711990 Tak pro mě cajk ![]()
![]()
Teda pro mě je naprosto neodolatelný jeho hlas. Na ten by mě sbalil i kdyby byl vosklivej.
711990 Tak pro mě cajk ![]()
![]()
Teda pro mě je naprosto neodolatelný jeho hlas. Na ten by mě sbalil i kdyby byl vosklivej.
Že jo! Mě na hlas utáhne chlap vždycky ![]()
andulka01 pro mě taky tak akorát:)
Kan Ten pleš mít nebude. A po dnešku nějak přestávám věřit, že bude mít vůbec čas aspoň zešedivět... Ale to je do jinýho vlákna.
andulka01 Promiň, nedala jsem smajlíčky, myslím to jako nadsázku.
Kan Neomlouvej se, já to asi pochopila, ale dneska jsem velmi neoptimisticka.
To je něco pozitivního na příštích 70 dní.
https://twitter.com/RoyalFamily/status/1506932664334495745?t=BaTo1g5EXAz1_xrYS7rCIg&s=19

continuity Já se snad na ten TW přihlásim... Alžbětu žeru ![]()
andulka01 no nechci slibovat, že to sem budu denně dávat, by si to mohl vzít někdo jinej. ![]()
Další šaty...v poslední době jí to sluší ještě víc, než obvykle, se mi zdá
continuity Dík za tip.![]()
Taky mám pro Zelenského slabost, ale uvědomujete si, co řekl, když se ho zeptali, kterého světového lídra preferuje?![]()
Bledule Co?
Bledule svoji zenu![]()
rasaNori Tak. ![]()
Bledule Ale my jí lezeme do zelí jen čistě virtuálně, že nás nepráskneš, prosím? ![]()
Taky přiznávám čistě virtuální slabost pro Zelenskeho, i když bych na něj koukala shora ![]()
Bledule Já pro něj slabost nemám a polštář s ním je teda pro mne slušnej bizár, ale můj obdiv za statečnost a rozhodnost teda má.
andulka01 Neboj. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.