Taky mi to připadá jak paruka. A celkem lituju nositelku, pokud není (teplota) na nule.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
barbucha tyhle ucesy se delaj uplne jinak, je to zajimavy. Muze to byt treba "weave" to ma z vlastnich vlasu udelany copy na hlave a do toho se "nasijou" pravy dlouhy vlasy.
To je na mě moc složitý
Copy... a kde se teda vezmou ty úplně rovný vlasy jak hřebíky? Žehlení jsem ještě pochopila... Jako že to má z vlastních ostříhanejch tu paruku? Může bejt, ale i tak si představím tu čepici na hlavě a je mi hic. Pochybuju, že pod tím mají holou lebku. Třeba taková Naomi Campbell paruky prokazatelně nosí...
barbucha muzes si najit i videa, jak se to dela:)

711990 ten druhy uces vubec nechapu o co jde
ten prvni mi prijde super, ale bala bych se, ze foukne...
Lamicka oboji je totez, na tu zakladnu zapletenou se nasijou umely vlasy....
co se snazim rict je, ze kdyz vidite rovny vlasy u lidi, co maji prirozene afro, tak jsou to v 99% umely vlasy, paruky, pricesy. Stejne tak ruzny dredy a copanky. Obecne se pouziva termin protective hairstyles, tj ze vlastni vlasy mas nejak zapleteny a na tom treba ty umely copanky.
711990 jo aha,takze ani ty copanky nejsou z jejich vlasu, jo? To musi byt strasne narocne tohle nosit a udrzovat.
Lamicka kolegyne dělala aupair v UK v africké rodině a cely jeden den byl věnovaný peci o vlasy, rozpletani, cesani, mytí, olejovani a zapletani (za strasnyho řevu děti)
nekterym africanum ty vlasy taky prej vůbec nerostou
Lamicka je, no. A vetsina z toho prameni z historickejch hejtu bilejch lidi vuci jejich prirozenejm vlasum.
Tady je vidět, že jsou to zásadně upravené šaty.

Tak Betty no, protože návrhář/ka šatů měl/a dostat po kebuli za ten první výtvor. V téhle velikosti neudělat korzet, když ty šaty jsou předpokládám na míru...
Tak Betty ta upravená verze se mi už líbí a plusový body má ode mě za odvahu vzít si je znovu :)
Ona je fakt krásná žena.

barbucha Tenhle typ vlasů se dá narovnávat taky chemicky tzv relaxerem, něco jako trvalá, ale naopak, ale je to strašnej dryják povětšinou na bázi louhu, štípe to, vysušuje a všeobecně prostě dost ničí vlasy a člověk si s tím na hlavě musí dost dlouho posedět v kadeřnictví a přetrpět to, aby to pak mělo ten kýženej efekt... Ačkoli mám takový tušení, že teď už nějakej relaxer vyrábí snad i Olaplex, takže to obsahuje tu jejich pečující složku a je to o něco šetrnější.
Tak Betty Jakoby je, ale bohužel má dost kil navíc, co jí tu krásu v podstate sezerou. Třeba ta fotka co jsi postla. Vždyť tam je výrazně nalíčena ženská s dlouhýma vlasama, co je strašně oteklá v obličeji. Asi ji to jde hodně do obličeje. Naživo jsem ji ale vážně nikdy neviděla, ono ty foťáky a kamery asi nejsou na kila moc lichotiva.
Ty vlasy, resp. dredy se mi ukrutně nelíbí, z obrázků nevím, jaké jsou puvodní, je to na přeskáčku, předpokládám, že ten č. 6, ale teda ne ne
Tak Betty nebe a dudy, ty šaty...
Ona je fakt krásná žena.
jasne,krasu vidi kazdy jinak,ale me se tedy nelibi.A uz vubec by me nenapadlo napsat,ze je krasna.:-)
Karja mě přijde krásná i s těmi kily, ale už je to tak na hraně. Ona měla vždycky ženské tvary, ale trochu shodit by jí prospělo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje