Lilly_Ku takhel je to hezky taky, jen mam podezreni ze je to porad cerstvy od kadernika, ma to na takovej ten shaggy styl nebo jak se tomu...wolf cut? A to jsem jeste nevidela na nikom v beznym provozu, vzdycky jen na nastylovanejch fotkach.
VIP, na které je příjemné koukat;-)
711990 jj, ja jsem taky zvedava, jaky bude davat fotky z beznyho provozu.
ten wolf cut se mi libi, ale je to takovej dost distinktni strih, nakonec jsem ho zavrhla prave z toho duvodu, ze je hrozne specifickej a neda se jinak upravit.
ale furt hledam idealni uces :D
Lilly_Ku no presne. Mne se to takhle fakt moc libi, jen si myslim ze to chce urcitej typ vlasu, aby to hezky drzelo. Ja ji nesleduju, tak spoleham na tebe, ze kdyztak pridas fotky:D
Lilly_Ku já bych ráda viděla, jak to vypadá i z jiného úhlu než z podhledu. Ofiny se mi obecně moc nelíbí. Zahlédla jsem v nějaké tv ukázce Sandru Novakovou s prisernou ofinou.
Mně je Třeštíková strašlivě nesympaticka. Navíc mě vůbec nebaví, jak píše.
Ofinka mi přijde nepekna, ale pořád ještě lepší, než Léna Brauner svého času.
Je to takové alternativní. Odlišit se za každou cenu. ![]()

Dadoo Mne je Trestikova taky neuveritelne nesympaticka, ma protivny i úsměv, takovy povyseny...Ale rikam si, ze treba to tak jen pusobi.
Uces dobrej, taky jsem to tak nosila.
Třeštíková je mi silně nesympatická... na základě osobních a zprostředkovaných interakcí. Ale účes se mi líbí.
Já ji znám hrozně málo, vlastně jen ze Stardance a z médií lehce a je mi sympatická. Ale když říkáte že je divná, tak já vám věřím! Když se to tak říká.....
Malvin Jo ta Sandra Nováková má ofinu v nějakém seriálu o doktorech. Já myslím, ze ji má snad připnutou, natolik to vypadá tragicky. Myslím, že ji to má jako zorientovat, v tom seriálu hraje nějakou duru. Já teda fanda ofin naopak jsem, ale bohužel mi vůbec nesluší, jinak ji taky mám. Tak jestli já te Rádce nakonec nezávidím
Karja Tak jestli já te Rádce nakonec nezávidím.... hele to bude ono, s nami, co je jim protivná, a tedy neni nas malo, vlastne cloumá zavist![]()
....
Já podobnou ofinu nosila, zpětně si myslím, že to bylo strašný, ale hustá a krátká ofina se skvěle udržuje, když je dobře ostříhaná.
Třeštíková má styl, ale taky mi přijde nesympatická, ale kamarádce pomáhala v tramvaji, když se klukovi zasekla noha za sedačkou (dlouhý příběh
) a byla prý milá a neváhala, ostatní prý dělali, že nevidí.
Ofinka je docela striktni k tomu uvolnenynu ucesu, i ten wolf cut miva delsi, odlehcenou, rozvlnenejsi ofinu...ale slusi ji to.
Já jsem sice značně konzervativní rašple, ale tahle ofina se mi líbí. Jako ofina! Z nositelek co jsou tady mě nebere ani jedna.
Jak se líbí Čenský s vousama? Mně jo, ale postarsily ho.

Tak Betty vypadá jak Topolánek![]()
Tak Betty mně se líbí. ![]()
Dadoo však mě taky. I ten Topol![]()
Tak Betty Tak na šedesát dobrý, usmívá se a má veselé oči, takovou jiskru.
Tak Betty Super.
Takhle mají stárnout princové.
Tak Betty mě zaujal už v Roubalovi, že má nové image a jo, líbí se mi
Tak Betty Censky vypada jako ciperny starik, o 10 let starsi nez mu je. Na 75 by to slo, na 60 nic moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje