oba manželé měli.
Líbil se mi Gott, Topolánek a Čenskému bych ty vousy jen zkrátila.
Jinak mi to přijde dost šik a elegantní.
Kokoska já mám vousatý ráda. Oba manželé měli.
Líbil se mi Gott, Topolánek a Čenskému bych ty vousy jen zkrátila.
Jinak mi to přijde dost šik a elegantní.
Dadoo mne fousy nevadi, takovy to pardenni strniste je docela sexy, kdyz je zbytek chlapa upraveny. Ale tahle verze Censkeho ne, zbytecne je z nej dedek.
Kokoska vždyť je mu šedesát, myslím, že hodně dobrý. A to na vousace nejsem.
Mně strnistě u Gotta přišlo extrémně nehezky, ve spojeni s vlasy scesanymi dozadu pak pekelny. Jinak se mi vousáči libi.
Dadoo Sluší mu to. Mě se fousy z dálky líbí, ale nesnáším je mít u obličeje, takže žádná líbačka :)
Dadoo andulka01 jsem taky team fousy, nebo alespon strniste, a to na pohled i na dotek. Pritel mel dost smolicka, ze jsme se (po mnoha letech) potkali zrovna kdyz byl liny se holit a ja vyjadrila velike wow (znala jsem ho driv jen oholeneho). Takze udrzuje fousy a celkem ho to s*re, ale drzi, protoze vidi me znacne zklamani, kdyz se obcas objevi oholeny. ![]()
Plodkova na lvech

Tak Betty Taky se mi moc líbila.
Pavlena u nás to bylo podobné. Před pár lety se manžel večer oholil a ráno ho nepoznaly děti.
Mirka ježiš, to se stalo mě. Táta se nechal oholit a pak doma bůhví proč zvonil. Já vylezla ke kukátkou a prý "Mami, za dveřmi je nějaký pán"![]()
Evaeva Dcera myslela, že je u nás někdo na návštěvě. A vůbec se jim nelíbil. MMch, nepoznalo ho víc lidí, přece jen se oholil asi po 20 letech.
Tak Betty Šaty pěkný, ale s tou blonďatou hlavou mi to přijde jak vanilková zmrzlina.
Mohučanka mě se strniště taky líbí, ale na omak ne. Táta nosí vyloženě plnovous, ne dlouhý, ale strniště to není. Na musí být muž typ.
Mne se kupodivu libi i Cvancarova v modrych satech. Teda na fotce, zive jsem to nevidela. Hodne tomu pomohl uces a celkove to ma nejak lip posazeny nez ve Varech.

Kokoska Jojo...a až casem odpárá ten postranní airback a dole přistřihne metr látky, tak už to bude hezká velká večerní.
Kokoska loni se jí ten zivutek svezl niz, nebo nějak přetočil, tak to vypadalo daleko hůř.
Kokoska mne se libi, ze si je oblekla podruhe
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.